Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Απο οτι φαίνεται είσαι αρκετά μακριά πάνω απο 2.5χλμ οπότε τα 7-8mbps είναι καλά αν αλλάξεις και ένα ρουτερ ίσως να είσαι και ποιο σταθερός... Α! και κάνε ένα reset γιατί το noise margin είναι 1.5... Κάποιο σκάλωμα έφαγε λογικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Απο οτι φαίνεται είσαι αρκετά μακριά πάνω απο 2.5χλμ οπότε τα 7-8mbps είναι καλά αν αλλάξεις και ένα ρουτερ ίσως να είσαι και ποιο σταθερός...

Έβαλα καινούρια φωτογραφία, με χαμηλότερες ταχύτητες τώρα. Το θέμα είναι πως τόσους μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Πήγα να παίξω online csgo. Εκεί που είχα 120 ms ping max, τώρα έχω... 2000+++

2 δευτερόλεπτα πίσω από τη δράση. What the actual fuck. Δεν έχω καν συσκευή σταθερού σπίτι και για να πάρω τηλ εκεί πρέπει να χρεωθώ. Έστειλα mail για fast path και ρώτησα αν το πρόβλημα είναι από τη μεριά τους ή φταίει που γίνονται έργα στην περιοχή, περιμένω απάντηση.

Δημοσ.

Update: 20/9/2017

Αρχικά, μετά από τη μέρα που έγραψα το post, με πήραν τηλέφωνο αφού τους έστειλα ένα μέιλ και μου είπαν ότι πρέπει να υπάρχει βλάβη καλωδιακή στο δίκτυο. Το ίδιο απόγευμα είχε επανέλθει πλήρως το internet και δεν έπεσε από τότε. 

Σήμερα το πρωί με πήρε ο τεχνικός να με ρωτήσει πως είναι η εμπειρία μου αφού μίλησα μαζί τους και του είπα πως όλα είναι εντάξει. Του ανέφερα πως έχω packet loss ενώ είμαι μόνος μου στο δίκτυο χωρίς να τρέχει κάτι στο παρασκήνιο και με ethernet, και μου είπε πως θα "αλλάξουμε το db".

Ακόμα βλέπω loss goddammit 

post-335185-0-88997500-1505907448_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...