Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα κινητό αλλα σχετικα με τη τεχνολογια δεν κατεχω πολλα πραγματα. Μονο τα βασικά. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου προτεινει καποιο κινητο. Εχω ψαξει στο σκρουτζ καποια πραγματα και εχω βρε ενα της Xiaomi. Επειδη ομως δε θελω να δωσω πολλα λεφτα. Για την ακριβεια θελω να δωσω λιγα λεφτα :P εχω μπει σε πειρασμο για μαρκες Oukitel, meizu etc. Δε ξερω ομως αν ειναι καλα τοσο σε σχεση με τη τιμη οσο και σε απολυτο βαθμο γι αυτο θα ηθελα και τις προτασεις κανενος αλλου.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Max 160
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Chrome, sport24, Instagram, messenger,gmail, youtube, viber και το adobe σπανια
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: min 5' 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οτι εχει καλοδεχουμενο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα που μου λετε
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Εεε καλο θα ηταν
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android που το ξερω και με ξερει
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Αρκετα γτ ξεχναω
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο εξωτερικο απλα δεν ξερω τη διαδικασια ουτε που να ψαξω
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο

Δημοσ.

καλησπερα νομιζω οτι αυτο https://www.skroutz.gr/s/12177124/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-16GB.html καλυπτει τις αναγκες σου.

και εαν θες κατι σε ποιο ''διασημη μαρκα'' https://www.skroutz.gr/s/10036784/Huawei-Honor-7-Lite-Fingerprint-16GB.html .

Γιατί το Xiaomi δεν είναι "διάσημο"......
Δημοσ.

Ναι μπραβο! Και εγω αυτα τα δυο ειχα δει. Για μαρκες oykitel meizu κατι cubot doogee ξερει κανεις κατι; Και εγκυκλοπεδικα ρωταω και αν υπαρχει κανα καλο κινητο; 

Επισης το Snapdragon τι ειναι; 

Ευχαριστω για την απαντηση :)

Δημοσ.

Γιατί το Xiaomi δεν είναι "διάσημο"......

comeon give me a break..  :P ,φυσικα και ειναι απλα εννοουσα ποιο...mainstream να το πω?κυριλε? διαλεξε ..

Ναι μπραβο! Και εγω αυτα τα δυο ειχα δει. Για μαρκες oykitel meizu κατι cubot doogee ξερει κανεις κατι; Και εγκυκλοπεδικα ρωταω και αν υπαρχει κανα καλο κινητο; 

Επισης το Snapdragon τι ειναι; 

Ευχαριστω για την απαντηση :)

το snapdragon ο επεξεργαστης που εχει το κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...