Προς το περιεχόμενο

Το πρωτο μου Xvid

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nαι αλλα δεν στα λεει ολα.... Κατι σου κρυβει...

Για ρωτα τον για Avisynth Script' date=' για ΧviD settings να δουμε, τι θα σου πει???

Τιποτα............. :D :D :D[/quote']

ΔΕΝ χρειάζεται να τα ξέρει όλα αυτά.Τα ξέρουν οι άλλοι για μας.(Να πω στην τύχη:trust,adams,astakos,στην τύχη είπα...)... :twisted:

Που είναι και ο ντριζ που έλεγε κάποτε "ο καλύτερος encoder είναι το notepad".... :idea:

Δημοσ.
Nαι αλλα δεν στα λεει ολα.... Κατι σου κρυβει...

Για ρωτα τον για Avisynth Script' date=' για ΧviD settings να δουμε, τι θα σου πει???

Τιποτα............. :D :D :D[/quote']

ΔΕΝ χρειάζεται να τα ξέρει όλα αυτά.Τα ξέρουν οι άλλοι για μας.(Να πω στην τύχη:trust,adams,astakos,στην τύχη είπα...)... :twisted:

Που είναι και ο ντριζ που έλεγε κάποτε "ο καλύτερος encoder είναι το notepad".... :idea:

Marie ακυρον προλαβες και εκανες ποστ πριν απο μενα... βασικα αναφερομουν σε αυτο:

Γιατι το καημενουλι????Πολυ φιλικα μου φερθηκε!!!! :D :D :D

Προς αποφυγη.... παρεξηγησεων :oops:

Κι'οσο για το "ο καλύτερος encoder είναι το notepad" ΚΟΡΝΙΖΑ κατ'ευθειαν :D

ΕDIT:

ΔΕΝ χρειάζεται να τα ξέρει όλα αυτά.Τα ξέρουν οι άλλοι για μας

Θυμισου......http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=414384#414384

Δημοσ.

basika,pisteuo, xoris na pesete na me fate (mia gnomi re paidi mou) oti se ligo kairo kaneis den tha asxoleitai me xvid,divx.

ta dvd-r exoun ginei arketa prosita, exoun mellon (dual layer, megaliteres taxitites egrafis) kai oi grigores grammes oso paei kai tha peftei i timi tous mexri na ginoun ekmetalleusimes apo megali merida anthropon.

kaneis den tha xreiazetai na mplekei me codecs, rithmiseis kai anamoni mexri to teliko apotelesma. ena autogk einai arketo.

i iparksi de ton codecs tha ifistatai gia eukolotero download, logo mikroterou megethous. prosopika apo tote pou apektisa dvd-r kai dsl den asxolithika ksana me xvid/divx.

Δημοσ.
..... prosopika apo tote pou apektisa dvd-r ....den asxolithika ksana me xvid/divx.

Και εγώ έτσι έλεγα,μέχρι που έβαλα την τριλογία του Indiana Jones με xvid και ac3 ήχο,σε 1.4 gb εκάστη ταινία,σε 1dvd,με δυσκολοδιάκριτες διαφορές απ' το πρωτότυπο...

Δημοσ.

nai,sosta, exei ta kala kai ta kaka tou....

posi ora sou pire marie??10 ores kai gia ta tria xvid mazi me to grapsimo?douleia pou tha tin eixes kaneis se 1misi ora me to dvd-r sou. xoria pou stin antigrafi dvd sxedon se oles tis periptoseis, ta pragmata einai poli pio apla apo to na ftiakseis ena avi. episis, gia na deis ta xvid auta se deck player, prepei na arxiseis patentes...

ta kaneis svcd/vcd i pas kai agorazeis ena divx player. mporeis na kaneis kai alla: sindesi tou pc me tin tv kai paei legontas....talaiporia koinos.

to mono pou xanetai einai i mageia tis enasxolis kai tis prosopikis dimiourgias. se auto den exo na po tipota, einai ontos alitheia.

prosopika den pisteuo na iparxei polemos se divx/xvid...kai ta dio tha arxisoun na svinoun siga siga kai tin thesi tous tha paroun oi grigores grammes kai ta dvd-r. oi logoi iparksis ton codec tha einai gia simpiesi sta download kathos kai tin anaparagogi ton arxeion.

Δημοσ.

Γιάννη μην κάθεσαι να ασχολείσαι με DivX/XviD πλέον. Πολύ η δουλειά για ανθρώπους άρρωστους με το αντικείμενο. Αν είναι να μπεις σε διαδικασίες frameserving, με avisynth και swiftavs για να γλιτώσεις κάποια macroblocks σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, τι να σου πω, κάτσε να μάθεις.

Αλλιώς rip το dvd στο δίσκο και Nero Digital.

Θα το υποστηρίζουν και τα standalones και από ό,τι ξέρω είσαι άνθρωπος που σου αρέσουν κάτι τέτοια, δοκίμασέ το.

Don't get me wrong avisynth rules αν είσαι άρρωστος, ίσα ίσα έγω που τα λέω αυτά έχασα μισό χρόνο από τη ζωή μου για να φτιάξω πρόγραμμα για avisynth όπως με βόλευε. :( :( :( :(

Δημοσ.

Πάντως εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι το XviD είναι κλάσεις ανώτερο από το DivX...

Καμία σχέση, σε ότι bitrate να βάλεις το DivX χάνει στην κίνησ πράγμα που δεν κανει το XviD!

[off topic mode on]

Κανένα πρόγραμμα απλό και γρήγορο να μετατρέψω κάτι mpg από το δορυφορικό (progDVB) σε xvid έχετε να προτείνετε??

[off topic mode off]

Δημοσ.

_DiMoN_, το DVX το δοκίμασες; Εγώ το χρησιμοποιώ για μετατροπή DVD σε XviD, αλλά κάνει και τη δουλειά που αναφέρεις...

Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά μου έκανε πολλά κολλήματα και τελικά δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω, τώρα θα ξαναπροσπαθήσω μπας και έφταιγε η έκδοση που είχα!

Δημοσ.

Ναι, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα (Να 'ναι καλά το update που τα συγκεντρώνει όλα). Μοναδικό αρνητικό είναι που δεν υπάρχει ακόμη το XviD v1.0 RC-1 για update, αλλά άμα το βάλεις μόνος σου, τότε παίζει άνετα... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...