Προς το περιεχόμενο

Το πρωτο μου Xvid

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετετρεψα απο dvd σε divX μια Ελληνικη ταινια

Οταν δοκιμασα με τον media player να ανοιξω το cd1 δεν ακουω ηχο.Εικονα πολυ καλη.Τι φταιει ομως για τον ηχο που δεν ακουω????Την μετατροπη την εκανα με το AutoGK.Ευχαριστω. :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυρ-Γιάννη σε καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο του divx ! :) Άντε και καλές αντιγραφές ... για backup πάντα . ;)

Ευχαριστω φιλε μου..Παντα για ...backup απο δικα μας original!!!!!!!

Κυρ-Γιάννη σε καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο του divx ! :) Άντε και καλές αντιγραφές ... για backup πάντα . ;)

Ευχαριστω φιλε μου..Παντα για ...backup απο δικα μας original!!!!!!!

Ma ti einai auta pou lete twra!!!??? Ma kai fusika panta gia backup!!! :)

Α,και μιά διευκρίνηση:Διόρθωσε φίλε μου Γιάννη τον τίτλο του post σου.Πρέπει να μιλάς για "xvid" και όχι για divx.Το xvid (λένε οι υπέρμαχοι) είναι κλάσεις ανώτερο.ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΩ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ....

Α,και μιά διευκρίνηση:Διόρθωσε φίλε μου Γιάννη τον τίτλο του post σου.Πρέπει να μιλάς για "xvid" και όχι για divx.Το xvid (λένε οι υπέρμαχοι) είναι κλάσεις ανώτερο.ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΩ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ....

Το εκανα Μαριε αλλα οχι και οτι καταλαβαινω τη διαφορα βεβαια!!!!! :oops: :oops: :oops:

αν εισαι βεβαια διατεθειμενος να παρατησεις το ΑutoGK :D

Γιατι το καημενουλι????Πολυ φιλικα μου φερθηκε!!!! :D :D :D

Γρήγορα,πολύ γρήγορα μάλιστα θα τον χώσουμε στον "Απλωμένο Gordian Knot".

Τα παίρνει τα γράμματα ο μπαγάσας.Όπου κολλήσει,έχει και βοήθεια από τον γυιό του(11!!!).lol

Λοιπόν,Γιάννη μου,επί τροχάδην:Κάποτε ήταν κάτι παλληκαράκια που hackεψαν τον codec της M$!Το όνομα αυτού=3ivx.Κάτι άλλα παιδιά(μπορεί και απ' την ίδια ομάδα) βελτίωσαν και έβγαλαν το divx.Βολευτήκαμε όλοι.Σιγά-σιγά η ομάδα διασπάστηκε(έπεσε η κονόμα στη μέση) και εξέλλιξε για εμπορική χρήση τον divx.Αυτοί που παρέμειναν πιστοί στο πνεύμα του GNU(ελεύθερο λογισμικό),φτιάξανε τον xvid.Κλάσεις ανώτερο project.Και είναι και free.Το AutoGk που χρησιμοποίησες έχει ενσωματωμένο τον xvid.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον divx,αρκεί να τον εγκαταστήσεις.Ψιλομανούρα,θα τα πούμε από κοντά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...