s2117 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω αγοράσει εδώ και κάποιους μήνες την τηλεόραση του τίτλου, την πιο οικονομική OLED της LG δηλαδή, και προσπάθησα να συνδέσω τα harman kardon soundsticks που έχω, μα αυτά έχουν μόνο 3.5 υποδοχή. Στην τηλεόραση δε βρήκα κάποιο output 3.5 mm για ήχο όμως
s2117 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Λες να είμαι τόσο στραβάδι και να μην το είδα; Θα ξαναδω σήμερα αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει. Έχει 2 ανταπτοράκια 3.5mm μα είναι input, όχι Output
warewolf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχει αναλογικη εξοδο ηχου. Αυτα για τα οποια μιλατε παραπανω ειναι εισοδοι component/composite και οχι εξοδοι ηχου ή εικονας. Ο μονος τροπος για να παρεις ηχο απο την τηλεοραση ειναι να εχεις καποιον AV ενισχυτη ωστε να του δωσεις ειτε απο το hdmi arc, ειτε απο την οπτικη ψηφιακη εξοδο και αυτος με τη σειρα του να δωσει τον ηχο σε εξοδο mini jack ακουστικων που εχει. Aν δεν υπαρχει AV ενισχυτης, η μονη λυση για να παιξουν τα ηχεια που θες, ειναι να αγοραστει ενας digital to analog converter οπου θα συνδεθει στην ψηφιακη εξοδο της τηλεορασης και κατοπιν θα μετατρεψει το ψηφιακο σημα σε αναλογικο, οπου στο δινει σε μια στερεοφωνικη εξοδο rca. π.χ. http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=digital+to+analog+converter Αγοραζεις και ενα καλωδιο rca to mini jack π.χ. http://www.skroutz.gr/c/1971/kalodio_3_5mm_jack.html?from=catspan&keyphrase=rca+to+mini+jack και τελειωσες. Θα μπεις και στις ρυθμισεις της τηλεορασης και θα επιλεξεις ως εξοδο ηχου (ηχεια+ψηφιακη εξοδος). Οταν θα θες να ακουσεις απο τα εξωτερικα ηχεια, θα κανεις Mute τα ηχεια της tv. (εχει το καλο οτι δεν μενει στην οθονη το εικονιδιο mute μονιμα) 1
heavyrain Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εχει δικιο ο λυκανθρωπος, εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο google και μου εβγαλε μια εικονα με εξοδο ακουστικων στο πλαι, αλλα απ οτι φαινεται ηταν απο αλλο μοντελο. Οποτε αυτη ειναι η οικονομικη λυση, rca to 3.5mm.
warewolf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εχει δικιο ο λυκανθρωπος, εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο google και μου εβγαλε μια εικονα με εξοδο ακουστικων στο πλαι, αλλα απ οτι φαινεται ηταν απο αλλο μοντελο. Οποτε αυτη ειναι η οικονομικη λυση, rca to 3.5mm. Μαζι με την αγορα του digital to analog converter φυσικα.
s2117 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις και ιδιαιτέρως το warewolf για την αναλυτική λύση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα