Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, εχω δωροεπιταγή   για Γερμανό και θέλω να την χρησιμοποιήσω για αγορά συσκευής. Οι συσκευές να κυμαίνονται απο 139 εως τα 179 ευρω και να ειναι 5". Για γενική χρήση το κινητο. Με καλη κάμερα και να μπορεί να τρέξει άνετα εφαρμογές χωρις να κολαει. Και γενικά να ειναι vfm.

Οι συσκευές που μπορω να πάρω απο τον Γερμανό της πόλης μου ειναι οι εξής:

• GALAXY J3 2016
  • XPERIA E5
  • XPERIA XA
  • NOKIA 5
  • XIOMI REDMI 4A 32GB

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

νομιζω οτι απο τις επιλογες που παραθετεις τα 2 πρωτα (galaxy j3 και xperia E5 ) ειναι τα χειροτερα και πρεπει να φυγουν απτη λιστα.

αρα μενουν το νοκια το xa και το xiaomi.Το xiaomi εαν δεν εισαι προθυμος να ασχοληθεις με ρομ θα ελεγα να το δεις με μια επιφυλαξη (αν και γενικα στο δικο μου που για λιγο καιρο το ειχα με την στοκ δεν ειχα θεμα) .

Δημοσ.

Καλημέρα σας, εχω δωροεπιταγή για Γερμανό και θέλω να την χρησιμοποιήσω για αγορά συσκευής. Οι συσκευές να κυμαίνονται απο 139 εως τα 179 ευρω και να ειναι 5". Για γενική χρήση το κινητο. Με καλη κάμερα και να μπορεί να τρέξει άνετα εφαρμογές χωρις να κολαει. Και γενικά να ειναι vfm.

Οι συσκευές που μπορω να πάρω απο τον Γερμανό της πόλης μου ειναι οι εξής:

• GALAXY J3 2016
  • XPERIA E5
  • XPERIA XA
  • NOKIA 5
  • XIOMI REDMI 4A 32GB
Ευχαριστώ πολύ.

Δνε ξέρω αν έχει καλή κάμερα το Νοκια.. Αν όχι πάρε 4a το έχει η γυναίκα μου, πετάει.

Δημοσ.

νομιζω οτι απο τις επιλογες που παραθετεις τα 2 πρωτα (galaxy j3 και xperia E5 ) ειναι τα χειροτερα και πρεπει να φυγουν απτη λιστα.

αρα μενουν το νοκια το xa και το xiaomi.Το xiaomi εαν δεν εισαι προθυμος να ασχοληθεις με ρομ θα ελεγα να το δεις με μια επιφυλαξη (αν και γενικα στο δικο μου που για λιγο καιρο το ειχα με την στοκ δεν ειχα θεμα) .

Στο ΓΕΡΜΑΝΌ τα Xiaomi έρχονται με την Global version που είναι και σημείο πώλησης ,οπότε δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ......

Το redmi 4X να πάρεις ποιο δυνατό και με μεγαλύτερη μνημη

Δημοσ.

Στο ΓΕΡΜΑΝΌ τα Xiaomi έρχονται με την Global version που είναι και σημείο πώλησης ,οπότε δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ......

Το redmi 4X να πάρεις ποιο δυνατό και με μεγαλύτερη μνημη

ναι αλλα αυτη η γκλομπαλ ειναι σοβαρη ή σαν αυτη που εχουν τα xiaomi απο κινα?

Δημοσ.

ναι αλλα αυτη η γκλομπαλ ειναι σοβαρη ή σαν αυτη που εχουν τα xiaomi απο κινα?

τι σοβαρη και ασοβαρη ; Επισημη ειναι και δουλευει ΑΡΙΣΤΑ με λιγα bugs..και περιμενουμε την 9 μεχρι τελη του χρονου, δεν θα εχεις θεματα μην ανησυχεις !!!

Δημοσ.

τι σοβαρη και ασοβαρη ; Επισημη ειναι και δουλευει ΑΡΙΣΤΑ με λιγα bugs..και περιμενουμε την 9 μεχρι τελη του χρονου, δεν θα εχεις θεματα μην ανησυχεις !!!

εγω και το redmi pro μου δεν εχουμαι κανενα θεμα :-D . δεν ειμαι ο ts.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...