Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Αντιμετοπιζω το εξής προβλημα με το premiere (premiere cc 2015, cc2017 v1,1, cc2017 v1,2):

Εχω εγκατεστημενα στον υπολογιστη μου 64 gb RAM.Στο premiere στα preferences του έχω δωσει να παιρνει 24 gb και τα αλλα 40 στις αλλες εφαρμογες. Τα media cache files -media cache database τα δινω σε εναν εξωτερικο σκληρο. To προβλημα μου ειναι οτι μου τερματιζει η RAM(και τα 64 gb).Ειδικα οταν κανω color grading και το βιντεο ειναι 20λεπτο.Επισης σε βιντεο των 20 λεπτων χωρις σκληρο color grading, μονο με ενα lut στο lumetri και μικροδιορθωσεις  δε μου τελειωνει το export γιαtι τερματιζει η RAM. Αυτο γινετε τις τελευταιες ημερες χωρις να αλλαξω κατι στον υπολογιστη. Και στις 3 εκδοσεις του premiere που προανεφερα.Δοκιμασα παλιοτερους αλλα και τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων, τσεκαρα τις μνημες ram μια μια αν δουλευουνε κτλ.Οταν κλεινω το premiere η ram επανερχεται σε φυσιολογικοτατα επιπεδα. Μαλλον κατι με τα rendering files γινετε αλλα δε μπορω να καταλαβω τι...Ο υπολογιστης που δουλευω ειναι Asus P9X79, Intel® Corei7-3930K CPU@3,20GHz, Asus NVIDIAGeForce GTX 1070,64 GB RAM, 2SSD ο ενας το λειτουργικο και ο αλλος τα project. 

Σας παρακλαω αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει...

Ευχαριστω εκ των προτερων...!!!! 

Δημοσ.

Τελικα μου προκαλουσε Memory Leak το Magic Bullet Looks ...Λυθηκε το προβλημα, χωρις ομως να ξαναχρησιμοποιησω το Looks ...Δοκιμασα και παλαιοτερη εκδοση Looks, αλλα παλι τα ιδια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...