giwrgos9810 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Χθεε το βραδυ το λαπτοπ μου εκανε αναβάθμιση και σμρ το πρωι το ανοιξα και επειδη αργουαε το εκλεισα.Μετα απο κιγο το ξαναανοιξα και μου δειχνει μια μαύρηοθονη αλλα το βελακι απο το ποντικι φαινεται ολα λειτουργουν κανονικα ετσι οπως το βλεπω.Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει
conjure Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Control alt delete, new task, cmd, msconfing, απενεργοποίησε το ετοιμότητα εφαρμογής από τα services. Restart. Η περιμενεις 10-15 λεπτα και επανερχεται.Τι λαπτοπ έχεις? Hp ειναι?
giwrgos9810 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τοσομπα σατελαιτ Το ειχα κλεισει και το ξανα ανοιξα και μου γραφει error 0xc00000e9 Λαθος γραφει error code 0xc0000185
Undertaker25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή πλέον δεν μπαίνεις καν στη μαύρη οθόνη? Κατευθείαν στο error code? Έπαθα κάτι παρόμοιο μετά από αναβάθμιση του Windows Update πριν καμιά 20αριά μέρες. Φόρτωναν τα Windows και μου έβγαζε μια μαύρη επιφάνεια εργασίας και μια μπάρα εργασιών που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν άνοιγε η έναρξη, όλα κλειδωμένα. Και το task manager δεν δέχονταν εντολές, πχ το msconfig δεν άνοιγε απο εκεί. Τελικά έλυσα το πρόβλημα μπαίνοντας στο msconfic μέσω του Command Prompt, κάνοντας safe boot και μετά απενεργοποίησα το CIS (firewall + antivirus). Τα Windows ύστερα φόρτωσαν κανονικά. Δοκίμασε από την error screen που σου βγάζουν τα Windows να μπεις στην επιδιόρθωση και να κάνεις ένα system restore.
giwrgos9810 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή πλέον δεν μπαίνεις καν στη μαύρη οθόνη? Κατευθείαν στο error code? Έπαθα κάτι παρόμοιο μετά από αναβάθμιση του Windows Update πριν καμιά 20αριά μέρες. Φόρτωναν τα Windows και μου έβγαζε μια μαύρη επιφάνεια εργασίας και μια μπάρα εργασιών που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν άνοιγε η έναρξη, όλα κλειδωμένα. Και το task manager δεν δέχονταν εντολές, πχ το msconfig δεν άνοιγε απο εκεί. Τελικά έλυσα το πρόβλημα μπαίνοντας στο msconfic μέσω του Command Prompt, κάνοντας safe boot και μετά απενεργοποίησα το CIS (firewall + antivirus). Τα Windows ύστερα φόρτωσαν κανονικά. Δοκίμασε από την error screen που σου βγάζουν τα Windows να μπεις στην επιδιόρθωση και να κάνεις ένα system restore. Μολις το ανοιγω μου δειχνει toshiba και σταματαει εκει και μετα αμα πατησω μηδεν συνεχομενα με βγαζει στο error
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα