sunny47 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το παλιό μου κινητό ήδη άρχισε να εμφανίζει προβλήματα. Οπότε άρχισα να ψάχνω για καινούριο γιατί βλέπω σύντομα να παίρνω νέο άμα χαλάσει εντελώς. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 2502) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Instagram, πολύ κοινωνικά δίκτυα και κανένα παιχνίδι3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.2 - 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο
bahamut_zero Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 αυτη η προσφορα φαινεται καλη http://www.lagonika.gr/htc-desire-10-pro-d10i-4gb64gb-dual-eng-menu-245e-%ce%b1%cf%80%cf%8c-vpn-gr/ htc desire 10 pro τουμπανακι αν και δεν ξερω αν παιρνει συχνα ενημερωσεις. Εναλλακτικα αυτο το sony http://www.insomnia.gr/topic/654744-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-sony-xperia-x-graphite-black-mediamarkt-199%E2%82%AC/
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το παλιό μου κινητό ήδη άρχισε να εμφανίζει προβλήματα. Οπότε άρχισα να ψάχνω για καινούριο γιατί βλέπω σύντομα να παίρνω νέο άμα χαλάσει εντελώς. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Instagram, πολύ κοινωνικά δίκτυα και κανένα παιχνίδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.2 - 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=379 με κάμερα όχι και τόσο καλή την νύχτα Αλλιώς πας εδώ με κάτι παραπάνω https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html
sunny47 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Με βοηθήσατε να κατασταλάξω σε κάποια κινητά. Είμαι ανάμεσα τώρα στο J5 2017, J7 2017 και Α5 2017. Ποια η γνώμη σας για αυτά τα κινητά; Ποιο από αυτά αξίζει περισσότερο; Μου αρέσουν πολύ και σαν εμφάνιση αλλά θέλω και να είναι καλό σαν απόδοση. Έχω το Α3 2016 και δεν έμεινα ευχαριστημένη και χάλασε και γρήγορα με έντονη χρήση. Τουλάχιστον να είναι λίγο δυνατό το καινούριο γιατί κάνω έντονη χρήση. Εννοείται πως και σε άλλες προτάσεις για κινητά είμαι ανοιχτή.
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το A5(2017)το 32αρη κάνει 300+ το 16αρη 249€ να υποθέσω το δεύτερο...... Για μένα το A5 2017 , αλλά θα χάσεις από μπαταρία(3000) και λίγο από κάμερα(f/1.9) αλλά όχι μεγάλη διαφορά με σχέση του J7 που έχει μεγαλύτερη μπαταρία(3600) και λίγο καλύτερη κάμερα(f/1.7). Το A3 το ξεχνάς .......
vairass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Με βοηθήσατε να κατασταλάξω σε κάποια κινητά. Είμαι ανάμεσα τώρα στο J5 2017, J7 2017 και Α5 2017. Ποια η γνώμη σας για αυτά τα κινητά; Ποιο από αυτά αξίζει περισσότερο; Μου αρέσουν πολύ και σαν εμφάνιση αλλά θέλω και να είναι καλό σαν απόδοση. Έχω το Α3 2016 και δεν έμεινα ευχαριστημένη και χάλασε και γρήγορα με έντονη χρήση. Τουλάχιστον να είναι λίγο δυνατό το καινούριο γιατί κάνω έντονη χρήση. Εννοείται πως και σε άλλες προτάσεις για κινητά είμαι ανοιχτή. Όταν λες καλό σαν απόδοση; τι σκέφτεσαι να κάνεις με την συσκευή; Γιατί εγώ με ένα απλό 4Χ τα κάνω όλα γρήγορα και χωρίς κανένα κόλλημα.
sunny47 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν λες καλό σαν απόδοση; τι σκέφτεσαι να κάνεις με την συσκευή; Γιατί εγώ με ένα απλό 4Χ τα κάνω όλα γρήγορα και χωρίς κανένα κόλλημα. Στο A3 2016 που έχω τώρα και έχει σχεδόν χαλάσει δεν αντέχει πολλές εφαρμογές. Το χρησιμοποιώ πολύ για social media και κανένα παιχνίδι και κλήσεις με έντονη χρήση καθημερινά και κολλάει υπερβολικά ακόμα και αν του κάνω factory reset συχνά. Θα ήθελα το καινούριο τουλάχιστον να είναι δυνατό σε εφαρμογές όπως το fb και γενικά να μην κολλάει.
vairass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Στο A3 2016 που έχω τώρα και έχει σχεδόν χαλάσει δεν αντέχει πολλές εφαρμογές. Το χρησιμοποιώ πολύ για social media και κανένα παιχνίδι και κλήσεις με έντονη χρήση καθημερινά και κολλάει υπερβολικά ακόμα και αν του κάνω factory reset συχνά. Θα ήθελα το καινούριο τουλάχιστον να είναι δυνατό σε εφαρμογές όπως το fb και γενικά να μην κολλάει. Αυτα τα κινητα , j3, j2, a3 κλπ κολλανε μονο που τα κοιτας. παρε 4Χ να σωθεις , 20-30 εφαρμογες ανοιχτες και δεν κανει κιχ το 4/64, αν παρεις το μικρο αντεχει σιγουρα εως 20 ανοιχτες εφαρμογες.
sunny47 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτα τα κινητα , j3, j2, a3 κλπ κολλανε μονο που τα κοιτας. παρε 4Χ να σωθεις , 20-30 εφαρμογες ανοιχτες και δεν κανει κιχ το 4/64, αν παρεις το μικρο αντεχει σιγουρα εως 20 ανοιχτες εφαρμογες. Ναι, είναι αυτό που έχω τώρα το a3 2016 και ήταν κακή επιλογή γενικά. Αυτό κοιτούσα μου είπε και γνωστός ότι το 4X φυσάει. Eίμαι βασικά ανάμεσα σε αυτό (το 4Χ), το J5 2017 και το J7 2017. Τα J5 και J7 μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά αλλά για τις επιδόσεις τους είναι που φοβάμαι. Πιο πολύ πηγαίνω προς το J5 2017 αλλά αν είναι να κολλάει με αρκετές εφαρμογές μέσα όπως το a3 τι να το κάνω. Δεν ξέρω αξίζει τίποτα το J5 2017; Αν δηλαδή βάλω μέσα facebook, instagram κτλ και άλλες εφαρμογές παρόμοιες και κανένα παιχνίδι θα κολλάει συνέχεια;
vairass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, είναι αυτό που έχω τώρα το a3 2016 και ήταν κακή επιλογή γενικά. Αυτό κοιτούσα μου είπε και γνωστός ότι το 4X φυσάει. Eίμαι βασικά ανάμεσα σε αυτό (το 4Χ), το J5 2017 και το J7 2017. Τα J5 και J7 μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά αλλά για τις επιδόσεις τους είναι που φοβάμαι. Πιο πολύ πηγαίνω προς το J5 2017 αλλά αν είναι να κολλάει με αρκετές εφαρμογές μέσα όπως το a3 τι να το κάνω. Δεν ξέρω αξίζει τίποτα το J5 2017; Αν δηλαδή βάλω μέσα facebook, instagram κτλ και άλλες εφαρμογές παρόμοιες και κανένα παιχνίδι θα κολλάει συνέχεια;Ένα ένα... Κάμερα σε ενδιαφέρει είδα..Απο xiaomi 4Χ καλή κάμερα δεν θα δεις.. Το j5 2017 σε θέματα κάμερας δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Οπότε... Αν τελικά δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα ειδικά για νύχτα ( εκεί μένουν πίσω τα 4Χ) πάρε xiaomi note 4X, αλλιώς πάρε το μικρό xiaomi redmi 4X. Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα πιο πολύ θα χρειαστεί να πάρεις κάτι άλλο. Επίσης το j7 2017 το είχα, πάει μπάλα αλλά δεν έχει χώρο για εφαρμογές, πόσες εφαρμογές σκέφτεσαι να βάλεις; ας πούμε εγώ έχω αυτή την στιγμή 150+ Οπότε είσαι ανάμεσα σε: J7 2017 Xiaomi NOTE 4x
AggelosTz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Θα έλεγα να μείνεις μακριά από Samsung εφόσον δεν έμεινες ευχαριστημένη . Φίλος μου με το s7 μετά από ένα χρόνο χρήσης και ναι όπως είναι φυσικό κολλάει πολύ ακόμα και με λίγες εφαρμογές. Να πω την αλήθεια τα iphone αν και ακριβά είναι πολύ πολύ καλά για social media. Με το 5ς και δεν έχω κανένα κόλλημα ούτε σε φβ ούτε insta που είμαι όλη μετά κολλημένος(ναι ναι μπαταρία χαλί μαύρο το ξέρω ). Η θυσιάζεις το μέγεθος και πας σε SE με 50€ παραπάνω και δεν ξαναβλέπεις λαγκ στην ζωή σου με σούπερ κάμερα ή όπως είπαν όλοι 4Χ ( προτιμώ το p9lite προσωπικά ). 2
~mxls~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το Α5 δεν αξίζει τα λεφτά του. Με 15€ διαφορά αγοράζεις P9. Καμία σχέση. Οι τιμές στο διάφραγμα φακου καλά κανει και τις ποστάρει ο saruman. Από θεωρία στο τελικό αποτέλεσμα όμως έχει διαφορά. Το J7 πάντως μου αρέσει, παρα τη μικρη χωρητικότητα. Για μένα επιλεγεις ανάμεσα σε Honor 6X, P10 lite, J7 2017. Η κάμερα στο Xiaomi είναι κατώτερη, κατά τα άλλα μετράει σαν συσκευη. 1
Galnazar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html http://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html ενα απ αυτα τα 2 κατα τη γνωμη μου!!
sunny47 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους. Το ψάχνω ακόμα και μάλλον θα καταλήξω είτε στο 4X είτε στο J7. Μάλλον κάπου εκεί με βλέπω. 1
vargas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με κανα 50 αρικο Παίρνεις iPhone se . Κλάσεις ανώτερο από τα κινητά που ανέφερες. . Απλά μικρότερο σε μέγεθος Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2017 από vargas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα