Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και φέτος θα γίνει με τις γνωστές ουρές από το πρωί,πότε είχε αξιοπρέπεια ο Έλληνας για να την βρει τώρα.

Το χειροτερο δεν ειναι το εξω,αλλα το μεσα.

Να δεις σπρωξιες και βρισιδια με το κιλο.

Αγενεια 100%

Κατι πιτσιρικια σχεδον επαιζαν φαπες γ ενα πληκτρολογιο. 50 χρονων ανθρωπος να βριζει τα αγια και οτι υπαρχει επειδη ενας αλλος προλαβε το τελευταιο κινητο και πολλα αλλα.

Δημοσ.

Και φέτος θα γίνει με τις γνωστές ουρές από το πρωί,πότε είχε αξιοπρέπεια ο Έλληνας για να την βρει τώρα.

Εαν ελεγες γενικα για τον ανθρωπο θα συμφωνουσα, θα σου εκανα και like. Τωρα ομως οχι. Αρκετα με την ηττοπαθεια, παντου ετσι γινεται, ειδικα εδω με την τρεχουσα κατασταση που επικρατει ειναι η μονη λυση για να παρεις κατι που θες, στην Αμερικη που ειναι σε σαφως καλυτερη οικονομικη κατασταση πως γινονται πολυ χειροτερα;

• Like 2
Δημοσ.

θα πουλήσω το fifa 70-80 ευρώ(ebay και skroutz έχει 90) 

και θα μου βγει το ps4 στα 180 ευρώ

τόσο χαμηλά δε νομίζω να παίξει σε προσφορά 

Δημοσ.

Αυτο σκεφτηκα και εγω το πρωι αλλα εαν παιξει σε black friday το 1G με δυο χειριστηρια στα 250 τοτε αξιζει περισσοτερο.

Βεβαια δεν ξερει κανεις τι προσφορες θα παιξουν, οποτε ειναι ρουλετα εαν θα βγει το ενα η το αλλο...
Πες μας...

Δημοσ.

55 εχει η απλη εκδοση στο σκρουτζ.80 εχει η ronaldo edition

θα πουλήσω το fifa 70-80 ευρώ(ebay και skroutz έχει 90)

και θα μου βγει το ps4 στα 180 ευρώ

τόσο χαμηλά δε νομίζω να παίξει σε προσφορά

Δημοσ.

55 εχει η απλη εκδοση στο σκρουτζ.80 εχει η ronaldo edition

το playstation είναι με την ronaldo edition

και στο σκρουτζ 89 ευρω εχει

Δημοσ.

Βέβαια ο Κότσος την έχει ίδια τιμή αλλά δίνει και δωροεπιταγη 15ευρω (δεν ξέρω λεπτομέριες χρήσης, γιατί μερικές φορές λένε "15ευρω για αγορές 200ευρω και πάνω" και σαν μαγαζί βιτρίνα οι τιμές τσιμπάνε και δεν πλησιάζουν καν μαγαζιά τρύπες ούτε με τέτοια δωροεπιταγη)

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον έπρεπε να το είχα πάρει και εγώ. Το παίζω στοίχημα ότι και το κουτί μπορείς να πουλήσεις με αυτη την εικονα, ένα 20αρικακι άνετα.

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε ενημερωτικό στο mail από πλαίσιο και κωτσόβολο τα παρακάτω 

http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-Ps4-1tb-E-Chassis-Fifa-18-Ronaldo-Edit-PS719916468.htm

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/178552-sony-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-ps4-1tb-slim-&-fifa-18-&-2nd-wireless-dualshock-4

Δεν είναι πολύ καλές και οι 2; ή κάνω καπου λάθος

• Like 1
Δημοσ.

To πλαισιο δινει ronaldo edition ενω ο Κοτσο το απλο; Το χρωμα στα φωτα δεν ειναι η διαφορα;
Και το public στην ιδια τιμη. Ανοιγω νεο θεμα. Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...