doctorScien Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση: Σέ ένα laptop που είχα κάνει την δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10 από 7 ..και είχαν ενεργοποιηθεί αυτόματα ιντερνετικά... κρασάρισε ο δίσκος του.. Εντάξει δεν έχασα κάτι σημαντικό.. Το ερώτημα είναι αν περάσω τωρα καινούργια εγκατάσταση σε νέο δίσκο των Windows 10 πχ vs1607 θα ενεργοποιηθούν πάλι αυτόματα? Υπάρχουν κάπου δηλαδή στην ΄βαση δεδομένων της MS τα στοιχεία του υπολογιστή ώστε να ξαναγίνει η ενεργοποίηση?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εάν έχεις το serial key θα ενεργοποιηθούν και αυτά στο ίδιο σύστημα εφόσον άλλαξες δίσκο εάν είναι σχετικά καινούργιο το σύστημα σου μπορεί να είναι αποθηκευμένο και στο bios το serial key
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι θα ενεργοποιηθούν πάλι αυτόματα.
doctorScien Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι παλιο laptop 5ετιας το μονο serial που έχω (είχα ) ήταν των windows 7 που είχε εγκατεστημένα (fujitsu ah531 νομιζω...)... εγώ τώρα τί serial να βάλω?
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι παλιο laptop 5ετιας το μονο serial που έχω (είχα ) ήταν των windows 7 που είχε εγκατεστημένα (fujitsu ah531 νομιζω...)... εγώ τώρα τί serial να βάλω? Ναι θα ενεργοποιηθούν πάλι αυτόματα.
doctorScien Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 προχωράω και ενημερώνω.... παρεπιπτοντος ο δίσκος έφυγε όταν το λαπτοπ έπεσε απο ύψος 10 ποντων στο τραπέζι εν λειτουργία... μαλλον τα G ήταν πολλά για τον εν λειτουργια δίσκο (WD)
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τυχερός είσαι που δεν "έφυγε" και το λάπτοπ. προς το παρόν τουλάχιστον.
doctorScien Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ΓΙΑ ΛΊΓΟ ΤΗΝ ΠΆΤΗΣΑ εκλεισα τα windows... και πριν προλαβει να κλεισει ο υπολογιστης μου επεσε όπως τον σήκωνα από το τραπεζι και εντάξει το ύψος πρεπει να ήταν πα΄νω απο 10 cm .. εφαγε γερο τρανταγμα και μαλλον κόλλησαν οι κεφαλές...
doctorScien Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ενημερωση Εβαλα ένα καινουργιο δίσκο μπουταρα από usb stick και εγκατεστησα τα 1607... μπηκε στο δίκτυο και μου ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ WINDOWS 10..δεν χρειαστηκε ούτε ένας κωδικός ούτε καν ο παλιος των windows...7.. Αν και ετοιμαζομουνα να τα χωσω με τις συνεχεις αναβαθμίσεις των windows 10 ( έχω 7 υπολογιστες στο γραφειο με μια adsl 11mbps) και με ειχαν ρημαξει... Παρολα αυτα τώρα δεν έχω να πώ τίποτα........ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18-9-2017 ΕΝΩ η εγκατασταση των windows γινεται κανονικα (1607) se 5-10 min το σύστημα κρασαρει ( μπλε εικόνα όπου λειε ότι συλλεγει πληροφοριες..) με κατα κανονα πρόβλημα σε μνημη (δεν το τραβηξα φωτογραφια ..αλλα κατι με page...λεει και άλλες φορες irq...) ετρεξα το mem check απο dos χωρις να βγάζει λαθη ξαναεκανα ρην εγκατασταση...Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑ ΙΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ...αλλα κολλαει 10 λεπτα μετα αφου εμφανιση το desktop των windows... χωρις να τρεχουν προγραμματα.. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2017 από doctorScien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα