katergaris79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Και τα 3 αυτά που είπες τα θεωρώ απαράδεκτα. Τον Νοτιά ειδικά τον έκλεισα πριν τη μέση. Όσο σκεφτόμουν ότι ο ίδιος άνθρωπος μας είχε δώσει την Πολίτικη κουζίνα, τόσο μου άναβαν τα λαμπάκια. Για να μην πω για το "Τελευταίο σημείωμα" που το είδα σε εκδήλωση παρουσία του σκηνοθέτη και ντρεπόμουν να του πω πώς μου φάνηκε.
gpolic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Εμενα η Πολιτικη Κουζινα να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε τοσο. Η Ροζα μου αρεσε πολυ. Περι ορεξεως... 1
arum Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Στις 16/1/2018 στις 4:26 ΜΜ, theo93 είπε Εμένα μου έκανε πολύ εντύπωση το αμφιθέατρο. Στις 22/1/2018 στις 8:48 ΜΜ, alfas είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει ησυχία, ρεύμα και internet. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη λίστα θα την τσεκάρω. To αμφιθέατρο στην αρχή που δίνει την ομιλία ο Δαδακαρίδης είναι επίσης στο Deree, όπως και η βιβλιοθήκη. Γενικά είναι μια διαδικασία για να μπεις ως επισκέπτης μέσα στο campus, οπότε δεν θα στο πρότεινα. ΥΓ : Φοιτώ στο Deree και πίστεψε με τις ώρες αιχμής δεν έχει και ιδιαίτερη ησυχία στη βιβλιοθήκη 😢 1
katergaris79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Αυτό θα γίνει σειρά; Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου.
ksessalonikios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 ετσι γραφτηκε, για λογαριασμό της cosmote
_linuslost_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Σήμερα το δείχνει στον Alpha στις 00:30 ,για όποιον δεν το έχει δει...
elenh2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα..μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την τελευταία σκηνή με τον φάκελο που παραλαμβάνει και το σημείωμα...με το μενταγιόν
gdriver Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) τη λιβάνισα αρκετά και είπα να τη δω επιτέλους. Πολύ καλή προσπάθεια για τα ελληνικά δεδομένα, φέρνει πολύ στα ισπανικά πρότυπα. Ο δαδακαρίδης παίζει πολύ καλά, αν και δεν είναι απαιτητικός ο ρόλος του. Το μόνo που με ξύνισε είναι οι πολύ πεζοί και cheesy διάλογοι στην αρχή. Συνιστάται ανεπιφυλάκτως. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από gdriver
HALF EVIL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μόνο που η βασική ιδέα είναι καρακλεμένη. Ο serial killer που σκοτώνει βάσει ενός μοτίβου. Πόσες και πόσες ταινίες τέτοιου είδους έχουν βγει με καλύτερες σκηνοθεσίες και ερμηνείες. 1
Nate Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Είδα την ταινία, μου άρεσε πάρα πολύ η σκηνοθεσία, το σενάριο μου άρεσε και αυτό πολύ με εξαίρεση κάποιες cheesy ατάκες. Ο Δαδακαρίδης παίζει πολύ καλά, μου άρεσε και ο ρόλος. Μου άρεσε που η ταινία είχε και ένα νόημα πέρα από τα υπόλοιπα. Μου άρεσαν απίστευτα πολύ οι σκηνές των δολοφονιών, ήταν γυρισμένες με εξαιρετικό τρόπο. Πιστεύω πως είναι μια ταινία που αξίζει να δει κανείς, όχι απαραίτητα, αλλά δεν νομίζω να το μετανιώσει. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Η καλύτερη Ελληνική ταινία που έχω δει μέχρι στιγμής. Όποιος δεν την έχει δει πρέπει σίγουρα να την δει ! Υπέροχη και η 1η ταινία και η 2η που έγινε σειρά "Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές"
john_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Spoiler Καλά μπαίνω imdb περνάω λίγο τις φωτογραφίες του imdb από την ταινία και σε 3 τουλάχιστον φαίνεται να απεικονίζεται το ποια είναι η δολοφόνος. Πάνε καλά;
Arkin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου On 06/09/2024 at 01:48, john_dr said: Spoiler Καλά μπαίνω imdb περνάω λίγο τις φωτογραφίες του imdb από την ταινία και σε 3 τουλάχιστον φαίνεται να απεικονίζεται το ποια είναι η δολοφόνος. Πάνε καλά; Spoiler Θεοι. Ειδικα η φωτο με την ενεση με τη Δαναη. IMDB τι ψαχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα