Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alfas είπε

Να φανταστώ το αναγνωστήριο δεν το έχουμε ε;

Το γιατί έσβησαν τα φώτα φαντάζομαι πως λίγο το ψυχολογικό θρίλερ... Λίγο το οτι ο Δακαρίδης πρέπει να είχε βγαλει ρίζες εκεί και έπρεπε να σχολάσει και η καθαρίστρια που πέρασε απο μπροστα του... ε πως να του το πουν αλλιώς να πάρει πουλόφωνο??? :D

Κάποιο κόλλημα έφαγα και κατάλαβα ότι έλεγες για κάποιο easter egg στη συγκεκριμένη σκηνή. Δεν το έπιασα ότι ψάχνεις το συγκεκριμένο αναγνωστήριο. Sorry.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την είδα στο σινεμά όταν βγήκε με την κοπέλα μου. Ήταν μέσα στις top 5 του 2016 μου. Για εμένα, η καλύτερη ελληνική παραγωγή μέχρι τώρα.

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Alejandro είπε

Κάποιο κόλλημα έφαγα και κατάλαβα ότι έλεγες για κάποιο easter egg στη συγκεκριμένη σκηνή. Δεν το έπιασα ότι ψάχνεις το συγκεκριμένο αναγνωστήριο. Sorry.

:P Αν μάθεις τίποτα... γράψε!!!

6 ώρες πριν, theo93 είπε

Εμένα μου έκανε πολύ εντύπωση το αμφιθέατρο. 

Δηλαδή;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alfas είπε

:P Αν μάθεις τίποτα... γράψε!!!

Δηλαδή;

Το πως είναι στημένο, δεν ειίχα ξαναδεί τόσο "κάθετο", ευχαριστω τον @tristeza για την διευκρίνιση.

Δημοσ.

Μπορω να την κατεβασω με καποιο τροπο?Προσπαθησα με το 4κ downloader αλλα ενω λεει οτι κατεβαινει σε 1080 ειναι μονο 500 mb.

Εχει βγει σε torrent?Φανταζομαι δεν ειναι παρανομο αφου την ανεβασε η παραγωγη στο youtube.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2018 στις 3:56 ΠΜ, fotodv7 είπε

Έχει ανέβει η ταινία στο YouTube από τον λογαριασμό του σκηνοθέτη αν δεν κάνω λάθος. 

Μόλις την τελείωσα και ομολογώ μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Δαδακαρίδης πολύ καλός επίσης. Και η ταινία καμία σχέση με τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο (I love Καρδίτσα κλπ) 

Το τι χάρηκα όταν είδα το ποστ σου δε λέγεται! Είχα φάει τον τόπο να τη βρω. Την είδαμε χθες και ήταν πολύ καλή. Η επιρροή απ' το seven ξεκάθαρη, αλλά δεν ήταν σε βαθμό ενοχλητικό, είχε τον δικό της χαρακτήρα. Φωτογραφία ικανοποιητικότατη για τα ελληνικά δεδομένα, μουσική επιμέλεια επίσης και ο Δαδακαρίδης πειστικός στον ρόλο του "εσωστρεφή". Μακάρι να την είχα προλάβει πριν αποσυρθεί απ' τον κινηματογράφο για να τη στηρίξω.

Στο πρόγραμμα μπαίνει και ο "Κοινός Παρανομαστής" του ίδιου σκηνοθέτη, ελπίζω να είναι εξίσου καλός.

Επεξ/σία από Zugzwang
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κραζω σχεδόν ΟΛΕΣ τις ελληνικές ταινίες που έχουν βγει. Από τις πιο παλιές μέχρι τώρα. Δε καταλαβαίνω γιατί αρέσει ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος. Καλά για τη φάση ελληνική ταινία= βρισιδια, σεξ, ναρκωτικά, ποτό που έχουν βγει άπειρες δε θα σχολιάσω καν.

Η μόνη που είχα ξεχωρίσει μέχρι σήμερα και ειναι από τις αγαπημένες μου ήταν Ο Βασιλιάς. Από σήμερα όμως μπαίνει και αυτή η ταινία. Διάβαζα καλά σχόλια στο ιντερνετ, και όπως πάντα δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη των πολλών ( ειδικά Ελλήνων σε ταινίες) και συνήθως τη πατάω και τις βλέπω στο τελος.Αυτή τη φορά όμως δεν έχω λόγια

Η ταινία ξεκινάει πάρα πολύ δυνατά από την αρχή. Οι λήψεις είναι τρομερές και η φωτογραφία. Το σενάριο είναι απίστευτο και επειδή διάβασα ότι είναι εμπνευσμένο από seven σε προηγούμενα ποστ, είδα το making of στο youtube και ο σκηνοθέτης είπε ότι υπάρχει αυτή η ιστορία στο περίπου και την συνδύασε όταν έμαθε για το θεώρημα. Όποτε δεν υπάρχει "αντιγραφή" από το seven. 

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά δείτε τη. Η ταινία δε κουράζει καθόλου. Έχει μια ωραία συνεχόμενη ροή. Έχει τρομερά εφέ για Ελλάδα (από τους αδελφούς Αλαχουζους) ωραίους διαλόγους, και πολύ καλούς ηθοποιούς.

Τρομερή 8/10 στο imdb από εμένα άνετα.

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 13/1/2018 στις 12:20 ΠΜ, agamoi-thytai είπε

Ως ιδέα το σενάριο με κέρδισε.

Μου θύμησε καλό ψυχολογικό θρίλερ. Μου άφησε όμως έναν κενό όσο αφορά την ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Δεν ξερω αν γενικά έπρεπε να πάει έτσι.

Παρολα αυτά, από το σενάριο και μόνο δίνω άριστα για ελληνική ταινία.

Ο σκηνοθέτης νομίζω ήθελε να είναι αυτή ερμηνεία του πρωταγωνιστή.Αν τρέξεις την ταινία από 18.30 μέχρι το 19.30 και δώσεις σημασία σε αυτά που λέει ο πρύτανης θα καταλάβεις.

Μία εξαιρετική ταινία για τα Ελληνικά δεδομένα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αρκετές τέτοιες ξένες επιτυχίες.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 17/1/2018 στις 1:04 ΠΜ, tristeza είπε

Το αναγνωστήριο είναι στο Deree, ενώ το αμφιθέατρο ανατομίας στην Ιατρική Σχολή.

Να φανταστώ πως δεν έχει πρόσβαση ο καθένας εκει ε;

Δημοσ.

Νομίζω πως στη βιβλιοθήκη του Deree έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη του, σε αντίθεση πχ. με αυτήν της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. 

Spoiler

Υπάρχουν όμως πολλά αναγνωστήρια στην Αθήνα, κατά κύριο λόγο σε βιβλιοθήκες κρατικών πανεπιστημιών, με ωραία ατμόσφαιρα που είναι ανοικτά για όλους. Η λίστα είναι αρκετά ελλιπής και θα βρεις περισσότερα με λίγο ψάξιμο. Βέβαια, με εξαίρεση το Σταύρος Νιάρχος, τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο κυριλέ όσο το Deree.  Η βιβλιοθήκη του εμπ στου Ζωγράφου είναι πολύ καλή επιλογή επίσης: 

on.jpg

8o4aQsAINGKoPiNGfkitBUPJ9BtGOgTeE5dSH3lB

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/1/2018 στις 1:07 ΠΜ, tristeza είπε

Νομίζω πως στη βιβλιοθήκη του Deree έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη του, σε αντίθεση πχ. με αυτήν της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Υπάρχουν όμως πολλά αναγνωστήρια στην Αθήνα, κατά κύριο λόγο σε βιβλιοθήκες κρατικών πανεπιστημιών, με ωραία ατμόσφαιρα που είναι ανοικτά για όλους. Η λίστα είναι αρκετά ελλιπής και θα βρεις περισσότερα με λίγο ψάξιμο. Βέβαια, με εξαίρεση το Σταύρος Νιάρχος, τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο κυριλέ όσο το Deree.  Η βιβλιοθήκη του εμπ στου Ζωγράφου είναι πολύ καλή επιλογή επίσης: 

on.jpg

8o4aQsAINGKoPiNGfkitBUPJ9BtGOgTeE5dSH3lB

Σε ευχαριστώ πολύ. Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει ησυχία, ρεύμα και internet. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη λίστα θα την τσεκάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...