The Scullbag Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η ταινία Έτερος Εγώ, όμως λίγες μέρες μετά την πρώτη και τελευταία προβολή της ταινίας ένας φόνος που συνδέθηκε με έναν άνθρωπο από το κοινό που παρακολούθησε την ταινία και έκανε μια ερώτηση στην συζήτηση που ακολούθησε. Λίγο της σύνδεσης αυτής η ταινία αποσύρθηκε. Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει στους κινηματογράφους;
YMIB Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Χλωμό το κόβω. Καλή προσπάθεια η ταινία, δεν έκλαιγες τα λεφτά σου όπως στις περισσότερες ελληνικές. Επίσης ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του σκηνοθέτη που δεν πήρε χρηματοδότηση από το Ελληνικό Κέντρο κινηματογράφου επειδή μπορούσε να ανταπεξέλθει μόνος του. 1
swstost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικά κρίμα, δεν την πρόλαβα στο σινεμά... Aν κάποιος έχει κάποια πληροφορία για το αν μπορούμε να τη βρούμε κάπου, ας ενημερώσει (και με pm)... 2
fotodv7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Έχει ανέβει η ταινία στο YouTube από τον λογαριασμό του σκηνοθέτη αν δεν κάνω λάθος. Μόλις την τελείωσα και ομολογώ μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Δαδακαρίδης πολύ καλός επίσης. Και η ταινία καμία σχέση με τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο (I love Καρδίτσα κλπ) 5 4
CMOS_Z Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/5/2018 στις 3:56 ΠΜ, fotodv7 είπε Έχει ανέβει η ταινία στο YouTube από τον λογαριασμό του σκηνοθέτη αν δεν κάνω λάθος. Μόλις την τελείωσα και ομολογώ μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Δαδακαρίδης πολύ καλός επίσης. Και η ταινία καμία σχέση με τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο (I love Καρδίτσα κλπ) https://www.youtube.com/watch?v=y3zho2aV2bs Όπως είπες είναι επίσημα στο youtube απο τον λογαριασμό του Σκηνοθέτη Τσαφούλια μαζί με την προηγούμενη ταινία του, Κοινός Παρανομαστής. (σε 1080p και οι δύο μάλιστα) Μου άρεσε και εμένα αρκετά. Απο τις καλύτερες του ελληνικού κινηματογράφου, κρίμα που αποσύρθηκε τόσο νωρίς. 2 4
agamoi-thytai Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ως ιδέα το σενάριο με κέρδισε. Μου θύμησε καλό ψυχολογικό θρίλερ. Μου άφησε όμως έναν κενό όσο αφορά την ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Δεν ξερω αν γενικά έπρεπε να πάει έτσι. Παρολα αυτά, από το σενάριο και μόνο δίνω άριστα για ελληνική ταινία. 1
LeMp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Επιτέλους μια ελληνική ταινία που ξεφεύγει θεματικα από το τρίπτυχο οικονομική κρίση, ερωτικά τρίγωνα, κωμωδίες τύπου μπεζος. Μπράβο. 1
ultrobyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Για μια διαφορετικη ελληνικη παραγωγη και για το σεναριο αξιζει καποιος να την δει 1
Thaninho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πάρα πολύ ωραία, το σενάριο με Αμερικανούς ηθοποιούς και ανάλογο μπάτζετ φαντάζομαι θα μπορούσε να κάνει σχετική επιτυχία σε παγκόσμια κλίμακα! 4
Kostasspil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Την τελειωσα μολις και θα συμφωνησω με τους απο πανω, με Πατσινο στον ρολο του Δαδακαριδη, η ταινια θα εσπερνε.. Δανειζεται φυσικα στοιχεια απο Αμερικανικο κινηματογραφο Spoiler βλ. Seven και περιοριζεται απ τις ερμηνειες (τις οποιες δεν βρηκα παντως τοσο κακες, εχω δει χειροτερες) και το μπατζετ, αλλα σεναριακα ειναι διαμαντι. 1
alfas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Φοβερή ταινία! Δυνατό σενάριο... ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το ντυσιμο της ταινίας με τη μουσική αλλά και το φοβερό makeup. Σε ελληνική ταινία δεν είχα ξαναδει κάτι ανάλογο!!! Μακάρι να έχουμε και άλλες, ανάλογες προσπάθειες!!! Ερώτηση! Αν θυμάστε μια σκηνή που έγινε σε ενα αναγνωστήριο που διάβαζε ο Δακαρίδης και ξαφνικά έσβησαν τα φώτα! Πιστεύω να καταλάβατε τη σκηνή. Που είναι το αναγνωστήριο αυτό; 1
Alejandro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, alfas είπε Ερώτηση! Αν θυμάστε μια σκηνή που έγινε σε ενα αναγνωστήριο που διάβαζε ο Δακαρίδης και ξαφνικά έσβησαν τα φώτα! Πιστεύω να καταλάβατε τη σκηνή. Που είναι το αναγνωστήριο αυτό; Τι έχασα; Πες το σε spoiler.
alfas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Alejandro είπε Τι έχασα; Πες το σε spoiler. Δες αυτη τη σκηνή.
Alejandro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, alfas είπε Δες αυτη τη σκηνή. Βρε την είδα, με το σβήσιμο τι παίζει;
alfas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Alejandro είπε Βρε την είδα, με το σβήσιμο τι παίζει; Να φανταστώ το αναγνωστήριο δεν το έχουμε ε; Το γιατί έσβησαν τα φώτα φαντάζομαι πως λίγο το ψυχολογικό θρίλερ... Λίγο το οτι ο Δακαρίδης πρέπει να είχε βγαλει ρίζες εκεί και έπρεπε να σχολάσει και η καθαρίστρια που πέρασε απο μπροστα του... ε πως να του το πουν αλλιώς να πάρει πουλόφωνο??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα