Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα έχω μια απορία επειδή καθάρισα τον πλαινό ανεμιστηράκι απο το κουτί παίζει ρόλο πως μπαίνει έχει 2 πλευρές και δεν θυμάμαι ποια είναι η σωστή πλευρά; το κουτί είναι thermaltake tsunami va 3000 silver έχω τα εργοστασιακά ανεμιστηράκια. Παίζει ρόλο στις θερμοκρασίες; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2017 από Χάρης Μυλωνίδης
procostas1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ε ναι και βέβαια έχει σημασία...... θες να βγάζει αέρα απο το κουτί ή να βάζει???? ανάλογα με το τη θές επιλέγεις και την φορά του ανεμιστήρα.... πάνω στο ανεμιστηράκι (στο πλαίσιο του συνήθως) έχει ένα βελάκι που σου δείχνει την φορά του και προς τα που πάει ο αέρας...... αν θες να βάζει αέρα μέσα το βελάκι πρέπει να ειναι προς τα μέσα ή προς τα έξω αν θες να βγάζει.... δες την φώτο 1
nikolakisgk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα έχω μια απορία επειδή καθάρισα τον πλαινό ανεμιστηράκι απο το κουτί παίζει ρόλο πως μπαίνει έχει 2 πλευρές και δεν θυμάμαι ποια είναι η σωστή πλευρά; το κουτί είναι thermaltake tsunami va 3000 silver έχω τα εργοστασιακά ανεμιστηράκια. Παίζει ρόλο στις θερμοκρασίες; ευχαριστώ για όποιον απαντήσει Μια εικόνα χίλιες λέξεις
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 εκεί που είναι ο ανεμιστήρας έβαλα το χέρι και βγάζει ζεστό αέρα να υποθέσω ότι είναι σωστά τοποθετημένος έτσι;
LastSurvivor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τους ανεμιστήρες τους βάζεις με την φορά που θες για να δημιουργηθεί σωστό airflow και να έχεις καλύτερη ψύξη. Σε γενικές γραμμές από μπροστά, από κάτω και από τα πλάγια οι ανεμιστήρες "πρέπει" να βάζουν αέρα και από πίσω και πάνω να βγάζουν. Εσύ αφού είπες ότι τον έχεις στα πλάγια, θα σε πρότεινα να τον βάλεις με την φορά να φυσάει προς τα μέσα, δηλαδή να βάζει αέρα. Όπως είπε και το παιδί πιο πάνω το βελάκι να δείχνει προς τα μέσα, προς το κουτί. Αν βάλεις το χέρι σου από την έξω μεριά του ανεμιστήρα δεν πρέπει να φυσάει. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 απο έξω φυσάει λίγο, μέσα όμως φυσάει ποιο πολύ, άρα μάλλον σωστά τον έχω βάλει έτσι; Άνοιξα απο μπροστά το εσωτερικό όπως είναι στην εικόνα και βρήκα πολύ σκόνη το καθάρισα. Πλάγια δεξιά έχει ένα κλειδί που κλειδώνει και ξεκλειδώνει. Αν ήξερα ότι έχει σκόνη μέσα μπροστά θα το έκανα ποιο συχνά το καθάρισμα.
LastSurvivor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, αφού φυσάει πολύ προς τα μέσα, είσαι κομπλέ. Γενικά αν μπορείς μία φορά το χρόνο και κατά προτίμηση πριν το καλοκαίρι, καλό είναι να τον καθαρίζεις. Αν όμως στον χώρο που τον έχεις, υπάρχει υπερβολική σκόνη, τότε ίσως να χρειάζεται και πιο συχνά.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ε ναι και βέβαια έχει σημασία...... θες να βγάζει αέρα απο το κουτί ή να βάζει???? ανάλογα με το τη θές επιλέγεις και την φορά του ανεμιστήρα.... πάνω στο ανεμιστηράκι (στο πλαίσιο του συνήθως) έχει ένα βελάκι που σου δείχνει την φορά του και προς τα που πάει ο αέρας...... αν θες να βάζει αέρα μέσα το βελάκι πρέπει να ειναι προς τα μέσα ή προς τα έξω αν θες να βγάζει.... δες την φώτο αν είναι όπως η φωτό τότε το έχω βάλει σωστά.
LastSurvivor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, έτσι όπως είναι τοποθετημένος στην φώτο, ο ανεμιστήρας βάζει αέρα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω ότι έχω 3 ανεμιστήρες ένα μπροστά ένα πίσω και έναν πλάγια αριστερά. Είναι όπως το βίντεο μόνο που είναι ασημί. https://www.youtube.com/watch?v=0rIyQlFMIXg Έχω και μια άλλη απορία το φαν το πλαινό είναι 90mm ή 80mm, υπάρχει τρόπος να το μετρήσω; Στο βίντεο λέει 90mm όμως στα specs λέει 80mm έχω μπερδευτεί. https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811133136
LastSurvivor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πάρεις ένα μέτρο και θα μετρήσεις από την μία άκρη ως την άλλη. Θα μετρήσεις από την άκρη, από το πλαστικό έως την άλλη. ΌΧΙ τον ανεμιστήρα. Κάπως έτσι δηλαδή: ( https://www.google.gr/search?biw=1034&bih=383&tbm=isch&sa=1&q=pc+fan+measuring&oq=pc+fan+measuring&gs_l=psy-ab.3...10075.10547.0.10677.3.3.0.0.0.0.120.223.0j2.2.0....0...1.1.64.psy-ab..1.0.0.nid0Om1CrE0#imgrc=xBwuLy_gJIzgXM:)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εντάξει και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις το hardware δεν το κατέχω και τόσο καλά όσο το software 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τις τρύπες που βιδώνει μέτρα, όχι τα πλαστικά.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 οκ ευχαριστώ τελικά είναι 90mm
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία κουτάκια αυτά τα Thermaltake. Πολύ τα συμπαθούσα τότε. Είχα κάνει τη βλακεία και πήρα Coolermaster. Θέλει βέβαια ένα βαψιματάκι μέσα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα