Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους....βρήκα από μαγαζί (καφετέρια) που κλείνει να πάρω την PANASONIC TX-48C320E με 180€. Οι διαστάσεις της μου κάνουν, έχω μεγάλο σαλόνι και η απόσταση θέασης θα είναι κοντά στα 5μιση μέτρα από την οθόνη. Η εγγύησή της λογικά λήγει σύντομα από οτι μου είπαν, απλά περιμένω να δω το τιμολόγιο που την πήραν...μπορεί να έχω κανα δυο-τρεις μήνες  εγγύηση ή και καθόλου. Είναι smart tv και έχει καλή ανάλυση (FULL HD). Η χρήση θα είναι απλή...ταινείες, σειρές....αν την δω και λειτουργεί κανονικά να την πάρω? Μόλις μετακόμισα σε νέο σπίτι και επειδή δεν παίζει χρήμα για καινούρια 48αρα, έχω μείνει με την 21'....οπότε φανταστείτε πόσο μικρή μου φαίνεται στον τεράστιο τοίχο η μικρή...και έλεγα να πάρω τα χριστούγεννα 48άρα....να πάρω αυτή και να περιμένω για καινούρια σε μερικά χρόνια?

Δημοσ.

Πλακα κανεις;

Διαβασα το ποστ σου,ουτε κοιταξα το μοντελο,ουτε εψαξα κτλπ.

48αρα full hd με 180€ και ρωτας; !!!!!

Περιμενεις κανεναν να σου πει οχι αστην;

Συγνωμη αλλα ηδη επρεπε να την ειχες σπιτι σου! (Αν δεν εχει προβλημα φυσικα ε...)

Τυχερε! Με 180 και το ψαχνεις ακομα!

Στη τελικη αν δε σου κανει μετα απο μερες πουλα την εδω!!

• Like 1
Δημοσ.

Και αυτη μικρη θα σου φανει στα 5μισι μετρα! Η τιμη ειναι πολυ καλη εννοειται, το μονο που θα επιφυλασσομουν ειναι για τις απειρες ωρες χρησης που θα εχει αφου ηταν σε καφετερια.

Δημοσ.

Να την πάρεις.Συμφωνώ και καλορίζικη. :)

Κάντου και κανένα παζάρι κλάφτου λιγάκι ότι πεινάνε και τα παιδάκια σου.

Μπορεί να του κόψεις 10-20 ευρώ ακόμη. :D  :lol:  :P

Δημοσ.

Να την πάρεις.Συμφωνώ και καλορίζικη. :)

Κάντου και κανένα παζάρι κλάφτου λιγάκι ότι πεινάνε και τα παιδάκια σου.

Μπορεί να του κόψεις 10-20 ευρώ ακόμη. :D  :lol:  :P

Με βαση το παραπανω post (ασχετα αν ο φιλος κανει houmor) βαρεθηκα να βλεπω στις αγγελιες-προσωπικα μυνηματα παζαρια γιατι ειναι ανεργοι και εχουν οικογενεια να θρεψουν.

Αν εχεις παιδια και οικογενεια να θρεψεις δεν ψαχνεις σε αγγελιες ps4 ,ουτε αγοραζεις 48αρες τηλεορασεις...

Οντοπικ τωρα, ειναι πολυ καλη τιμη αλλα κοιτα αν οντως χρειαζεσαι την τηλεοραση.

• Like 2
Δημοσ.

Με βαση το παραπανω post (ασχετα αν ο φιλος κανει houmor) βαρεθηκα να βλεπω στις αγγελιες-προσωπικα μυνηματα παζαρια γιατι ειναι ανεργοι και εχουν οικογενεια να θρεψουν.

Αν εχεις παιδια και οικογενεια να θρεψεις δεν ψαχνεις σε αγγελιες ps4 ,ουτε αγοραζεις 48αρες τηλεορασεις...

Οντοπικ τωρα, ειναι πολυ καλη τιμη αλλα κοιτα αν οντως χρειαζεσαι την τηλεοραση.

Και αν θέλει το παιδί ps4 επειδή έχουν όλοι οι φίλοι του; μην τα βλέπεις ολα μια γραμμή δεν ξέρεις τι τραβάει ο κάθε γονιός. Είσαι και Παοκαρα Αντε.
Δημοσ.

Ισως στο παραπανω post μου δεν περιεγραψα αναλυτικα την σκεψη μου.

Καταλαβαινω πως ειναι να ζηταει το παιδι και να θελεις να του το προσφερεις. (Δεν θα ξεχασω οταν η δικια μου γιαγια δεν πηρε τα φαρμακα της για να παρω εγω αεροβολο,επειδη γκρινιαζα και δεν ειχα το μυαλο να καταλαβω την κατασταση.)

Αλλα στον πωλητη (ειτε προκειται για αγγελιες-ειτε για πωληση σε οποιοδηποτε καταστημα) δεν υπαρχει λογος να κλαφτεις και να χασεις οποιαδηποτε αξιοπρεπεια προβαλλοντας τα παιδια σου και παρομοιες δικαιολογιες για να κερδισεις μια καλυτερη τιμη.

Ειναι τουλαχιστο λυπηρο να εισαι γονιος και να σου ζηταει πραμματα το παιδι που θελεις να του τα παρεχεις αλλα να μην μπορεις λογω της καταστασης που επικρατει.Αλλα αυτο δεν νομιζω να δινει σε κανεναν το πατημα να χρησιμοποιει την δικαιολογια "πειναν τα παιδια μου - δωσε μου πιο φθηνα αυτο..."

Δεν τα περνω μια γραμμη.

Φιλικα

offtopic off.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως στο παραπανω post μου δεν περιεγραψα αναλυτικα την σκεψη μου.

Καταλαβαινω πως ειναι να ζηταει το παιδι και να θελεις να του το προσφερεις. (Δεν θα ξεχασω οταν η δικια μου γιαγια δεν πηρε τα φαρμακα της για να παρω εγω αεροβολο,επειδη γκρινιαζα και δεν ειχα το μυαλο να καταλαβω την κατασταση.)

Αλλα στον πωλητη (ειτε προκειται για αγγελιες-ειτε για πωληση σε οποιοδηποτε καταστημα) δεν υπαρχει λογος να κλαφτεις και να χασεις οποιαδηποτε αξιοπρεπεια προβαλλοντας τα παιδια σου και παρομοιες δικαιολογιες για να κερδισεις μια καλυτερη τιμη.

Ειναι τουλαχιστο λυπηρο να εισαι γονιος και να σου ζηταει πραμματα το παιδι που θελεις να του τα παρεχεις αλλα να μην μπορεις λογω της καταστασης που επικρατει.Αλλα αυτο δεν νομιζω να δινει σε κανεναν το πατημα να χρησιμοποιει την δικαιολογια "πειναν τα παιδια μου - δωσε μου πιο φθηνα αυτο..."

Δεν τα περνω μια γραμμη.

Φιλικα

offtopic off.

Γιατί όχι; έχω χαρίσει αρκετά πράγματα, μόνο τα ρούχα ήταν αξίας 2.000 ευρώ το λιγότερο, όλοι κόβουμε στην τιμή όταν όντως υπάρχουν παιδιά. Δεν θα ξεχάσω ένας το 2008 είχε έρθει για ένα ps2... Με το γιο του, το έκανα δώρο, οι καθαροί άνθρωποι φαίνονται, με 10-20 ευρώ δεν θα σωθείς.

Δημοσ.

Γιατί όχι; έχω χαρίσει αρκετά πράγματα, μόνο τα ρούχα ήταν αξίας 2.000 ευρώ το λιγότερο, όλοι κόβουμε στην τιμή όταν όντως υπάρχουν παιδιά. Δεν θα ξεχάσω ένας το 2008 είχε έρθει για ένα ps2... Με το γιο του, το έκανα δώρο, οι καθαροί άνθρωποι φαίνονται, με 10-20 ευρώ δεν θα σωθείς.

Τον καθαρό τον καταλαβαίνεις, αλλά ειναι μειοψηφία. Οι καθαροί δεν μπαινουν σε κλαψιάρικα παζάρια γιατί εχουν αξιοπρέπεια. Εχω χαρίσει σε ιδιώτες, σωματεία, συλλογους, ρούχα, κουβερτες και ηλεκτρονικά πολλών εκατοντάδων ευρω, αλλά οταν σε κάτι ακριβό εβαλα αγγελία (χε) έπαιρναν κάποιοι και έκαναν παζάρια. Οχι φίλε, για ακριβά πράγματα και σε αγνώστους δεν παίζει παζάρι. 

Πρόσφατα πήρα εργάτη για να αδειάσω μια αποθήκη. Ηξερα οτι ειχε αναγκη το κάθε ευρω και δεν ζητουλησε τίποτα ακομα κι οταν του ελεγα οτι αυτό και αυτό σκουπιδια, αυτό και αυτό στις τάδε κουτες (που θα πήγαιναν σε σύλλογο). Τον ειχα δυο μερες. Επειδή ειχε αξιοπρέπεια τη δευτερη μέρα άλλαξα τακτική και στο τέλος του χάρισα δυο κουτές με ρουχα, πιάτα, χαλιά και ένα φορητό ραδιόφωνο cdplayer. Μια άλλη φορα, είχα άλλο εργάτη και απο την πρώτη ώρα μου έλεγε για τα τρια παιδάκια του και οτι πεινάνε και δεν εχουν ρουχα, μπας και αυξήσω το μεροκάματο. Επειδή καταλαβε οτι το εχω με ηλεκτρονικά/υπολογιστές κάποια στιγμή του ξέφυγε και με ρώτησε που μπορεί να κατεβάσει παιχνίδια για το xbox των παιδιών. Εννοείται δεν πήρε ουτε 50 λεπτα tip. 

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το ξεχειλωσαμε το νημα και ποσταρω τελευταια φορα ,ασχετα με το ποσο ενδιαφερον εχει η συζητηση.

Το να δινεις πραμματα που σου περισσευουν η ακομα και να πουλας εσυ κατα την κριση σου κατι πιο φθηνα για καποιους λογους ξεκιναει απο αλλη βαση.

Το να προβαλλουν κοινωνικες συνθηκες ως δικαιολογιες για να παρουν 10-20 ευρω πιο φθηνα κατι,εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει.

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα,αλλα πως μεσα απο μια απροσωπη συναλλαγη σε μια αγγελια μπορεις να ξεχωρισεις τι ειναι τι.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το ξεχειλωσαμε το νημα και ποσταρω τελευταια φορα ,ασχετα με το ποσο ενδιαφερον εχει η συζητηση.

Το να δινεις πραμματα που σου περισσευουν η ακομα και να πουλας εσυ κατα την κριση σου κατι πιο φθηνα για καποιους λογους ξεκιναει απο αλλη βαση.

Το να προβαλλουν κοινωνικες συνθηκες ως δικαιολογιες για να παρουν 10-20 ευρω πιο φθηνα κατι,εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει.

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα,αλλα πως μεσα απο μια απροσωπη συναλλαγη σε μια αγγελια μπορεις να ξεχωρισεις τι ειναι τι.

Ναι Οκ αλλά λέμε την περίπτωση που θα συναντηθούμε με τον άλλον όχι να μιλάω με Θήβα και να μου λέει έχω 8 παιδιά και είμαι άνεργος :)

Δημοσ.

Ναι Οκ αλλά λέμε την περίπτωση που θα συναντηθούμε με τον άλλον όχι να μιλάω με Θήβα και να μου λέει έχω 8 παιδιά και είμαι άνεργος :)

μα αμα δεις το πρωτο post μου αναφερω "

Αν εχεις παιδια και οικογενεια να θρεψεις δεν ψαχνεις σε αγγελιες ps4 ,ουτε αγοραζεις 48αρες τηλεορασεις..."

και για αυτο ειπα δεν τα βλεπω ολα στην ιδια γραμμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...