Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έριξα μια ματιά κι εγώ στις κριτικές του καταστήματος μιας και δεν το γνώριζα παρόλο που μένω Ηράκλειο Κρήτης και σίγουρα δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να παραγγείλω ποτέ από κει. Επίσης, απίστευτα αγενείς όταν απαντάνε στις αρνητικές κριτικές...

• Like 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τσιγγουνευτικες 5€ για αντικαταβολή και τώρα παιδεύεσαι τόσες μέρες για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και αν θα τα πάρεις.

Αγαπητε θα σε παρακαλουσα να διαβαζες το θεμα πρωτα και μετα να σχολιασεις. Η διαφορα απο το επομενο μαγαζι ηταν 30 με 40 ευρω.

Στο θεμα μας τωρα, ηρθα στην τραπεζα και τους ρωτησα αν υπαρχει καποια κινηση η καποιο εμβασμα και μου απαντησαν οχι, οποτε προχωρισα σε αμφισβητηση της συναλλαγης και τωρα περιμενουμε για επιστροφη του ποσου, η υπαλληλος εγραψε τι ακριβως εχει γινει στο εγγραφο. Τωρα μπορω να κανω και καταγγελια στο ΙΝΚΑ για την αθλια συμπεριφορα τους και τα ψεματα τους ?

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις καταγγελια

Επεισεις αν δεν εχεις ακομα,ανοιξε web banking θα σε βοηθησει πολυ να βλεπεις την κινηση του λογαριασμου σου.

Εχω ebanking, σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και θα ενημερωνω το τοπικ με οποια ενεργια εχει γινει. Σας ευχαριστω ολους σας παιδια!

• Like 1
Δημοσ.

Update 1: Εν τελει η τραπεζα μου πιστωσε ολοκληρο το χρηματικο ποσο και εχουν μπει τα χρηματα πλεον στον λογαριασμο μου. (Παντως η τραπεζα ηταν γρηγορη, δεν μπορω να πω, σημερα το πρωι εκανα την αιτηση και το απογευμα ειχα τα χρηματα...)

Αυριο τηλεφωνο στο ΙΝ.ΚΑ. για καταγγελια λοιπον.

Δημοσ.

Πολυ γρηγορα σε εξυπηρετησε η τραπεζα οντως.

Ριξε καταγγελια κ ολα οκ.

Κ αρνητικη στο bestprice

Θα ριξω καταγγελια, στο bestprice στο τελος θα με βγαλουνε και φταίχτη, μπες να δεις τις απαντησεις τους σε αλλους που εβαλαν αρνητικη στο καταστημα. Θα ενημερωσω και αυριο το bestprice για την συμπεριφορα του καταστηματος προκειμενου να ξερει με τι εχουν μπλεξει οι καταναλωτές.

Δημοσ.

Θα ριξω καταγγελια, στο bestprice στο τελος θα με βγαλουνε και φταίχτη, μπες να δεις τις απαντησεις τους σε αλλους που εβαλαν αρνητικη στο καταστημα. Θα ενημερωσω και αυριο το bestprice για την συμπεριφορα του καταστηματος προκειμενου να ξερει με τι εχουν μπλεξει οι καταναλωτές.

Παντα η απαντηση του καταστηματος ειναι γ να καλυψουν τον κ@λο τους και να βγαλουν οτι εσυ εφταιγες.

Τεσπα γραψε τα γεγονοτα και ο καθενας θα δει κ θα κρινει τι παιζει

Δημοσ.

Ριξε αρνητικη και στο best price,οι αγοραστες και θα καταλαβουν και θα αντιληφθούν την αγενεια τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...