Dev1l Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους σας, επειδή έχω αρχίσει να τσατίζομαι πλέον με την αντιμετώπιση του καταστήματος αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας και να μου πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν ξέρω αν αντιδράω υπερβολικά... πάμε λοιπόν στο ψητό: Την Τετάρτη 06/09/2017 έκανα παραγγελία το LG G6 (Διαθεσιμότητα 2-3 εργάσιμων ημερών) σε ασημί χρώμα από ένα μαγαζί μέσω του Bestprice, πλήρωσα με κάρτα 388,20€ , την ίδια μέρα το απόγευμα αποφασίζω να αλλάξω το χρώμα σε Μαύρο οπότε και τους στέλνω email, προφανώς δεν πήρα απάντηση ούτε την επόμενη μέρα. Ξεκινάω τα τηλεφωνήματα στο κατάστημα μήπως και μιλήσω με κάποιον άνθρωπο να μου επιβεβαιώσει ότι έγινε η αλλαγή και ότι δεν πήγε στον πάτο το email που έστειλα, το τηλέφωνο όμως είναι συνεχώς κατειλημμένο εδώ και μέρες, έχω καλέσει πάνω από 20 φορές αλλά δεν έβγαζα ποτέ γραμμή, δοκιμάζω και την εναλλακτική να τους στείλω μήνυμα μέσω του Facebook page που έχουν... πάλι στο πρώτο μήνυμα δεν πήρα απάντηση, συνεχίζω και τους στέλνω και άλλο ένα όπου τους ενημερώνω ότι αν δεν μου πουν τελικά τι έγινε με την παραγγελία θα αναγκαστώ να την ακυρώσω και εκεί είναι που παίρνω απάντηση, στην οποία μου λένε για ότι χρειάζομαι να επικοινωνήσω στο email τους, τους απαντάω ότι αφού δεν μου απαντάνε στα email τους στέλνω αναγκαστικά μέσω του facebook, η απάντηση τους ήταν πως θα μου το στείλουν είτε την Παρασκευή είτε την Δευτέρα αλλά χωρίς να μου πουν εν τέλη αν έχουν άλλαξει το χρώμα. Παίρνω την απόφαση να τους στείλω ξανά email και να τους ρωτήσω αν πήραν το προηγούμενο που τους έστειλα και αν άλλαξαν χρώμα, απάντηση: -ναι, φυσικά. Πολύ ωραία λέω εφόσον τακτοποιήθηκε και αυτό, περιμένω λοιπόν την Δευτέρα τον αριθμό αποστολής είτε μια επιβεβαίωση ότι το έστειλαν, τίποτα, τους στέλνω στο facebook, το διαβάζουν και πάλι δεν απαντάνε, έρχεται η Τρίτη και τους στέλνω email (καθώς πάλι τα τηλέφωνα είναι κατειλημμένα), για να τους ρωτήσω τελικά αν το έστειλαν το δέμα γιατί το βιάζομαι να το παραλάβω (επειδή λοιπόν το κατάστημα είναι στην Κρήτη θέλει και 2 - 3 μέρες να το φέρει η courier), η απάντηση ήταν εντελώς τυποποιημένη: -Προϊόν με διαθεσιμότητα 3 εργασιμες . όταν θα πάρετε email με αριθμό αποστολής ,ενημερώνεστε από κουριερ. ευχαριστουμε . και τους απαντάω το έξης: - Δεν έχω καταλάβει, την Τετάρτη έκανα την παραγγελία (το απόγευμα της Τετάρτης 06/09 ζήτησα αλλαγή χρώματος) και πιθανώς να την είδατε την Πέμπτη που μας πέρασε άρα είμαστε ήδη στην Τέταρτη εργάσιμη ημέρα αλλά δεν έχω λάβει αριθμό αποστολής απο εσας ούτε κάποια επιβεβαίωση. Παρακαλώ ενημερώστε με Σχετικά, Ευχαριστώ πολυ. ...αλλά μαντέψτε, πάλι δεν πήρα απάντηση. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει και πλέον έτσι όπως το πάνε θα το πάρω κάπου κοντά στα Χριστούγεννα που είναι δώρο άδωρο. Για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτω το κατάστημα. Πρώτη φορά τρώω τέτοιο ζόρι με μαγαζί... Υ.Γ.: Από Ebay να το έκανα παραγγελία μέσω EU Store τώρα θα το είχα... καμιά συμβουλή παιδιά ? Μήπως το παρακάνω ? Με έχει φάει το άγχος και η αγωνία. Πήρα από αυτό το κατάστημα γιατί υπολόγισα τις μέρες και πίστευα πως θα το έχω τουλάχιστον μέχρι την τελική ημερομηνία στις 15/09/2017 Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί κρατάει τέτοια συμπεριφορά κάποιο κατάστημα.... εσείς τι λέτε ? Update 1: Την Τετάρτη 13/09 μου έστειλαν email: -12/09/2017 Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Η παραγγελία σας έχει αποσταλεί 1869022153 acs courier. και η παγίδα ?: Ο αριθμός δεν υπάρχει στο σύστημα της ACS. Τους απάντησα την Τετάρτη 13/09 με email: -Καλησπέρα εφόσον η αποστολή έγινε χθές 12/09/2017 όπως γράφετε και στο παραπάνω email θα έπρεπε να φαίνεται στο tracking system της ACS. Το αποτέλεσμα όμως είναι οτι δεν μπορεί να βρεί το νούμερο αποστολής, μήπως έχετε κάνει λάθος σε κάποιο νούμερο ? ....ναι ...ναι πάλι απάντηση δεν πήρα... Όταν πήρα τηλέφωνο και στα κεντρικά της ACS στις 13/09 & 14/09 αλλά και απο εκεί μου είπαν το ίδιο, ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει στο σύστημα. Τώρα μόλις πήρα τηλέφωνο και το τοπικό κατάστημα αλλά δεν έχουν κανένα δέμα για εμένα...
UncleKim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση : Γιατί αγόρασες ένα τηλέφωνο από τόσο μακριά? Καμιά φορά για να γλυτώσουμε 5-10 ταλαιπωρούμαστε χωρίς λόγο. Στο θέμα τώρα. Στείλε τους ακόμα ένα μήνυμα σήμερα. Ανέφερε οτι άν δεν πάρεις άμεση απάντηση (εντός 24 ωρών ας πούμε) θα κοινοποιηθεί σε ΙΝΚΑ και Συνήγορο Καταναλωτή.
Dev1l Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση : Γιατί αγόρασες ένα τηλέφωνο από τόσο μακριά? Καμιά φορά για να γλυτώσουμε 5-10 ταλαιπωρούμαστε χωρίς λόγο. Στο θέμα τώρα. Στείλε τους ακόμα ένα μήνυμα σήμερα. Ανέφερε οτι άν δεν πάρεις άμεση απάντηση (εντός 24 ωρών ας πούμε) θα κοινοποιηθεί σε ΙΝΚΑ και Συνήγορο Καταναλωτή. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και τον χρόνο σου, δυστηχώς ήταν στο skroutz στα 420€ με μεταφορικά και από bestprice 388.20€ δεν με πείραζε να περιμένω λίγο αλλά έχει γύνει πλέον ξεφτύλα το θέμα. Άλλη φορά εννοείται οτι θα κοιτάω σε κανα skroutz, και κατάστημα με γρήγορη παράδοση / σωστές (πολλές) αξιολογίσεις. Θα το δοκιμάσω και αυτό και βλέπουμε...
TitanX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αντικαταβολή και μόνο. Καλυτερα να πληρωσω 5€ παραπανω παρα να τραβαω τετοιο ζορι. Anyway αν δεν σου απαντησουν και σημερα, οπωσδηποτε επικοινωνησε με τη τράπεζα που εκανες τη συναλλαγη και να ζητησεις διαδικασια επιστροφης χρηματων λογω μη τηρησης της συναλλαγης. Οχι οτι θα κανει κατι αμεσα η τραπεζα αλλα θα στειλει μηνυμα για επιστροφη χρηματων στην εταιρεια οποτε ισως δραστηριοποιηθουν και σε παρουν πιο γρηγορα.
Dev1l Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αντικαταβολή και μόνο. Καλυτερα να πληρωσω 5€ παραπανω παρα να τραβαω τετοιο ζορι. Anyway αν δεν σου απαντησουν και σημερα, οπωσδηποτε επικοινωνησε με τη τράπεζα που εκανες τη συναλλαγη και να ζητησεις διαδικασια επιστροφης χρηματων λογω μη τηρησης της συναλλαγης. Οχι οτι θα κανει κατι αμεσα η τραπεζα αλλα θα στειλει μηνυμα για επιστροφη χρηματων στην εταιρεια οποτε ισως δραστηριοποιηθουν και σε παρουν πιο γρηγορα. Όντως, πρέπει να περιμένω και σήμερα μετά τις 16:00 αν δεν έχω νέα τους που κλείνει το μαγαζί, θα πάρω τηλέφωνο την τράπεζα.
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μονο αντικαταβολη αν δεν γνωριζουμε το καατστημα. Γλυτωνεις ταλαιπωριες κτλπ.
TitanX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 το πιο επιφοβο γι αυτές τις εταιρειες να ξερεις ειδικα τωρα που ολοι πληρωνουν με π. καρτα, ειναι να τους καταγγειλει η τραπεζα τη συμβαση του POS με αποτελεσμα να μην τους δινει καμια αλλη. Οποτε συναλλαγες γιοκ. Κραχτους ( την εταιρεια) οταν παρεις τη τραπεζα και πες οτι χρησιμοποιουν το POS τους και τους δυσφιμουν. Να δεις για ποτε θα σου απαντησουν.
Dev1l Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά την ακύρωσαν αυτοί την την παραγγελία μετα το email μου, είπαν πως έβαλαν τα χρήματα στον λογαριασμό που τους έδωσα και περιμένω τώρα να φανούν τα χρήματα στην τράπεζά μου. Ερώτηση, αν τα έχουν βάλει από άλλη τράπεζα τα χρήματα, πόσο καιρό κάνει να φανούν σε εμένα ? (π.χ. από Πειραιώς σε Eurobank).
UncleKim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί ακύρωσαν την παραγγελία σου αυτοί? Τι φάση? Μην μπλέκετε με περίεργους γενικώς....
Dev1l Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί ακύρωσαν την παραγγελία σου αυτοί? Τι φάση? Μην μπλέκετε με περίεργους γενικώς.... Μόλις ανέφερα οτι έπρεπε να έχω το δέμα, οτι θα ενημερώσω το ινκα και συνήγορο, μου στέλνουν μήνυμα οτι ακυρώνουν την παραγγελία αυτοί. Μου ζήτησαν στοιχεία και τέλος, τώρα περιμένω την τράπεζα να δώ τα χρήματα.
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 2 με 3 εργασιμες περιμενε κ θα δεις (λογικα) τα χρηματα.
TitanX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μας λες και το μαγαζι για να μη μπλεξουμε και μεις. Μιλαμε οι τυποι ειναι ταλιμπαν 2
duende Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 πες το μαγαζι φιλε, δεν ειναι ντροπη. τοσα και τοσα εχουν γραφτει εδω, μη κολλας. και απο δω και περα αντικαταβολη και μονο. και αφου επιβεβαιωνεις τηλεφωνικα τη διαθεσιμοτητα. δυστυχωςμεγαλο μερος των καταστηματων ειναι ασυνεπεις στην ενημερωση του στοκ και στις αποστολες τους, αμα εχεις προπληρωσει ακομα χειροτερα. 3
cabdik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μας λες και το μαγαζι για να μη μπλεξουμε και μεις. Μιλαμε οι τυποι ειναι ταλιμπαν ελα μου ντε... εγραψε ολοκληρο σεντονι.. και απο τηγανιτα...τιποτα...!!!!
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Για δωσε το μαγαζι να μπει στα μαυρα καταστιχα του insomnia. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα