vagdesign Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να μάθουμε τι γίνεται όταν π.χ. οδηγας μηχανή, φοράς κράνος και θέλεις να δεις κάποια εφαρμογή ή να στείλεις ένα SMS... Πρέπει να βγάλεις το κράνος; Με το touch ID έβγαζες μόνο το ένα γάντι αν δεν μπορούσες να γράψεις το passcode φορώντας το. Αν είσαι π.χ. ΜΑΤ ή Πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας ή όποιο άλλο επάγγελμα που αναγκαστικά φοράς κάτι για προστασία (κράνος, μάσκα κτλ). μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Face ID για ξεκλείδωμα; Δεν έχω δει απαντήσεις πάνω σ'αυτά τα ερωτήματα... 2
ADHD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι στις ερωτησεις. Εχω δικο μου σπιτι και αμαξι εκτος απο παιδι .Αν ειχα ομως θα το εστελνα σιγουρα σε ιδιωτικο διοτι το παρεχομενο επιπεδο της δημοσιας εκπαιδευσης στην Ελλαδα ειναι εξαιρετικα χαμηλο. Για τις ΗΠΑ θα μας απαντησεις η' μπα ?Που συγκρινεις χρεωκοπημενη χωρα (την δικη μας) με τις ΗΠΑ που ειναι σε ολους τους δεικτες ετη φωτος πανω απο μας . Μενεις ΗΠΑ δηλαδη? Γιατι αν καταλαβα καλα αυτο σε ρωταει. Θελει να πει οτι οκ ωραια και καλα στις ΗΠΑ το iphone μπορει να το εχει ο καθενας στην Ελλαδα λιγοτεροι αλλα δεν εχουν αλλα πραγματα που εχουμε εδω φτηνα/δεδομενα. Καλα δεν το συζηταμε οτι ειναι έτη φωτός μπροστα απο εμας απλα καποια πραγματα εκει ειναι οντως πολυ ακριβα πχ ιατρικη περίθαλψη/αγορα σπιτιου κτλπ. Κατι τετοιο καταλαβα οτι θελει να πει εγω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να μάθουμε τι γίνεται όταν π.χ. οδηγας μηχανή, φοράς κράνος και θέλεις να δεις κάποια εφαρμογή ή να στείλεις ένα SMS... Πρέπει να βγάλεις το κράνος; Με το touch ID έβγαζες μόνο το ένα γάντι αν δεν μπορούσες να γράψεις το passcode φορώντας το. Αν είσαι π.χ. ΜΑΤ ή Πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας ή όποιο άλλο επάγγελμα που αναγκαστικά φοράς κάτι για προστασία (κράνος, μάσκα κτλ). μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Face ID για ξεκλείδωμα; Δεν έχω δει απαντήσεις πάνω σ'αυτά τα ερωτήματα... Αν είσαι ΜΑΤ ή πυροσβέστης δεν θα παίζεις με το iphone σου την ώρα της δουλειάς! Οταν βρεις χρόνο ή θα βγάλεις το κράνος ή θα πληκτρολογήσεις το pin με τα δαχτυλάκια σου. Σοβαρευτείτε λίγο με τα ...επιχειρήματα! 6
newton91 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ποιο λογικο ατομο θα εσκαγε 1200ευρω(ανεξαρτητως οικονομικης καταστασης) για ενα κινητο που εχει μονο 1 innovation(face id το οποιο αποτι εχω καταλαβει δυστυχως η χρηση του δ ειναι τοσο ανετη) και ενα σημαντικο improvement?(στις καμερες,που μπορω να πω εκαναν πολυ καλη δουλεια)
Alexis166 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ποιο λογικο ατομο θα εσκαγε 1200ευρω(ανεξαρτητως οικονομικης καταστασης) για ενα κινητο που εχει μονο 1 innovation(face id το οποιο αποτι εχω καταλαβει δυστυχως η χρηση του δ ειναι τοσο ανετη) και ενα σημαντικο improvement?(στις καμερες,που μπορω να πω εκαναν πολυ καλη δουλεια) Καλλιστα θα μπορουσε να πει καποιος το ιδιο και για το note..Αραξτε το θεμα δεν ειναι οτι κανει το iphone 1200€ η το samsung.Το θεμα ειναι οτι εχουν ξεφυγει οι τιμες γενικα
suffocater Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σοβαρευτείτε λίγο με τα ...επιχειρήματα! Τελικά πως ειπαμε οτι εσυ ξέρεις οτι δεν πανε δεδομενα πουθενα και μενουν μονο στο κινητο σου? 1
slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά πως ειπαμε οτι εσυ ξέρεις οτι δεν πανε δεδομενα πουθενα και μενουν μονο στο κινητο σου? αφελης οποιος πιστευει οτι δεν πανε και αλλου
dolph Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή να μην αγχώνομαι για το μακιγιάζ ή το χρώμα/κούρεμα/χτένισμα των μαλλιών μου; Ευτυχώς, γιατί δεν θέλω να με κοροϊδεύουν αν προσπαθώ απεγνωσμένα να το κάνω να με αναγνωρίσει. Και ιδίως για το ξανθό χρώμα των μαλλιών μου...
Cell_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά πως ειπαμε οτι εσυ ξέρεις οτι δεν πανε δεδομενα πουθενα και μενουν μονο στο κινητο σου? Άρθρο από την blackhat για το πως λειτουργεί το SEP της Apple που αποθηκεύει τα δαχτυλικά (και τώρα το πρόσωπο). Πραγματικά μετά το περιστατικό του δολοφόνου στις Η.Π.Α. όπου το FBI ζητούσε την Apple να το ξεκλειδώσει και δεν τους έδωσε τίποτα γιατί τα δεδομένα ακόμα και τρομοκράτη είναι προσωπικά, απορώ πως υπάρχουν τέτοιες χαζές απορίες από κάποιους. 5
rizla7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είσαι ΜΑΤ ή πυροσβέστης δεν θα παίζεις με το iphone σου την ώρα της δουλειάς! Οταν βρεις χρόνο ή θα βγάλεις το κράνος ή θα πληκτρολογήσεις το pin με τα δαχτυλάκια σου. Σοβαρευτείτε λίγο με τα ...επιχειρήματα! Αν υπήρχε σοβαρό κράτος θα έπρεπε ήδη να έχουν σταλεί τα ερωτήματα αυτά στην Αpple ζητώντας επίσημη τοποθέτηση... να ξέρει τι να κάνει ο ΜΑΤατζής/ πυροσβέστης.. Προσεχώς... καθιέρωση και ως μονάδα μέτρησης: http://twitter.com/liamosaur/status/907820776862228480 4
BabyRage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε σταματήστε την μπουρδολογία με τα μπετόν αρμέ σπίτια και τους πυροσβέστες 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά πως ειπαμε οτι εσυ ξέρεις οτι δεν πανε δεδομενα πουθενα και μενουν μονο στο κινητο σου? αφελης οποιος πιστευει οτι δεν πανε και αλλου Και οτι μας ψεκάζουν και ότι η γη είναι επίπεδη... Περιμένετε ανάλυση σοβαρή σε κάτι τέτοια ερωτήματα? Σας καταλαβαίνω βέβαια, έχετε μάθει από την Google που καταγράφει τα πάντα! 8
mants118 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ενώ έχω λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα και έχω κατά καιρούς ανεβάσει φωτογραφίες με το πρόσωπο μου, αυτό το χαρακτηριστικό που έχουν το Lumia 950, Note 8 και τώρα το iPhone Χ (διαφοροποιημένες υλοποιήσεις) ΔΕ μου αρέσει.. Επίσης, έχει ανανκοινωθεί και παρουσιαστεί ότι το touch id της apple δεν στέλνει πουθενά τα δεδομένα, αλλά το πιστεύεις;;;; για το λειτουργικό android δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο οπότε να υποθέσω ότι επικρατεί πλήρης ανασφάλεια εκεί;;;;
suffocater Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 απορώ πως υπάρχουν τέτοιες χαζές απορίες από κάποιους. Αλιμονο. Δεν ειναι δα οτι τα τελευταια χρονια μαθαινουμε πως όλο και περισσότερα πραγματα παρακολουθουνται αλλωστε και δεδομένα διαρρεουν δεξια και αριστερά. Btw,κατω κάτω,σε αυτο που παρέθεσες,λεει πως υστερεί σε ασφαλεια απεναντι σε exploits και έχει τις αδυναμίες του. Αυτο σημαινει οτι δινει τα στοιχεία οικιοθελως? -οχι. Εφοσον ειναι ομως γνωστά και δεν αλλαζει η κατασταση σημαινει οτι ισως κάνει σκοπιμα τα στραβα ματια? -μπορεί. Γενικα,αυτη η ultra σιγουρια που εχετε εσεις οι εξυπνοι,δεν εχω καταλαβει απο που πηγάζει. Και οτι μας ψεκάζουν και ότι η γη είναι επίπεδη... Περιμένετε ανάλυση σοβαρή σε κάτι τέτοια ερωτήματα? Ελα,χαλάρωσε που εξομοιωσες επιπεδη γη και παρακολουθηση στο 2κ17.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Επίσης, έχει ανανκοινωθεί και παρουσιαστεί ότι το touch id της apple δεν στέλνει πουθενά τα δεδομένα, αλλά το πιστεύεις;;;; Φυσικά γιατί επιβεβαιώθηκε από την αρχιτεκτονική του συστήματος και το "δέσιμο" που έχει με τη cpu της κάθε συσκευής. Και αν δεν πιστεύεις εμένα, ενημερώσου από τους ειδικούς που ασχολήθηκαν με θέμα. Ελα,χαλάρωσε που εξομοιωσες επιπεδη γη και παρακολουθηση στο 2κ17. Δεν διαφέρει καθόλου. Όλα έχουν να κάνουν με φανταστικές θεωρίες συνωμοσίας τη στιγμή που τα στοιχεία είναι δίπλα σου για να διαπιστώσεις τι είναι αλήθεια και τι όχι. Αλλά για έναν σχιζοφρενικό λόγο, πολλοί κάνουν πως δεν τα βλέπουν με το φόβο μην τους "χαλάσει το όνειρο"... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα