BILL5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 μαζί με το note 8 δώρο Ένας πυροσβεστήρας καλή αρχη
Tresorikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 μερικά τραγικά επαναλαμβανονενα μηνύματα. το κινητό είναι απίστευτο τα Χριστούγεννα στα 680 ευρώ θα είναι καλύτερα για αγορα.. άσε τους άλλους να αγοράζουν με 1150 συσκευή με οθόνη σαμσουνγκ πάνω. το s8 που είναι πιο στρογγυλεμενο μαρεσει λίγο περισσότερο. και το απευθείας θόλωμα και οι διπλοί φακοί με το ζουμ και το wide μαρεσουν πολύ. επίσης ότι είναι δικαρτο είναι εξίσου καλό. εύκολα κινητό της χρόνιας 2017
gdriver Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 λοιπόν το iphone χρησιμοποιεί αισθητήρα sony. τούτο εδώ έχει της ίδιας της samsung ή κάποιας άλλης ;
slk200gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 οσοι το πηραν να το χαρειτε παιδεια,η αλλοι αντι να φτυνετε χολη ριξτε ενα 1500 αρι γιατι με τα 1200 δεν καντε δουλεια και αφηστε μας να τα χαρουμε 1
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 οσοι το πηραν να το χαρειτε παιδεια,η αλλοι αντι να φτυνετε χολη ριξτε ενα 1500 αρι γιατι με τα 1200 δεν καντε δουλεια και αφηστε μας να τα χαρουμε Δεν το εκανες τελικα προπαραγγελια? 1
slk200gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το εκανες τελικα προπαραγγελια? σημερα το παιρνω 1
neogeo1982 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο...σε τιμή ευκαιρίας το κινητό μόνο 1029 ευρώ και όλοι βουουουουουρ στο πατσά.
pentraks Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχω παραλάβει εδώ και λίγες ήμερες Πρώτες εντυπώσεις (όπως τις έγραψα και σε άλλο τεχνολογικό forum) -Χαος ρυθμίσεων-παραμετροποιησεων, η χαρά του gadjeτακια αλλά το παράκαναν λίγο (ευτυχώς ίσως) -Η οθόνη μαγευτική το λευκό της με χαλάει λίγο αλλά σηκώνει ρύθμιση το χρώμα όποτε οκ. Μπορείς επίσης να αλλάξεις την ανάλυση της συσκευής αν θες με μεγάλες διαφορές στην αυτονομία. Oι στρογγυλεμενες άκρες απίστευτα βολικές όταν κάνεις swipe η scroll. Δε το περίμενα τόσο καλό. -Το μέγεθος του καλό, σχετικά λίγο πιο ψηλό απο το 6p που είχα πριν αλλά λίγο πιο στενό όποτε βολεύει στην παλάμη να το κρατάς. -Το face recogniotion σχεδον άμεσο άλλα αν φοράς γυαλιά και δε τα φοράς εκείνη την στιγμή την εκατσες. το fingerprint ακαριαίο ΑΛΛΑ σε λάθος θέση. στο 6p είναι ποίημα το σημείο που βρίσκεται.Το συνηθίζω το σημείο μέρα παρά μέρα, απλά ήταν φάουλ εκεί που το εβαλαν. η αναγνώριση ίριδας καθυστερεί να ξεκλειδώσει το κινητό (σε σχεση με το δακτυλικο αποτυπωμα) και αν φοράς γυαλιά (διορθωτικά) δε λειτουργεί. προσωπικά αναγνώριση προσώπου και δακτυλικό αποτύπωμα είναι ο συνδυασμός που προτιμώ (όπιο απ τα δυο κάτσει ανάλογα πως κρατάω το κινητό). -Main camera πολύ καλή και το 2Χ σούπερ. Θα ήθελα περισσότερα Modes (συγκρίνω πάλι με native camera app nexus 6p) blur εφε (software bokeh) ικανοποιητικοτατο. Γενικά οι κάμερες είναι πολύ καλές αλλα δεν εχω φτάσει ακομα εκει να τις ξεψαχνισω μεχρι τα ορια τους. -Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική το φοβάσαι μη το γρατζουνισεις όμως. Έχει τρομερό κράτημα στο χέρι παρα το γυαλί και η αίσθηση τέρμα premium. βοηθάνε οι στροιγγυλεμεςνες άκρες της οθόνης αλλά και από πίσω που είναι όμοιο σε γεωμετρία. -Απόκριση συσκευής ακαριαία, η συσκευή είναι powerhorse. Δε καταλαβαίνει ότι κι αν έχεις ανοικτό πίσω να τρέχει. η απόκριση είναι υποδειγματικη -Μετα από λίγες μέρες χρήσης η μπαταρία κρατάει (κλειστό data, πολύ σκάλισμα) 24h αλλά ακόμα δεν έχω σαφή εικόνα. -To πενάκι...... εντάξει έχω δουλέψει σε παλαιότερο Note, tablet Note , nvidia shield, surface pro αλλά αυτό εδώ εχει κάτι μαγικό! ίσως σε συνδυασμο με δυνατό software από πίσω το κάνει έτσι τόσο καλό -Η βάση DeX στην ουσία είναι ενα charging cradle στο οποίο αν συνδέσεις ένα ασύρματο keyboard/mouse και μια TV/οθόνη, έχεις μια επιφάνεια εργασίας windows like. Τα προγράμματα τρέχουν όπως στην συσκευή σε παράθυρο, πολλά μπορείς να τα κάνεις maximize (ανάλογα πως είναι γραμμένα) και εννοείται όλα όσα είναι από samsung. Σ' ένα επαγγελματικο ταξίδι έχεις ενα μικρο Pc μαζι σου για brοwsing, word/excel email full scale κλπ αν και θα προτιμούσα ένα στικακι windows. Καλό δωράκι αλλά αν ήμουν USA θα τσίμπαγα την GEAR 360. να προσθέσω ότι δε κατάφερα να περάσω ήχο μέσω του καλωδίου HDMI κι αυτό είναι κακό. Ίσως να ήθελε κάποια ρύθμιση, θα το δω ξανα. Aξιζει τα χρήματα του? ΟΧΙ, είναι υπερβολικά ακριβό. Ναι είναι premium. είναι ταχύτατο, κάνεις τα πάντα, εχει πένα αλλά πολλά τα χρήματα!Το σώζει η βάση dex station των 150€ όποτε σκέφτεσαι οτι το έχεις αγοράσει κι αυτό στην ουσία και δεν στο κάνουν δώρο.ΑΝ πραγματικά χρειάζεστε πενάκι, κορυφαία σπεκς και χορταστική οθόνη και το αντίτιμο δεν είναι πρόβλημα go on άφοβα.AN το πενάκι είναι να βγάλει αράχνες τότε κάντε χάρη στον εαυτό σας και κοιτάξτε το S8+ BTW Έφτασε χθες το πρώτο update (600mb περίπου) με πολλές βελτιώσεις overall. 4
angelfacekiller Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω το Note 5 Duos. Μόλις έπιασα το Note 8 στο πλαίσιο. Παιδιά έχω μάθει να το κρατάω στην άκρη και να ξεκλειδώνει αυτόματα με τους αντίχειρες και όταν κράτησα το Note 8 με το αριστερό, ο αισθητήρας δακτυλικών από τον δείκτη του αριστερού μου χεριού απείχε 4 εκατοστά!!!. Εννοείται ότι το lock button είναι ακόμα μακρύτερα. Στις επιδόσεις και φωτογραφίες αλλά και στο scroll γρήγορα αριστερά δεξία με φωτό μεγάλης ανάλυσης και στην απόκριση γενικά δεν είναι πολύ καλύτερο από το S7 Edge (είμαι ευγενικός) και δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά από το Note 5....(Καταλαβαίνετε τι εννοώ.) Καλό είναι να το δείτε λίγο πριν τα σκάσετε γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Το μόνο στοιχείο που έχει είναι ότι ελλείψει ελληνικού Note (το δικό μου είναι από UAE) με το τελευταίο να είναι το Note 4, δεν υπάρχει επιλογή... Κρίμα πάντως, για εμένα δεν είναι εύκολη η μετάβαση και το συστήνω μόνο σε καινούριους της σειράς Note...
angelfacekiller Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 σημερα το παιρνω Όχιιιιιιιι, κρατήσου....
slk200gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Όχιιιιιιιι, κρατήσου.... Θέλοντας και μη,έφαγα άκυρο απο public
boulevar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Λογω διπλης καμερας, S-Pen και DeX Station(149 ευρω) δεν θα ελεγες κακη την τιμη για προπαραγγελια.Εαν δεν σε ενδιαφερει το DeX Station περιμενεις λιγο και πηγαινει εκει που πρεπει.150 ευρω? η διαφορα τους ειναι κοντα στα 300 με το s8+ Και 400 με το s8. μιλαω για αυτην την στιγμη στο σκρουτζ.
boulevar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα, ας βαλουν 3d touch, που εχει το iphone εδω και 3 χρονια και μετα μιλαμε και για τις καμερες Καλα, ας βαλουν 3d touch, που εχει το iphone εδω και 3 χρονια και μετα μιλαμε και για τις καμερεςΝομιζω ειναι πολυ δυσκολο να βαλεις 3d touch σε super amoled οθονη, η apple ειχε LCD τοσο καιρο οποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα