Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

ωραίο τηλέφωνο.Πολύ ωραίο τηλέφωνο. Κρίμα που κοστίζει τόσο πολλά.

Θα είναι σε πολύ καλύτερη τιμή πολύ σύντομα. Εκτιμώ κάτω απο 800 μετά από έναν μήνα περίπου. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αχ το ξεχάσανε? Θα έχει όριο γιατί θα ψήνεται? Κάλλιο αργά παρά ποτέ?

"We only hope that this would be a stable-working feature, and not just an afterthought that Sammy added after the iPhone announcement, without testing if it works properly on the hardware first. But hey, the Snapdragon 835 is a beast, it should be able to handle it just fine, right?"

(το βλέπετε πως trollάρω το αφεντικό ε? Τέτοιο θράσος!)  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

εμενα παντως μου ηρθε σημερα το πρωι και ειμαι και σε επαρχια απο κωτσοβολο.το εστειλαν με γενικη ταχυδρομικη! το ειχα παραγγειλει και απο public και μου εστειλαν σημερα μηνυμα πως θα καθυστερησει μερικες μερες ακομα λογο ιδιαιτερα περιορισμενης ποσοτητας! τοσο ξευτιλες ειναι.τα ιδια μου ειχαν κανει και με το mavic pro! τους το πηγα και τους το εδειξα οτι το ειχα απο σημερα και μου ελεγαν να τους βγαλω φωτοτυπια απο που το πηρα με την αποδειξη! δεν τους εκανα την χαρη!

*** ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ***

• Like 1
Δημοσ.

Στο site του Κωτσόβολου δεν βλέπω καπου να λεει για dual 

το δικο μου παντως ηρθε σημερα απο κωτσοβολο και ειναι dual. νομιζω πως αν θες να το κανεις dual αντι για καρτα μνημης ,βαζεις sim.

Δημοσ.

εμενα παντως μου ηρθε σημερα το πρωι και ειμαι και σε επαρχια απο κωτσοβολο.το εστειλαν με γενικη ταχυδρομικη! το ειχα παραγγειλει και απο public και μου εστειλαν σημερα μηνυμα πως θα καθυστερησει μερικες μερες ακομα λογο ιδιαιτερα περιορισμενης ποσοτητας! τοσο ξευτιλες ειναι.τα ιδια μου ειχαν κανει και με το mavic pro! τους το πηγα και τους το εδειξα οτι το ειχα απο σημερα και μου ελεγαν να τους βγαλω φωτοτυπια απο που το πηρα με την αποδειξη! δεν τους εκανα την χαρη!

*** ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ***

Μα πως γινεται να υπαρχει καθυστεριση και να ναι περιορισμενη ποσοτητα δεν την παραλληλαν συμφωνα με τοσα παραγγελιες παραγειλανε οι πελατες τους ; Να δουμε αυριο αν θα το παρω σιγουρα απ τον Στεφανη οπως μου ειπανε και σημερα οτι οσοι το προπαραγγειλαν θα το παρουν αυριο.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα, ας βαλουν 3d touch, που εχει το iphone εδω και 3 χρονια και μετα μιλαμε και για τις καμερες

Ενταξει τωρα, αν ειναι να μιλησουμε για το "ας βαλει το Χ που η αλλη εταιρεια το εχει τοσο καιρο", θα πεταξω το χαρτι Spen και Wacom και δε θα το ηθελα :)

Δημοσ.

Πέντε σελίδες και ακόμα να μάθουμε αυτή την καινοτομία που αναφέρθηκε στο δεύτερο μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...