eorptol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τσαμπα μαλωνετε απλα οποιος δεν το θεωρει ,το καλλιτερο τηλεφωνο ,ας πει καποιο ανταγωνιστικο σε δυνατοτητες με καλλιτερη τιμη φυσικα ....ρωταω γιατι πραγματικα δεν ξερω .....
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τσαμπα μαλωνετε απλα οποιος δεν το θεωρει ,το καλλιτερο τηλεφωνο ,ας πει καποιο ανταγωνιστικο σε δυνατοτητες με καλλιτερη τιμη φυσικα ....ρωταω γιατι πραγματικα δεν ξερω ..... Εγώ παντως δεν ρώτησα ποιο είναι το καλύτερο τηλέφωνο. Κάποιοι χρήστες αναφέρθηκαν συγκεκριμένα σε "καινοτομίες" κι εγώ απλως ρώτησα ποιες είναι αυτές. Δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση όμως. Άρα προφανώς ή τα μέλη που τις ισχυρίστηκαν δεν ξέρουν ποιες είναι, ή δεν υπάρχουν τελικά. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καινοτομιες σε κινητα μονο ο Jobs εκανε. Σημερα ο ενας ακολουθει τον αλλο, και ο χρηστης διαλεγει ποιο λειτουργικο τον εξυπηρετει καλυτερα.
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καινοτομιες σε κινητα μονο ο Jobs εκανε. Σημερα ο ενας ακολουθει τον αλλο, και ο χρηστης διαλεγει ποιο λειτουργικο τον εξυπηρετει καλυτερα. Οι χρήστες Techon1 και slk πάντως έχουν διαφορετική άποψη. Ο ένας υποστηρίζει οτι το Note 8 έχει "πραγματική καινοτομία" και ο άλλος ότι δεν έχει καινοτομίες εκτός από την κάμερα όμως που είναι καινοτόμα. Ειμαι σίγουρος ότι θα απαντήσουν και θα μάθουμε κι εμείς για τις καινοτομίες του Note 8.
hayatevo9 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το απόλυτο κινητό για φέτος σε ταχύτητα (κέρδισε ακόμη και τοone plus 5 αλλά έχασε από xz premium, ωστόσο κράτησε περισσότερες εφαρμογές στη μνήμη λόγω των 6 ραμ) σε κάμερα (από τις καλύτερες της αγοράς και ειδικά το OIS στον δεύτερο φακό βοηθά πολύ), σε μπαταρία (ναι τα 3300 είναι λίγα αλλά κέρδισε σε τεστ μπαταρίας και το s7 edge, και το s8 plus και έχασε για λίγα λεπτά από one plus 5) σε οθόνη (ψηφίστηκε η καλύτερη οθόνη σε smartphone. Ωστόσο κάποιοι λένε πως του v30 είναι καλύτερη) και ιδιαίτερα καινοτόμο από την απαρχή του. Και με αυτό εννοώ την προσθήκη του s pen ήδη από το πρώτο note. Κάτι που καμία άλλη εταιρία δεν έχει κάνει κι αν το έκανε έβαλε ένα απλό στυλό για να χειρίζεται κάνεις το μενού. Στα notes το TouchWiz έχει προσαρμοστεί πλήρως στις λειτουργίες του s pen και μπορεί κάποιος να κάνει παπάδες. Εμένα ειδικά επί εποχής note 3 και 4, τα οποία και είχα, το s pen με είχε βολέψει πολύ, μου οργάνωσε την καθημερινότητα. Αν κάποιος θέλει να μπαίνει face και Twitter να ψάξει αλλού. Τούτο δω το κινητό είναι για αλλά πράγματα για αυτό και είναι μοναδικό στο είδος του. Η τιμή εντελώς και παντελώς απαράδεκτη από όπου και να το πιάσεις. Όσο τέλειο και να είναι το κινητό δεν δικαιολογείται με τίποτα.
ppppapadopouu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δυο γαροι μαλλωνανε σε ξενο αχαιρωνα Προσωπικα το εκανα προπαραγγελεια επειδη εχω ενα βαουσκετ θα βαλω και αλλα 465ευρω απο πανω και θα το παρω αυριο με το καλο που ελπιζω να ερθη στο καταστημα ειτε μεσημερακι ειτε απογευμα.
Joe-4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να καταλάβω? Θα μου πεις που βρίσκεται η καινοτομία του Note 8 στην κάμερα? "Για πρώτη φορά μια διπλή κάμερα υποστηρίζει και στους δύο φακούς οπτική σταθεροποίηση, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά κατά την εγγραφή βίντεο το οποίο δείχνει πολύ πιο ομαλό" Από το άρθρο.Τι ρωτάς τον silk. 2
slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 "Για πρώτη φορά μια διπλή κάμερα υποστηρίζει και στους δύο φακούς οπτική σταθεροποίηση, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά κατά την εγγραφή βίντεο το οποίο δείχνει πολύ πιο ομαλό" Από το άρθρο.Τι ρωτάς τον silk. Τα ξερει καλυτερα απο μας αλλα οκ περισσοτερο θα τον δεις σε θεματα με samsung παρα της apple οπου ειναι φαν,τι να πεις,λιγο η απογοητευση απο την εταιρια που αγαπαει ,λιγο η ζηλεια λιγο δεν ξερω τι ι ρωτάς τον silk slk
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 "Για πρώτη φορά μια διπλή κάμερα υποστηρίζει και στους δύο φακούς οπτική σταθεροποίηση, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά κατά την εγγραφή βίντεο το οποίο δείχνει πολύ πιο ομαλό" Από το άρθρο.Τι ρωτάς τον silk. "Dual optical image stabilization" https://www.apple.com/iphone-x/specs/ Να έλεγες "για πρώτη φορά 4Κ @ 60fps", να το καταλάβω! 1
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 "Για πρώτη φορά μια διπλή κάμερα υποστηρίζει και στους δύο φακούς οπτική σταθεροποίηση, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά κατά την εγγραφή βίντεο το οποίο δείχνει πολύ πιο ομαλό" Από το άρθρο.Τι ρωτάς τον silk. Το ότι ένας αισθητήρας κάμερας υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση δεν είναι καινοτομία. Σχεδόν όλοι οι σημερινοί φακοί σε κινητά τηλέφωνα έχουν οπτικό σταθεροποιητή. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι ο slk θα απαντήσει και θα μάθουμε τελικά.
Joe-4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 "Dual optical image stabilization" https://www.apple.com/iphone-x/specs/ Να έλεγες "για πρώτη φορά 4Κ @ 60fps", να το καταλάβω! Προφανώς, απευθύνεσαι στον συντάκτη του άρθρου. Το ότι ένας αισθητήρας κάμερας υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση δεν είναι καινοτομία. Σχεδόν όλοι οι σημερινοί φακοί σε κινητά τηλέφωνα έχουν οπτικό σταθεροποιητή. Ναι, αναφέρει ότι είναι η πρώτη φορά που διπλή κάμερα υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση και στους δυο φακούς.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι ένας αισθητήρας κάμερας υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση δεν είναι καινοτομία. Σχεδόν όλοι οι σημερινοί φακοί σε κινητά τηλέφωνα έχουν οπτικό σταθεροποιητή. Βασικά συμβαίνει το εξής: έχουμε μπερδέψει τον όρο "καινοτομία" με το "εγώ το έβαλα πρώτος". Προφανώς, απευθύνεσαι στον συντάκτη του άρθρου. Όχι, σε εσένα που το υιοθέτησες σαν επιχείρημα χωρίς να το τσεκάρεις! 1
ASFE Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Θελει κανεις note 3 και s7 edge στα 1029 eur. 1
Joe-4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Bildanos δεν νομίζω αυτό που λέει το άρθρο να είναι Dual optical image stabilization αλλά ουσιαστικά optical stabilization για κάθε φακό.
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τα ξερει καλυτερα απο μας αλλα οκ περισσοτερο θα τον δεις σε θεματα με samsung παρα της apple οπου ειναι φαν,τι να πεις,λιγο η απογοητευση απο την εταιρια που αγαπαει ,λιγο η ζηλεια λιγο δεν ξερω τι ι ρωτάς τον silk slk Το θεωρώ λογικό να συμμετέχω σε θέματα που αφορούν την Samsung μιας και έχω κινητό Samsung. Εγώ δεν υποστήριξα ότι ξέρω κάτι καλύτερα. Ζητησα να μου πεις για την καινοτομια της καμερας του Note 8 κι εσυ μου είπες ότι δεν χρειάζεται να πάρει update. Αυτό στο λεξιλόγιο μου δεν λέγεται καινοτομία. Τέλος, ουδέποτε είπα ότι ειμαι φαν μιας εταιρίας. Εσύ είπες στο παρελθόν ότι ήσουν φαν της Apple και απο τοτε που η κοπελα σου σου έδειξε ότι μπορεί να κατεβάσει ταινία στο τάμπλετ της, αποφάσισες να περάσεις σε Android. Αυτό είναι δικός σου λογαριασμός βέβαια αλλά καλό είναι να αναφερθεί μιας που μιλάς για fans. Bildanos δεν νομίζω αυτό που λέει το άρθρο να είναι Dual optical image stabilization αλλά ουσιαστικά optical stabilization για κάθε φακό. Καινοτομία ήταν όταν μπήκε για πρώτη φορά OIS σε φακό κινητού τηλεφώνου. Όχι όταν μπαίνει σε μία επιπλέον από τις κάμερες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα