slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καινοτομία στην κάμερα του Note 8... Μάλιστα. Ποια καινοτομία είναι αυτή? Μπορείς να γίνεις λίγο συγκεκριμένος? παλι κατεβατα θα γραφουμε,ας πουμε εκει που απετυχε η dual cam στο plus και περιμενατε το update Ε μη μας το αλλάζεις τώρα! Εγώ περιμένω μια λίστα με τις καινοτομίες του Note8 που εμφανίστηκαν φέτος. Το ότι είναι καλή συσκευή το ξέρουμε. Δεν εμπλέκω πουθενά την apple όπως εσύ στην ιστορία και θέλω να συζητήσουμε μόνο για το Note 8. εγραψα εγω καπου καινοτομιες?πουθενα και ποτε ,το αντιθετο μαλιστα .οσο για την αναφορα της apple οκ bil εσυ δεν χρειαζεται να αναφερεις την samsung αλλα και να μην το γραψεις ξερουμε ολοι που αναφερεσαι
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 παλι κατεβατα θα γραφουμε,ας πουμε εκει που απετυχε η dual cam στο plus και περιμενατε το update Άρα λοιπόν βγάζουμε το συμπέρασμα ότι το Note 8 δεν έχει καμία καινοτομία και απλώς επιλέχθηκε (αποτυχημένα) αυτή η λέξη για να φέρει τη συσκευή σε αντιπαράθεση με την Apple. 2
slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ε μη μας το αλλάζεις τώρα! Εγώ περιμένω μια λίστα με τις καινοτομίες του Note8 που εμφανίστηκαν φέτος. Το ότι είναι καλή συσκευή το ξέρουμε. Δεν εμπλέκω πουθενά την apple όπως εσύ στην ιστορία και θέλω να συζητήσουμε μόνο για το Note 8. εγραψα εγω καπου καινοτομιες?πουθενα και ποτε ,το αντιθετο μαλιστα .οσο για την αναφορα της apple οκ bil εσυ δεν χρειαζεται να αναφερεις την samsung αλλα και να μην το γραψεις ξερουμε ολοι που αναφερεσε
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 εγραψα εγω καπου καινοτομιες? Ναι, βεβαίως: τωρα ακριβως καινοτομιες δεν τις λες περα απο την καμερα αλλα τεχνολογια που περπαταει τα τελευταια 4 χρονια ασχετα αν η apple τις εβαλε φετος και μονο στο x Υποστηρίζεις ότι το Note 8 δεν έχει καινοτομίες εκτός όμως από την κάμερα του. Πολύ ξεκάθαρο. Όμως εφόσον δεν μπορείς να δικαιολογήσεις που ακριβώς βρίσκεται αυτή η καινοτομία στην κάμερα, βγαίνει το συμπέρασμα ότι απλώς χρησιμοποιείς τη λέξη για να τονίσεις την αντιπαράθεση με την Apple. 3
slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, βεβαίως: Υποστηρίζεις ότι το Note 8 δεν έχει καινοτομίες εκτός όμως από την κάμερα του. Πολύ ξεκάθαρο. Όμως εφόσον δεν μπορείς να δικαιολογήσεις που ακριβώς βρίσκεται αυτή η καινοτομία στην κάμερα, βγαίνει το συμπέρασμα ότι απλώς χρησιμοποιείς τη λέξη για τονίσεις την αντιπαράθεση με την Apple. ελεος ,μιλησα μονο για την καμερα και τιποτα αλλο ,το καταλαβες καλως δεν το καταλαβες ειναι επειδη δεν θελεις,για την dual cam της apple απλα σιγη,αλλα μεταξυ μας αν η aqpple δειχνει τον δρομο του μελλοντος με το Χ ε ναι τοτε η samsung εχει καινοτομησει στα παντα
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ελεος ,μιλησα μονο για την καμερα και τιποτα αλλο ,το καταλαβες καλως δεν το καταλαβες ειναι επειδη δεν θελεις,για την dual cam της apple απλα σιγη,αλλα μεταξυ μας αν η aqpple δειχνει τον δρομο του μελλοντος με το Χ ε ναι τοτε η samsung εχει καινοτομησει στα παντα Τώρα ξεφύγαμε από την καινοτομία της κάμερας (χωρίς αιτιολόγηση ακόμα) και πήγαμε σε καινοτομίες στα πάντα? Πριν δεν είπες ότι το Note 8 δεν καινοτόμησε πουθενά εκτός από κει? Εγώ δεν σε ρώτησα που ακριβώς και αν καινοτόμησε η Apple. Σε ρώτησα να μου πεις που ακριβώς καινοτόμησε η Samsung με το Note 8 πολύ συγκεκριμένα. Θα πάρουμε λοιπόν απάντηση σε τι καινοτόμησε η συσκευή ή θα συνεχίσεις με τις ασάφειες?
slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα ξεφύγαμε από την καινοτομία της κάμερας (χωρίς αιτιολόγηση ακόμα) και πήγαμε σε καινοτομίες στα πάντα? Πριν δεν είπες ότι το Note 8 δεν καινοτόμισε πουθενά εκτός από κει? Εγώ δεν σε ρώτησα που ακριβώς και αν καινοτόμισε η Apple. Σε ρώτησα να μου πεις που ακριβώς καινοτόμισε η Samsung με το Note 8 πολύ συγκεκριμένα. Θα πάρουμε λοιπόν απάντηση σε τι καινοτόμισε η συσκευή ή θα συνεχίσεις με τις ασάφειες? ο φανατσιμος σου δεν σε επιτρεπει να καταλαβεις
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ο φανατσιμος σου δεν σε επιτρεπει να καταλαβεις ταιριάζει με τον ...ετσισμό σου (από το έτσι είναι...) Καταλαβαίνεις λοιπόν πως γίνεσαι τόσο φανατικός κι εσύ, όσο μας κατηγορείς κι εμάς...
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ο φανατσιμος σου δεν σε επιτρεπει να καταλαβεις Τι να καταλάβω? Θα μου πεις που βρίσκεται η καινοτομία του Note 8 στην κάμερα? Αυτό δεν έχει σχέση με φανατισμούς. Απλή ερώτηση είναι. Τόση ώρα για την Apple μου λες... ενώ εγώ ρώτησα κάτι άλλο. Για να σε βοηθήσω, βγάλε εντελώς την Apple από τη συζήτηση (για να μην φανατιζόμαστε όπως λες) και πες μου που είναι αυτή η καινοτομία.
Alexis166 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 D.Luffy αραξε μαν ερχεται το X..ε και που εισαι slk διπλη καμερα ηταν στα iphone πριν τα samsung λεω σε περιπτωση που δεν το ηξερες
slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 D.Luffy αραξε μαν ερχεται το X..ε και που εισαι slk διπλη καμερα ηταν στα iphone πριν τα samsung λεω σε περιπτωση που δεν το ηξερες το ξερω απλα δεν εκανε αυτα που υποσχεθηκαν κατα την παρουσιαση 1
Alexis166 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 το ξερω απλα δεν εκανε αυτα που υποσχεθηκαν κατα την παρουσιαση Συμβαινουν αυτα βρε αδερφε καινουργια τεχνολογια ειναι δεν γινεται να ειναι τελεια εξ αρχης.Και ποσο μαλλον στην παρουσιαση που εχουν τα demo
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Διπλή κάμερα με depth of field έβαλε η HTC το 2014 στο One m8. Ούτε η Apple το έβαλε πρώτη (aka καινοτόμησε), ούτε η Samsung. Και ούτε ήταν οι πρώτες που το υλοποίησαν σωστά. Το m7 δεν πήρε καμία αναβάθμιση για να δουλέψει και να κάνει αυτό που υποσχέθηκε. Που είπαμε ότι βρίσκεται η καινοτομία στην κάμερα του Note 8? 1
Alexis166 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Διπλή κάμερα με depth of field έβαλε η HTC το 2013 στο One m7. Ούτε η Apple το έβαλε πρώτη (aka καινοτόμησε), ούτε η Samsung. διπλη καμερα ηταν στα iphone πριν τα samsung ειπα,οχι οτι ηταν η πρωτη που την εβαλε 1
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 διπλη καμερα ηταν στα iphone πριν τα samsung ειπα,οχι οτι ηταν η πρωτη που την εβαλε Συμφωνώ και δεν αναφερόμουν σε αυτό που έγραψες. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι οι διπλές κάμερες με dof υπήρχαν και από πριν. Να βοηθήσω λίγο παραπάνω τον slk να μου πει που βρίσκεται η καινοτομία στην κάμερα του Note 8. Εφόσον δεν φαίνεται να γνωρίζει ότι το m8 δεν απαιτούσε αναβάθμιση λογισμικού για να κάνει αυτά που υποσχέθηκε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα