techon1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μα αυτοί είναι οι δυο ουσιαστικοί ανταγωνιστές. Αν δεν συγκρίνουμε αυτούς ποιους θα συγκρίνουμε; Η παρουσίαση της Apple απογοήτευσε, όλοι το λένε.
Bluedive Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Suit up people! the-hurt-locker-pic.jpg Ειπα, δεν θα πεταξει καποιος κατι τετοιο... 3
Zaytsev Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τσεκαρε το χιουμορ σου... Το έκανα, έβγαλε 97%!
~mxls~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τουμπανο ρε παιδι μου , αλλα εμφανισιακα μόνο εμενα δε μ αρεσει; καλα, γουστα ειναι αυτα... Ρε φίλε η γκόμενα είναι θεά, τι λέμε τώρα. 8
vixos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τουμπανο ρε παιδι μου , αλλα εμφανισιακα μόνο εμενα δε μ αρεσει; καλα, γουστα ειναι αυτα... Δηλαδή το iphone x σου αρέσει καλύτερα;;;;
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μα αυτοί είναι οι δυο ουσιαστικοί ανταγωνιστές. Αν δεν συγκρίνουμε αυτούς ποιους θα συγκρίνουμε; Η παρουσίαση της Apple απογοήτευσε, όλοι το λένε. Για την καινοτομία θα μας πεις? Να καταλάβουμε κι εμείς που είναι. 2
boulevar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλυτερο κινητο της αγορας αυτη την στιγμη, απλα σε σχεση με την τιμη του ειναι πολυ καλυτερα τα s8 και s8+.
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλυτερο κινητο της αγορας αυτη την στιγμη, απλα σε σχεση με την τιμη του ειναι πολυ καλυτερα τα s8 και s8+. Λογω διπλης καμερας, S-Pen και DeX Station(149 ευρω) δεν θα ελεγες κακη την τιμη για προπαραγγελια.Εαν δεν σε ενδιαφερει το DeX Station περιμενεις λιγο και πηγαινει εκει που πρεπει. 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Φανταστικο εργαλειο Αν δεν ειχα s7 edge προσφατα αγορασμενο θα το επαιρνα.
slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Για την καινοτομία θα μας πεις? Να καταλάβουμε κι εμείς που είναι. τωρα ακριβως καινοτομιες δεν τις λες περα απο την καμερα αλλα τεχνολογια που περπαταει τα τελευταια 4 χρονια ασχετα αν η apple τις εβαλε φετος και μονο στο x
Nicktech Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ καλο τουμπανάκι !!! Πραγματα που δεν τα χρειάζομαι ομως ... τι να το κανω το s pen Αντε να το χρησιμοποιήσω 1-2 φορές... Ασε που δεν θέλω να πουλήσω και τα νεφρά μου !!!
nekrik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Για την καινοτομία θα μας πεις? Να καταλάβουμε κι εμείς που είναι. Στα 1029 € δεν το κατάλαβες ? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τωρα ακριβως καινοτομιες δεν τις λες περα απο την καμερα αλλα τεχνολογια που περπαταει τα τελευταια 4 χρονια ασχετα αν η apple τις εβαλε φετος και μονο στο x Ε μη μας το αλλάζεις τώρα! Εγώ περιμένω μια λίστα με τις καινοτομίες του Note8 που εμφανίστηκαν φέτος. Το ότι είναι καλή συσκευή το ξέρουμε. Δεν εμπλέκω πουθενά την apple όπως εσύ στην ιστορία και θέλω να συζητήσουμε μόνο για το Note 8. 1
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τωρα ακριβως καινοτομιες δεν τις λες περα απο την καμερα αλλα τεχνολογια που περπαταει τα τελευταια 4 χρονια ασχετα αν η apple τις εβαλε φετος και μονο στο x Καινοτομία στην κάμερα του Note 8... Μάλιστα. Ποια καινοτομία είναι αυτή? Μπορείς να γίνεις λίγο συγκεκριμένος?
Nicktech Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά η μεγαλύτερη καινοτομία του note 8 ειναι οτι δεν βγάζει καπνούς ... κακα τα ψέματα .... και επαναλαμβάνω λεω μεγαλύτερη !!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα