Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο smartwatch, sportwatch η γενικά κάτι που να μετράει τους παλμους της καρδιάς; Το θέλω για το τρέξιμο.Μεχρι 20 ευρώ μπορώ να διαθέσω.

Δημοσ.

Xiaomi Mi Band 2 https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_362705.html. Πριν λίγες μέρες είχε πέσει στα 13 αν θυμάμαι καλά και τσίμπησα ένα.

Δεν ξέρω τι ακρίβεια θέλεις από αυτό αλλά φαντάζομαι ότι για 20Ε θέλεις πιο πολύ μια ιδέα να πάρεις. Έχω και τα 2 πρώτα μοντέλα και για τα χρήματά τους είναι πολύ ικανοποιητικά. Μόνο για τους παλμούς που το θέλεις θα πρέπει να το σφίξεις αρκετά ώστε να κάνει καλή επαφή.

Δημοσ.

κοιτα στα Lidl φερνει εδω εκει ενα crivit με ζωνη στηθους....φτηνο και για τους παλμους πολυ καλο η να πω πολυ ακριβεστερο απο τα

βραχιολακια χεριου

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι θα το αγοράσω από Ελλάδα γιατί το θέλω άμεσα αλλά το συγκεκριμένο το έχει 30 ευρώ.

Αυτό λέει τίποτα;

http://www.skroutz.gr/s/8160534/Xiaomi-Mi-Band-1S-Black.html

Αυτή τη στιγμή φοράω αυτό, είναι ο προκάτοχος αυτού που σου πρότεινα. Η σημαντική διαφορά των δύο είναι η οθόνη, από όσο ξέρω έχουν την ίδια μέτρηση παλμών.

Δημοσ.

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο smartwatch, sportwatch η γενικά κάτι που να μετράει τους παλμους της καρδιάς; Το θέλω για το τρέξιμο.Μεχρι 20 ευρώ μπορώ να διαθέσω.

Τα fitness band που προταθηκαν(mi band κλπ) δεν μετρανε αξιοπιστα τους παλμους και απαιτουν να εχεις και το κινητο κατα τη διαρκεια της ασκησης για να κανει log και να βγαζει average παλμους.

Χρειαζεσαι ενα απλο ρολοι με ζωνη παλμων. Δες εδω:

http://www.skroutz.gr/c/1917/rologia_palmografoi/f/730165/%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%BC%CE%B5-%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%82.html?o=sigma&order_by=pricevat&order_dir=asc

Σε φθηνοτερο, δες για αυτο που φερνει συχνα-πυκνα το lidl οπως αναφερθηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα ρολογια των 20 και 30 ευρω για καρ.παλμους κανουν σωστη μετρηση η οτι να ναι;

Τα εχει τσεκαρει κανεις;

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα ρολογια των 20 και 30 ευρω για καρ.παλμους κανουν σωστη μετρηση η οτι να ναι;

Τα εχει τσεκαρει κανεις;

Τα ρολογια που εχουν ζωνη στηθους κανουν σωστη μετρηση σε αντιθεση με τα fitness bands που δεν δινουν αξιοπιστες μετρησεις απο τον καρπο.

Επισης , τα fitness bands απαιτουν την υπαρξη κινητου για να γινει καταγραφη(οχι απλα μετρηση) παλμων, υπολογισμος μεσων παλμων στη διαρκεια τρεξιματος κλπ.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ρολογια που εχουν ζωηνη στηθους κανουν σωστη μετρηση σε αντιθεση με τα fitness bands που δεν δινουν αξιοπιστες μετρησεις απο τον καρπο.

Λοιπον το τσεκαρα σε μηχανημα νοσοκομειου πριν 3 μερες το miband 2. (Λογω γνωστου γιατρου μου με αφησε να δω τι παιζει επ ευκαιρια με ενα καρδιογραφημα :) :) )

Οι παλμοι σε σχεση με τον καρδιογραφο ηταν +- στους 5πανω 5κατω.

Πιστευω γ εναν απλο ανθρωπο (οχι αθλητη κτλπ) ειναι οκ κ αποδεκτο αυτο.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπον το τσεκαρα σε μηχανημα νοσοκομειου πριν 3 μερες το miband 2. (Λογω γνωστου γιατρου μου με αφησε να δω τι παιζει επ ευκαιρια με ενα καρδιογραφημα :) :) )

Οι παλμοι σε σχεση με τον καρδιογραφο ηταν +- στους 5πανω 5κατω.

Πιστευω γ εναν απλο ανθρωπο (οχι αθλητη κτλπ) ειναι οκ κ αποδεκτο αυτο.

Το προβλημα με τα fitness bands και την μετρηση παλμων δεν ειναι σε ηρεμια, το προβλημα ειναι κατα τη διαρκεια τρεξιματος και σε υψηλους παλμους.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα με τα fitness bands και την μετρηση παλμων δεν ειναι σε ηρεμια, το προβλημα ειναι κατα τη διαρκεια τρεξιματος και σε υψηλους παλμους.

Σωστο αυτο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...