turbat0s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, σε λιγότερο από ένα μήνα λήγει 24μηνο συμβόλαιο με ΟΤΕ (pstn γραμμή-internet με κλείδωμα router 24/1 +απεριόριστα σταθερά+30 λεπτά προς κινητά) στα 26€. Ποιος είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να χειριστώ την κατάσταση, ώστε τουλάχιστον να διατηρήσω (αν όχι να βελτιώσω) το ίδιο πακέτο στην ίδια ή καλύτερη τιμή? Να τους πάρω τηλέφωνο για προσφορά? Να περιμένω να καλέσουν αυτοί? Να πάω για φορητότητα ή διακοπή ώστε να «εκβιάσω» τηλεφώνημά τους? Έχω πιθανότητες να παραμείνω pstn ή δεν το γλιτώνω το voip? Θα με ενδιέφεραν οι (τεκμηριωμένες) γνώμες σας επί του θέματος, ευχαριστώ!
Heatspreader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Συνήθως οι εταιρείες λίγο πριν ή λίγο μετά τη λήξη σε καλούν για ανανέωση συμβολαίου. Λίγο προσοχή όμως εδώ. 1) Αν σε πάρουν πριν είναι όλα μια χαρά. Απλά τους λες ότι θες να συνεχίσεις όπως έχει. Δεν θα αρνηθούν. Αν θες μπορείς να ζητήσεις και κάτι καλύτερο. Αν σου αρνηθούν να συνεχίσεις όπως έχει (το θεωρώ απίθανο), απλά δεν κάνεις ανανέωση και πηγαίνεις σε άλλη εταιρεία. 2) Αν σε πάρουν μετά ισχύουν τα παραπάνω με μια σημαντική διαφορά. Θα σου έρθει ένας λογαριασμός φουσκωμένος καθώς θα είναι λογαριασμός χωρίς τις εκπτώσεις που έχεις τώρα. Εκεί σε περίπτωση που συμφωνήσεις να συνεχίσεις όπως έχει, θα πρέπει να απαιτήσεις να σου κάνουν πίστωση το παραπάνω ποσό για τον επόμενο λογαριασμό. Αν ένας λογαριασμός έρθει χωρίς τις εκπτώσεις, αν το διαιρέσεις για 12, αυξάνεται το ποσό που τελικά έχεις συμφωνήσει ότι θα πληρώνεις κάθε μήνα. Θέλει προσοχή αυτό. Κάνε ένα τηλέφωνο να τους πεις πως θέλεις να σε καλέσει το τμήμα προσφορών για ανανέωση συμβολαίου και βλέπεις.
turbat0s Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μου, λέω να αφήσω να περάσουν μερικές μέρες και αν δε με καλέσουν θα καλέσω εγώ καμιά βδομάδα πριν τη λήξη. 1
driverpit Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να πας και σε ένα κατάστημα Γερμανού η cosmote και να κανείς ανανέωση άμεσα με όποιο πρόγραμμα σε βολεύει η και στο ίδιο ακόμα το έκανε γνωστός μου που έληγε το συμβόλαιο του και του το ανανέωσαν για άλλα 2 χρόνια. 1
Πανος999 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε μου θα σου μιλησω με γεγονοτα..Ακριβως ιδιο προγραμμα,τιμες κλπ πριν 2μηνο κ εγω.. Με πηραν απο ΟΤΕ κανα 2βδομαδο πριν ληξει..Μου προσφεραν το ιδιο συμβολαιο σαν προσφορα(γελαω) τους ειπα οτι θ αλλαξω παροχο κ μου ειπαν να δωσω κινητο για να με παρουν για νεα προσφορα..Δεν πηραν ποτε κ 1 βδομαδα πριν ληξει,εκανα αιτηση φορητοτητας στη vodafone..Την μερα που εσκασε η αιτηση στα κεντρικα του ΟΤΕ,με παιρνουν για αντιπροσφορα..Οποτε εκει αποφασιζεις εσυ τι θες να κανεις..Γνωμη μου,αν θες να μεινεις μην πεις αμεσως ναι..Θα σου δωσουν κ κατι ακομα μετα το πρωτο οχι.. Εμενα πχ μου δινανε δωροεπιταγη 30 ευρω απο Γερμανο κ στα καπακια μου λεει μπορω να σας το ανεβασω στα 100 ευρω.. Εγω εν τελει πηγα voda γιατι μου κανανε νεα αντιπροσφορα πιο χαμηλη.. 1
robin54 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαι και εγώ στην ίδια ακριβώς περίπτωση με τον Ts και με αφορά αμεσα. Πόσο διάστημα μπορεί να κρατήσει αυτό το "παζάρι" ? Δηλαδή από τη στιγμή που κάνεις αίτηση μεταφοράς σε άλλο παροχο, μέχρι πότε μπορείς να υπαναχωρησεις και να παραμεινεις στο προηγούμενο η σε κάποιο τρίτο ?
Πανος999 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εμενα μου πηρε 10 μερες αφοτου εληξε το συμβολαιο μου..16 συνολο γτ ειχα ξεκινησει απο πριν την αιτηση φορητοτητας.
chipakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαι και εγώ στην ίδια ακριβώς περίπτωση με τον Ts και με αφορά αμεσα. Πόσο διάστημα μπορεί να κρατήσει αυτό το "παζάρι" ? Δηλαδή από τη στιγμή που κάνεις αίτηση μεταφοράς σε άλλο παροχο, μέχρι πότε μπορείς να υπαναχωρησεις και να παραμεινεις στο προηγούμενο η σε κάποιο τρίτο ? Μην συμφωνήσετε αμέσως στον ΟΤΕ. Εγώ πέτυχα με 30 ευρώ το μήνα για 24μηνο συμβόλαιο τα εξής .....απεριόριστα σταθερά, 6 ώρες προς κινητά, σε δύο 2 whats Up της οικογένειας από 200 λεπτά ανανέωση χρόνου προς όλους κάθε μήνα για ένα μόνο χρόνο (όχι τον δεύτερο χρόνο), επίσης 70 ευρώ δωροεπιταγή για τον Γερμανό και δώρο ο πρώτος μήνας δηλαδή τα πρώτα 30 ευρώ.Τώρα έχει περάσει ο πρώτος χρόνος και διανύω τον δεύτερο χρόνο.Λόγω που έχω κάποιες αποσυνδέσεις θέλω το ίδιο πρ;oγραμμα αλλά σε VDSL οπότε του χρόνου θα κάνω το ίδιο πρόγραμμα και ευελπιστώ με τα ίδια χρήματα να πάρω VDSL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα