TASOS S_L_ON Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω με την οθονη. Σκεφτομουν αυτο το διαστημα να φτιαξω ενα gaming pc και να δωσω ολα τα λεφτα στην συναρμολογηση του πυργου,αφου οθονη και περιφερειακα μου ειχαν ξεμεινει απο προηγουμενο pc, μεχρι που ενας γνωστος μου ειπε προσφατα οτι κατα πασα πιθανοτητα να χρειαστω καινουρια οθονη γιατι θα εχω θεμα με τις νεες καρτες γραφικων. Η οθονη μου ειναι LG FLATRON w2234s.
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Οι περισσοτερες καρτες που βγαινουν τωρα πια δεν εχουν υποστηριξη για vga (αναλογικο σημα) ουτε καν με αντοπτορα dvi-i που επερναν σαν δευτερη επιλογη.. Καλα στα λεει ο φιλος σου.. Τι σκεφτεσαι για καρτα γραφικων, με ποσα χρηματα, και ποια ακριβως θα ειναι η χρηση της? Η΄μαλλον... Αλλαγη σχεδιων.. Γραψε εδω ωστε να πας σε σιγουρα καλυτερο μηχανημα με τις συμβουλες των παιδιων και θα δουμε και το ποσο που εχεις διαθεσιμο ωστε η΄ να χωρεσει και οθονη καλυτερη η΄ να βρουμε καταλληλη καρτα γραφικων εστω και μεταχειρ. για να παιζεις στην παρουσα οθονη... Αν και αφου λες για gaming θα ηταν κριμα να κατσεις με την ιδια...! Αναλογως το χρημα και τις απαιτησεις λοιπον... http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα