Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω την Samsung LT32E310 και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Μετα από κάποια ώρα χρήσης το σήμα αρχίζει να χάνεται κάνει διακοπές κτλπ και μετά από 5-10 λεπτά χάνεται τελείως και γράφει ασθενές η καθόλου σήμα! Να προσθέσω ότι αυτό γίνεται μόνο στα κανάλια της ΕΡΤ και σε όλα τα HD. Έχω αλλάξει καλώδια, την δοκίμασα και σε άλλο σπίτι και συνεχίζει να το κάνει.. υπάρχει κάποια λύση;
kinhthra Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Προσπάθησε να κανείς ενημέρωση firmware.
papoys1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Που μένεις;;; Σε ορισμένες περιοχές με όχι και τόσο δυνατό σήμα τα κρατικά κανάλια τα οποία έχω ακούσει ότι εκπέμπουν με διαφορετικό τρόπο από τα υπόλοιπα έχουν αδύνατο σήμα. Έχω ένα εξοχικό στην Εύβοια.Τα υπόλοιπα κανάλια τα πιάνει τέλεια και πάντα.Τα κρατικά πολύ σπάνια και για λίγη ώρα.Μετά ξαφνικά χάνεται το σήμα και μπορεί να επανέλθει μετά από 1-2-3 ώρες πολλές φορές και καθόλου. Ρώτησα μου είπαν βάλε μεγάλη κεραία και πιο δυνατό ενισχυτή αλλά θέλει κανένα 50άευρο, ή δορυφορικό πιάτο με αποδικωποιητή αλλά εκεί θέλει περισσότερα,οπότε όταν πάω βολεύομαι με τα υπόλοιπα. Έτσι κι αλλιώς σπάνια βλέπω τηλεόραση έτσι που έχει καταντήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα