Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, όπως λέει ο τίτλος ψάχνω για ατμοσίδερο με μπόιλερ (κουβα) για τη μάνα μου. Το κόστος μέχρι 200 ευρώ.

Βασικός παράγοντας είναι η αξιοπιστία. Ένα παλιότερο που είχαμε έσταζαν νερά μαζί με τον ατμό και διαφορά τέτοια. Αν έχετε εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα τα φώτα σας.

Σαν πρώτη επιλογή έχω αυτό λόγο μάρκας και χαρακτηριστικών. http://www.skroutz.gr/s/12436588/Tefal-GV7631.html

Δημοσ.

Καλημέρα, πολύ καλή η επιλογή σου, κάτι παρόμοιο σε φιλιψ έχω πάρει εγώ πριν από χρόνια https://www.skroutz.gr/s/4809189/Philips-GC9224.html

Τότε που έκανα την έρευνα μου κατάλαβα πως κυρίως πρέπει να είναι ο κατασκευαστής καλός και το μοντέλο από τα τελευταία. Μετά κοιτάς να έχει αποσπωμενο κουβα, την (μεγάλη) χωρητικότητα, το βάρος του (!) και γενικά να είναι άνετο και εύκολο στην χρήση π.χ. μην χρειάζεται να μαγκωνει όταν το βάζεις στη βάση του, μην έχει πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις (προσωπικά), να χωράει το χέρι να το κρατας άνετα κλπ. Α! Και να είναι εύκολος ο καθαρισμός του, easy de calc! Αυτά

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, πολύ καλή η επιλογή σου, κάτι παρόμοιο σε φιλιψ έχω πάρει εγώ πριν από χρόνια https://www.skroutz.gr/s/4809189/Philips-GC9224.html

Τότε που έκανα την έρευνα μου κατάλαβα πως κυρίως πρέπει να είναι ο κατασκευαστής καλός και το μοντέλο από τα τελευταία. Μετά κοιτάς να έχει αποσπωμενο κουβα, την (μεγάλη) χωρητικότητα, το βάρος του (!) και γενικά να είναι άνετο και εύκολο στην χρήση π.χ. μην χρειάζεται να μαγκωνει όταν το βάζεις στη βάση του, μην έχει πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις (προσωπικά), να χωράει το χέρι να το κρατας άνετα κλπ. Α! Και να είναι εύκολος ο καθαρισμός του, easy de calc! Αυτά

Καλησπέρα, αυτό πήραμε τελικά. Το είχε προσφορά στα 200 ευρώ (199 για την ακρίβεια)

Ας ελπίσουμε ότι θα τα βγάλει τα λεφτά του σε βάθος χρόνου! Ήδη στην πρώτη χρήση φάνηκε πολύ ανώτερο από ένα παλιότερο. Ειδομενον! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, με γιες! να πω κάτι τελευταίο, στο δικό μου μετά από καθαρισμό (de calc) θέλει αποσύνδεση από την πρίζα για 10 δεύτερα, αλλιώς δεν σβήνει η κόκκινη ένδειξη. Την πρώτη φορά νόμιζα πως χάλασε  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα παει το πρεσοσιδερο ενα γιουροπρο για σερβις επειδη ετρεχαν νερα. Σε συζήτηση με το υπαλληλο εκει που λεει ότι γενικα τα εχουν σκατεψει πολυ απο θεμα κατασκευης και ολες αυτες οι κλασικες μαρκες που ξεραμε δεν εχουν σχεση με το σημερα. Η μονη μαρκα μου αξίζει σημερα ειναι τα tefal. Δεν πουλαει σιδερα ωστε να θεωρησω το εκανε για να αγορασω.

Δημοσ.

Και γω tefal έχω το GV7621, περίπου εδώ και ένα χρόνο. Επίσης ένα παλιότερο μοντέλο έχουν σπίτι οι δικοί μου καμία 6ετια, δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ίδια κατηγορία τιμής. Πολύ καλή κατασκευή , κατασκευάζονται Γαλλία, αυτός ήταν και ο τελικός λόγος που το επέλεξα.

• Like 1
Δημοσ.

Tefal, rowenta είναι από τις καλύτερες μάρκες. Ο νούμερο ένα εχθρός είναι τα άλατα. Γενικά στην Ελλάδα έχουμε σκληρό νερό, οπότε ακόμη και αν το μάνουαλ γράφει νερό βρύσης καλό είναι να το αραιώνουμε με απεσταγμένό ή απιονισμένο νερό. Προσοχή, επειδή στα σούπερ μάρκετ πουλάνε απεσταγμένο νερό, δεν βάζουμε ποτέ μόνο απεσταγμένο και ας στη φωτογραφία έξω αναφέρει ότι είναι κατάλληλο για ατμοσίδερα.

Δημοσ.

Tefal, rowenta είναι από τις καλύτερες μάρκες. Ο νούμερο ένα εχθρός είναι τα άλατα. Γενικά στην Ελλάδα έχουμε σκληρό νερό, οπότε ακόμη και αν το μάνουαλ γράφει νερό βρύσης καλό είναι να το αραιώνουμε με απεσταγμένό ή απιονισμένο νερό. Προσοχή, επειδή στα σούπερ μάρκετ πουλάνε απεσταγμένο νερό, δεν βάζουμε ποτέ μόνο απεσταγμένο και ας στη φωτογραφία έξω αναφέρει ότι είναι κατάλληλο για ατμοσίδερα.

Αλήθεια;; Γιατί; Εγώ νόμιζα ότι στο σίδερο πρέπει μόνο αυτό το νερό. Και εδώ και ένα διάστημα βάζω βρύσης και φοβόμουν ότι θα το χαλάσω! 

Δημοσ.

Oχι γραφουν οι οδηγιες οτι πρεπει μονο βρυσης νερο. Αν εχει υψηλη περιεκτικοτητα σε αλατα μισο μισο με απιονισμενο!

Δημοσ.

Αλήθεια;; Γιατί; Εγώ νόμιζα ότι στο σίδερο πρέπει μόνο αυτό το νερό. Και εδώ και ένα διάστημα βάζω βρύσης και φοβόμουν ότι θα το χαλάσω!

Το απεσταλμένο προκαλεί διαβρώσεις.

Oχι γραφουν οι οδηγιες οτι πρεπει μονο βρυσης νερο. Αν εχει υψηλη περιεκτικοτητα σε αλατα μισο μισο με απιονισμενο!

Οι οδηγίες βγαίνουν σε μια γλώσσα και μεταφράζεται. Το νερό σε κάθε χώρα είναι διαφορετικό ;) Ανάλογα το ποσό σκληρό είναι στην περιοχή σου αραίωσέ το με απεσταλμένο. Στη δική μου περίπτωση που τα οποία στερεά είναι περίπου 180 με μια αραίωση περιπου 3:1 (απεσταγμένο: βρύσης) τα οποία στερεά ο πέφτουν στο 40.
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

"Tefal Sv7010" Εχω την συγκεκριμένη συσκευή.
 Και θα ήθελα να ρωτήσω: καθε ποτε πρεπει να κανω αφαλατωση; Και καθε ποτε πρεπει να αλλάζω το φίλτρο αφαλάτωσης (anti-calc) ; μηπως ξερει καποιος εδω μεσα;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/9/2017 στις 11:02 ΜΜ, txcellas είπε

Καλησπέρα παίδες, όπως λέει ο τίτλος ψάχνω για ατμοσίδερο με μπόιλερ (κουβα) για τη μάνα μου. Το κόστος μέχρι 200 ευρώ.

Βασικός παράγοντας είναι η αξιοπιστία. Ένα παλιότερο που είχαμε έσταζαν νερά μαζί με τον ατμό και διαφορά τέτοια. Αν έχετε εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα τα φώτα σας.

Σαν πρώτη επιλογή έχω αυτό λόγο μάρκας και χαρακτηριστικών. http://www.skroutz.gr/s/12436588/Tefal-GV7631.html

Στις 15/9/2017 στις 3:15 ΜΜ, txcellas είπε

Καλησπέρα, αυτό πήραμε τελικά. Το είχε προσφορά στα 200 ευρώ (199 για την ακρίβεια)

Ας ελπίσουμε ότι θα τα βγάλει τα λεφτά του σε βάθος χρόνου! Ήδη στην πρώτη χρήση φάνηκε πολύ ανώτερο από ένα παλιότερο. Ειδομενον! :)

καλησπερα σας, εψαξα στο ιντερνετ και ειδα οτι κι εσεις πηρατε αυτο το σιδερο, Tefal GV7631, δυστυχως μετα απο 2 χρονια και 2 μηνες το σιδερο δεν κραταει το νερο που βαζω στο μποιλερ και τρεχει πολυ απο κατω , το δικο σας βγηκε καλο???? δεν ξερω τι να κανω, να το παω σε αντιπροσωπεια? να παρω αλλο , η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν ευχαριστημενη γιατι δεν μπορουσα να ρυθμισω μονη μου την θερμοκρασια , αυτοματη ρυθμιση και καλα, επισης μου κολλουσε καποια ρουχα στο σιδερωμα, ενω το παλιο μου juro pro neon δεν μου κολλησε ποτε ρουχο και ας σιδερωνα και σταμπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...