pc_admin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, ειμαι 1 χρονο στην forthnet και τον Ιουλιο εβαλα vdsl (απο adsl) Μετα απο λιγο καιρο αρχισαν τα προβληματα: συνεχομενες αποσυνδεσεις , σε τυχαια διαστηματα. Μπορει να δουλεψει και 1 μερα χωρις αποσυνδεση , μπορει επι 1 ωρα να κανει συνεχομενες αποσυνδεσεις καθε λεπτο Τα στατιστικα της γραμμης ειπαν ειναι πολυ καλα , μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα, τα προβληματα αρχισαν σχεδον αμεσως μετα την vdsl (ισως και καποιο διαστημα να ηταν οκ η να μην το σπουδεολογησα) Φυσικα αλλαξα καλωδια - φιλτρα -router (δοκιμασα και απευθεις συνδεση του router στην γραμμη χωρις τηλεφωνο ) Τελικα αποφασισαν οτι πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα στην καλωδιωση της πολυκατοικιας επειδη ειναι σχετικα παλια. Το περιεργο ειναι οτι περιπου 1 χρονο που ημουν με adsl δεν ειχα κανενα προβλημα ! Τωρα πως να πω στον ιδιοκτητη να αλλαξει καλωδιωση στις τηλεφωνικες γραμμες ειναι ενα θεμα!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τα ιδδια και σε μενα...αλλα σχετικα σπανια,τσαντιζομουν τους επερνα κανα τηλ μου λεγανε μπαρουφες και μεσα σε αυτη την ωρα σταματαγε και μπορει να μου το ξανακανε μετα απο 1 βδομαδα η 2 μηνες!Απλα οταν ξεκιναγε ηξερα οτι για 3-4 ωρες δεν μπαινω game online...
pc_admin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τα ιδδια και σε μενα...αλλα σχετικα σπανια,τσαντιζομουν τους επερνα κανα τηλ μου λεγανε μπαρουφες και μεσα σε αυτη την ωρα σταματαγε και μπορει να μου το ξανακανε μετα απο 1 βδομαδα η 2 μηνες!Απλα οταν ξεκιναγε ηξερα οτι για 3-4 ωρες δεν μπαινω game online... αν ηταν μια φορα την εβδομαδα δεν θα το ελεγα καθολου! σημερα πχ ανα μια ωρα θα εχει κανει και 10 αποσυνδεσεις , χτες το ιδιο , προχτες μονο δουλεψε σερι , την προυγουμενη παλι συνεχως αποσυνδεσεις καθε 3-4 μερες ειναι ζητημα να δουλεψει 1 χωρις συνεχομενες αποσυνδεσεις Η ξεφτιλα ειναι οτι εχω VDSL και ψαχνω μηπως βρω κανενα ξεκλειδωτο δικτυο στην περιοχη να μπω! Σκεφτομαι σοβαρα να τους πω να μου ξανακνουν adsl την γραμμη κι ας πληρωνω παγιο vdsl
l337 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 ...Το περιεργο ειναι οτι περιπου 1 χρονο που ημουν με adsl δεν ειχα κανενα προβλημα !.... Η vdsl είναι πιο "ευαίσθητη" σε προβληματική εσωτερική εγκατάσταση και στο crosstalk απ' ότι είναι το adsl. Οπότε δεν είναι περίεργο αυτό που γράφεις παραπάνω.
panos30x Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Να κοιταξετε εσωτιρκιη καλοδιοση..και πριζες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πρωτα μιλα με τους ιδιους να σ πουν αν βλεπουν καποιο βραχυκυκλωμα,μπορει ν φταιει ενα καλωδιο η ενα φιλτρακι!
pc_admin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον επανερχομαι στο θεμα ,εγινε αλλαγη καλωδιωσης απο την εισοδο γραμμης στην πολυκατοικια μεχρι το μπριζακι που επαιρνε το router γραμμη με καλωδιο utp Ο ηλεκτρολογος ειπε πολυ παλια και φθαρμενα καλωδια ,σε καποια σημεια ειχαν μαλιστα γινει συνδεσεις με πλακε τηλεφωνικο καλωδιο ...της πλακας τελειως ηταν Σημερα μετα την αλλαγη μεχρι τωρα καμια αποσυνδεση...να δουμε λοιπον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα