Προς το περιεχόμενο

H Greenpeace International (Ολλανδία) ψάχνει για linux admin

koyan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Greenpeace International, ζητάει για το τμήμα ICT (information communication technology) έναν Systems Support Engineer, με γνώση Linux, networks και πολλά άλλα.

Το συγκεκριμένο τμήμα είναι μία ομάδα από 10 admins, προγραμματιστές, αναλυτές κα.

Η αγγελία αφορά μόνιμη εργασία στην Ολλανδία, Αμστερνταμ, με απαραίτητη την αγγλική γλώσσα (πιστέψτε με, τα ολλάνδικά ΔΕΝ είναι απαραίτητα, και εγώ για την Greenpeace International δουλεύω, και δεν ξέρω γρύ ολλανδικά). Anyway, περισσότερες πληροφορίες στο: site της Greenpeace International

http://www.greenpeace.org/international_en/jobs/job-details?job_id=391076

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xmmm, ligo makria h ollandia...

:-). Ναι, καλά, ενώ η σκωτία είναι διπλα, για καφέ πετάγομαι ;-)

Remote Admin dexontai???

Πολύς κόσμος ρώτησε ήδη. Μπα, το δοκιμάσανε αρκετό καιρό. Δεν δούλευε καλά.

pwpw......ti apitiseis einai aftes??

Αυτοί ζητάνε και ότι βρουν. Έτσι δεν κάνουν όλοι ? ;-)

diladi gia na xoume kalo erwtima posa pernei aftos pou tha piasei autin tin thesi??????????

Γενικώς οι μη κυβερνητικές οργανώσεις πληρώνουν λιγότερα από ότι η αγορά. Σίγουρα ο μισθός είναι μεγαλύτερος από ότι θα έπαιρνε κάποιος στην ελλάδα. Αλλά έχει πολλά άλλα καλά, πίστεψε με. Δουλεύω 5 χρόνια για την Greenpeace, έχω οικογένεια με δύο παιδιά και παρότι το οικονομικό δεν είναι το δυνατό σημείο αυτής της δουλειάς δεν θα την άλλαζα με τίποτα. ;-) . Απ' την άλλη εγώ γουστάρω την Greenpeace πολύ. Choises.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...