Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μετά από χρόνια με iPhone και τώρα με S7 Edge, φέτος μέχρι στιγμής με έχει πείσει σαν ολοκληρωμένη συσκευή μόνο το LG V30. Το μόνο όμως που διαβάζω για τα LG είναι για προβλήματα στο software, boot loops, καμένες μητρικές, κάκιστη εξυπηρέτηση στην Ελληνική αντιπροσωπεία κτλ.... Τι ισχύει τελικά; Δεδομένου πως οι τιμές έχουν ξεφύγει πέρα από τα όρια της πλάκας και μόνο τα LG παίρνουν την κατιούσα σχετικά γρήγορα και όπως προείπα το V30 είναι μια πραγματικά καλή συσκευή, τελικά τι να πιστέψω; Όσο περισσότερο feedback τόσο το καλύτερο, ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι αλήθεια.

Μετά από το G3(νομίζω)η εταιρεία ενώ βγάζει καλά κινητά πέφτει συνεχώς στα ίδια λάθη,με αποτέλεσμα να χάσει την εμπιστοσύνη στους καταναλωτές και είναι λογικό και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Το V30 όντως είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή(έτσι φαίνεται) ,αλλά μέχρι να το δούμε και στην πράξη απέχει αρκετά γιατί δεν ξέρουμε τελικά αν έρθει και Ελλάδα.

Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες....η πορεία θα δείξει.

Δημοσ.

Κάτσε να βγει πρώτα το V30 και βλέπουμε τι προβλήματα θα έχει.

Το θεωρεις δλδ δεδομενο;;;. Στο g4 ,δεν αμφισβητω,υπηρχε θεμα. Στο g5(που τυγχανει να εχω),στο v20,στο g6, διαβασες καπου οτι εχουν "θεμα";;;. Επισης,με μια απλη αναδρομη στα subforums mobile software και smartphones,ειδα παμπολλα θεματα για σαμσουνγκ και σιαομι,αλλα οχι για lg. Απλα σφυγμομετρω τωρα...

Δημοσ.

το g6 δεν ηρθε επισημα ποτε ελλαδα λογικα ουτε και το v30, οπως δεν ηρθαν και τα v10 και v20. οποτε απο υποστηριξη μηδεν. ξεκινας απο κει. αν δε σε απασχολει αυτο, βουρ στον πατσα.

Δημοσ.

Είχα το LG G3 για περίπου 2 χρόνια, και την έβγαλα αρκετές φορές στο σέρβις... Τη μία χάλασε κάτι στις επαφές που μπαίνει η sim και έχανε συνέχεια σήμα, οπότε αλλάχτηκε η πλακέτα. Την επόμενη η οθόνη έβγαζε κίτρινες γραμμές οπότε αλλάχτηκε και αυτή. Εν τέλει, ενώ είχε επισκευαστεί το κινητό και είχα πάρει και καινούρια sim, πολύ συχνά μου έχανε το 4G χωρίς λόγο και έπρεπε να κάνω restart το κινητό. Επίσης ζεσταινόταν πολύ γενικά. Δε ξέρω αλλά προσωπικά δε θα πήγαινα εύκολα πάλι σε LG. Μπορεί να έτυχε προβληματική παρτίδα, αλλά τόσα μαζεμένα προβλήματα ήταν αρκετά κουραστικά.

Εννοείται ότι μπορεί να χουν αλλάξει αυτά πλέον, but still καλό είναι να ξέρεις ιστορικά τι έχει γίνει με τη συγκεκριμένη εταιρεία και τα flagship κινητά της.

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση ότι το έχει το πλαίσιο και όπως λες δεν έχει έρθει επίσημα. Σε γερμανό/public/κωτσόβολο δεν το βρήκα στο site.

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/LG-G6-32GB-Mauro-LGH870-AITCBK.htm

επισημα δεν εχει ερθει απο την lg hellas. τα τελευταια κινητα που ηρθαν ηταν το g5 και κατι αλλα περσινα μοντελα.

η διευθυνση για το κομματι των κινητων της lg hellas εχει περασει στην lg italy πλεον και απο εκει κανουν κουμαντο. δε ξερω τι παιζει με το service..

Είχα το LG G3 για περίπου 2 χρόνια, και την έβγαλα αρκετές φορές στο σέρβις... Τη μία χάλασε κάτι στις επαφές που μπαίνει η sim και έχανε συνέχεια σήμα, οπότε αλλάχτηκε η πλακέτα. Την επόμενη η οθόνη έβγαζε κίτρινες γραμμές οπότε αλλάχτηκε και αυτή. Εν τέλει, ενώ είχε επισκευαστεί το κινητό και είχα πάρει και καινούρια sim, πολύ συχνά μου έχανε το 4G χωρίς λόγο και έπρεπε να κάνω restart το κινητό. Επίσης ζεσταινόταν πολύ γενικά. Δε ξέρω αλλά προσωπικά δε θα πήγαινα εύκολα πάλι σε LG. Μπορεί να έτυχε προβληματική παρτίδα, αλλά τόσα μαζεμένα προβλήματα ήταν αρκετά κουραστικά.

Εννοείται ότι μπορεί να χουν αλλάξει αυτά πλέον, but still καλό είναι να ξέρεις ιστορικά τι έχει γίνει με τη συγκεκριμένη εταιρεία και τα flagship κινητά της.

το g6 μιλωντας προσωπικα απο τον ενα μηνα που το ειχα, ηταν το πιο απροβληματιστο κινητο που εχω δουλεψει ως τωρα. πολυ σβελτο και αλαγκαριστο (μου θυμησε το g2), ποιοτικη κατασκευη και δε ζεσταινοταν ποτε. το εδωσα για λογους ασχετους με το κινητο..

Δημοσ.

Καλό feedback. Μέχρι το G4 ήξερα και από πρώτο χέρι (κινητό φίλου) ότι είχε σοβαρά θέματα. G5 και 6 η αλήθεια είναι πως δεν διάβασα πολλά, αλλά υπέθεσα απλά πως ο κόσμος σταμάτησε να ασχολείται... Ας ελπίσουμε να έρθει και Ελλάδα ή να είναι σε λογική τιμή γιατί από τους άλλους καήκαμε για high end συσκευές. Πάντως γενικά για την εδώ αντιπροσωπεία έχω ακούσει τα χειρότερα... Τέλος πάντων, αναμονή και είδωμεν.

Δημοσ.

και γω έχω κακές αναμνήσεις από την lg ... βέβαια και η σάμσουνγκ μαζί με την λένοβο-μότορολα δεν πάνε πίσω

Το θεωρεις δλδ δεδομενο;;;. Στο g4 ,δεν αμφισβητω,υπηρχε θεμα. Στο g5(που τυγχανει να εχω),στο v20,στο g6, διαβασες καπου οτι εχουν "θεμα";;;. Επισης,με μια απλη αναδρομη στα subforums mobile software και smartphones,ειδα παμπολλα θεματα για σαμσουνγκ και σιαομι,αλλα οχι για lg. Απλα σφυγμομετρω τωρα...

στο g5 υπάρχει τεράστιο πρόβλημά με τις οθόνες (ghost screen) το οποίο δεν καλύπτει η lg 

Δημοσ.

και γω έχω κακές αναμνήσεις από την lg ... βέβαια και η σάμσουνγκ μαζί με την λένοβο-μότορολα δεν πάνε πίσω

στο g5 υπάρχει τεράστιο πρόβλημά με τις οθόνες (ghost screen) το οποίο δεν καλύπτει η lg

Συμφωνω.. Και στο δικο μου το βλεπω. Υπαρχουν κατι αλχημειες που σχεδον το εκμηδενιζουν. Παντως,δεν ειναι μονιμο,αν αλλαξει το τι βλεπεις εκεινη την στιγμη π.χ γιουτιουμπ σε κατι αλλο,σε 1-2 λεπτα εχει φυγει. Τα σοφτ μπατονς ειναι σχεδον μονιμα να αχνοφαινονται. Πιστευω παντως καλυτερα αυτο παρα το μονιμο των αμολεντ(call me samsoung)
Δημοσ.

Ξέρω ενα φίλο μου ο οποίος εχει lg και είναι σχετικά ικανοποιημένος αλλά έχουν θεματάκια όπως η καμερά τους, η μνήμη που βάζουν σε low-end κινητά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...