babis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Παιδες μια απορια-διαφωνια με εναν φιλο μου...στο my team υπάρχει ενας κυκλος σε καθε παιχτη που ειναι εναλαξ καποια νουμερα...είναι χημεια;ειναι φυσικη κατασταση;η κατι σε στυλ momentum κλπ;
Fronimitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μετα απο ταλαιπωρια 1,5 βδομαδας στα κλειδαδικα,κι αφου δεν τα καταφερα να βρω κλειδι να δουλευει(βεβαια μου κανανε refund),ειπα να δοκιμασω και στο δικο μας skroutz στα 35€. Επιτελους απο χτες παιζω! Το myplayer ειναι τελειο!Εχω παθει πλακα με το story.Πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα αν και το περσινο μου αρεσε. Για οσους το κατεβασανε σπασμενο και παιζουν myplayer,απλα παιδια αγοραστε το. Καμια σχεση!Το παιχνιδι τα αξιζει τα λεφτα του! 1
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Έτσι όπως έχει γίνει πλέον το 2k δεν έχει νόημα το σπασμένο, αφαιρεί πάρα πολλά από τα στοιχεία του παιχνιδιού (όχι μόνο στο MyPlayer). Ενώ φυσικά χάνονται και όλα τα gameplay updates. Τα 30-35 ευρώ είναι τίμια αγορά, ειδικά για το φετινό που παίζεται πολύ ευχάριστα και σπάνια προκαλεί εκνευρισμό. Το σενάριο του φετινού MyPlayer είναι αρκετά αμφιλεγόμενο πάντως, αφού οι μισοί το θεωρούν το καλύτερο ever, οι υπόλοιποι εντελώς μάπα και βαρετό. Εγώ κλίνω υπέρ της πρώτης άποψης αλλά η αλήθεια είναι πως βαρέθηκα το ίδιο το gameplay του MyPlayer (κάθε χρόνο μικρές βελτιώσεις στο offline, τα ίδια χάλια στο "μπάσκετ" του online) οπότε συνεχίζω το MyGM όποτε προλαβαίνω να παίξω λίγο. 1
G.TH. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, έχω 2 ερωτήσεις.Έχω το '17 από χαμπλ μπαντλ, δεν το έχω παίξει ακόμα και με ενδιαφέρει μόνο το MyCareer. Αξίζει η μετάβαση στο '18;Και επίσης, είτε για το 17 είτε για το 18, καλύτερα εγκατάσταση σε ssd ή σε σκληρό;
AlienTechGR Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, έχω 2 ερωτήσεις. Έχω το '17 από χαμπλ μπαντλ, δεν το έχω παίξει ακόμα και με ενδιαφέρει μόνο το MyCareer. Αξίζει η μετάβαση στο '18; Και επίσης, είτε για το 17 είτε για το 18, καλύτερα εγκατάσταση σε ssd ή σε σκληρό; Ναι και καλύτερα επίσης ναι. 2
Gkostas2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παίδες έχω απορία... Τόσο χρόνια ήμουν με 2Κ11 και 2Κ15 σε PS3, οπότε τα μενου κλπ ήταν λιγο πολύ γνωστά. Πλέον πήρα PS4 και ψάχνω να βρω πως να κατεβάσω και να αποθηκεύσω ένα Injury free roster απο την 2Κ ή καποιον χρήστη και πως να το κάνω Load. Πραγματικά εχω χαθεί. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Σε οτι αφορά το gameplay πάντως μου φαινεται καπως περίπλοκο και πάλι. Γιατί δεν το κάνουν λιγο πιο απλό όπως τα παλια ΝΒΑ Live που χαιρόσουν να παιζεις; Παίζω για να χαλαρώσω, όχι για να μου σπάσουν τα νεύρα με 10 διαφορετικά κουμπιά που πρέπει να πατήσω για να κανω μια αλλαγή ενω το παιχνίδι τρέχει ή για να τρέξω ένα σύστημα.
Gkostas2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ρε σεις παιδες, πέρσι στο My Career ο φίλος μας επαιζε στο κολλέγιο, ειχε ενα story και φέτος μου τον βάζουν να πάει κατευθείαν στο ΝΒΑ μετά απο ένα παιχνίδι της πλάκας σε Playground? Πραγματικά, ούτε story, ούτε τίποτα! Χίλιες φορές να είχα πάρει το Live 18
Fronimitis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ρε σεις παιδες, πέρσι στο My Career ο φίλος μας επαιζε στο κολλέγιο, ειχε ενα story και φέτος μου τον βάζουν να πάει κατευθείαν στο ΝΒΑ μετά απο ένα παιχνίδι της πλάκας σε Playground? Πραγματικά, ούτε story, ούτε τίποτα! Χίλιες φορές να είχα πάρει το Live 18 Ναι αλλα μετα γινεται πολυ καλυτερο.Παιξτο θα σου αρεσει!
Gkostas2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλα μετα γινεται πολυ καλυτερο.Παιξτο θα σου αρεσει! Τι εννοεις; Τι παιζει δλδ; Η βλακεία με μενα ειναι οτι το εχω παρει για PS4, οπότε δεν μπορώ να εχω πρόσβαση στο MyPark να παιξω κανα μονό να βελτιωθώ ή σε Special Events, μιας και θέλει το νταβατζιλίκι τους PS Plus
Fronimitis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοεις; Τι παιζει δλδ; Η βλακεία με μενα ειναι οτι το εχω παρει για PS4, οπότε δεν μπορώ να εχω πρόσβαση στο MyPark να παιξω κανα μονό να βελτιωθώ ή σε Special Events, μιας και θέλει το νταβατζιλίκι τους PS Plus Mypark κι εγω σπανια να παιξω γιατι ολοι πληρωνουν μαλλον κι ειναι πανω απο 90 overall.Με αποτελεσμα να μην παιζουν μαζι σου. Κι αν καταφερεις και παιξεις θα χασεις με κατεβασμενα τα βρακια γιατι το χουν κανει επαγγελμα αυτοι. Αν εχεις φιλαρακια να παιζετε μαζι γινεται καλυτερο. Εχει γενικα στορυ που εμενα με κραταει να σου πω. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 4GB patch! Εχει αλλάξει τα φώτα στην 24αρα σύνδεση! Ήμαρτον!
nzeppos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Φτιάχνουν τίποτα σοβαρό τουλάχιστον ή είναι πάλι φρου-φρου κι αρώματα; Δεν έχω δει changelogs, εδώ δεν έχω προλάβει να παίξω το ίδιο το παιχνίδι (έχω κάμποσες βδομάδες να ασχοληθώ).
tak_loyk Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 To My Player πάντως εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα σε βαθμό που σταμάτησα εντελώς το game. Καμία αληθοφάνεια. Συμπεριφέρονται όλοι σαν καραγκιόζηδες, μιλάνε σα καθυστερημένοι (από πιτσιρίκια και γκόμενες μέχρι ιδιοκτήτες και επρόσωποι ομάδων) και χαιρετιούνται σα μέλη συμμορίας στο Bronx. Αχαρακτήριστοι διάλογοι με τον κάθε παρατρεχάμενο σεκιουριτά, καθαρίστρια και πάμπολλα cut scenes που δεν πάνε την ιστορία πουθενά ούτε και με ΜΗΔΑΜΙΝΟ impact στην ιστορία ή την πρόοδο του παίχτη. Και φυσικά όοοοολα αυτά χωρίς skip με αποτέλεσμα να καταστρέφεται εντελώς το replayability του mode καθώς αν πεις ότι θέλω να κάνω ένα νέο παίχτη για να δω και άλλη θέση κλπ να πρέπει να ξαναζήσεις αυτόν τον ΕΜΕΤΟ από την αρχή. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Φτιάχνουν τίποτα σοβαρό τουλάχιστον ή είναι πάλι φρου-φρου κι αρώματα; Δεν έχω δει changelogs, εδώ δεν έχω προλάβει να παίξω το ίδιο το παιχνίδι (έχω κάμποσες βδομάδες να ασχοληθώ). Ναι, τα κουρέματα των παικτών μόνο To My Player πάντως εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα σε βαθμό που σταμάτησα εντελώς το game. Καμία αληθοφάνεια. Συμπεριφέρονται όλοι σαν καραγκιόζηδες, μιλάνε σα καθυστερημένοι (από πιτσιρίκια και γκόμενες μέχρι ιδιοκτήτες και επρόσωποι ομάδων) και χαιρετιούνται σα μέλη συμμορίας στο Bronx. Αχαρακτήριστοι διάλογοι με τον κάθε παρατρεχάμενο σεκιουριτά, καθαρίστρια και πάμπολλα cut scenes που δεν πάνε την ιστορία πουθενά ούτε και με ΜΗΔΑΜΙΝΟ impact στην ιστορία ή την πρόοδο του παίχτη. Και φυσικά όοοοολα αυτά χωρίς skip με αποτέλεσμα να καταστρέφεται εντελώς το replayability του mode καθώς αν πεις ότι θέλω να κάνω ένα νέο παίχτη για να δω και άλλη θέση κλπ να πρέπει να ξαναζήσεις αυτόν τον ΕΜΕΤΟ από την αρχή. Πες τα! Πέρσι ο τύπος πήγαινε κολλέγιο, έπαιζε με την Εθνική κλπ... Φέτος ένας τυχαίος απλά παίζει ένα streetball, κάνει ένα δοκιμαστικό σε μια ομάδα ΝΒΑ και αμέσως πηγαίνει και παιζει ΝΒΑ. Ούτε γιατι δεν έγινε draft, ούτε τίποτα. Καμία ιστορία! Απλά μιλάει με εναν κάγκουρα σεκιουριτά, μια σπαστική κινέζα και κάτι καθαριστές και κάνει χαβαλέ με τον Lillard, τον Towns και τον Paul George. Ακόμα και οι απαντήσεις που δίνει που και που δεν αλλάζουν την ροή της ιστορίας.
Gkostas2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Πήρα πρωτάθλημα και MVP των Τελικών με Hornets... Δεν πήρα ούτε 1VC, δεν υπήρξε σχεδόν τπτ που να αλλάζει την ιστορία, ξεκίνησα νέα σεζόν και πάλι δεν υπήρξε τίποτα... ούτε ιστορία, ούτε τίποτα... Το παράτησα... Οι τύπου απλά έκανα το neighborhood για να μπαίνεις σε διάφορες διοργανώσεις και να πληρώνεις λεφτά στο PS Plus κλπ... πραγματικά δεν υπάρχει ούτε ιστορία, ούτε τίποτα... Χάσιμο χρόνου κανονικά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα