tak_loyk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δεν χρειάζονται δισκάκια, κατάρα στα δισκάκια Από τότε που καταργήθηκαν τα δισκάκια καταστραφήκαμε εμείς που προσπαθούμε να παίξουμε κάνα game στη ζούλα στο laptop της δουλειάς και δεν έχουμε (επίσημα) admin rights! 1
Fronimitis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κατι τελευταιο... Αγοραζω το παιχνιδι,το κατεβαζω και παιζω και online ή θελει τιποτα τυπου ps plus κτλ; Συγχωρεστε με αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο pc gaming.
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Το κατεβάζεις και παίζεις online. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στα PC. 1
Fronimitis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μπορει καποιος να με βοηθησει να ψωνισω κλειδι; Μπαινω στο site εδω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-nba-2k18-cd-key-compare-prices/#edition και βρισκω χαμηλοτερη τιμη τα 9.49€ αυτη την στιγμη. Μολις παταω να μπω μου δειχνει 34€ αγορα.Οκ λεω λαθος εγινε. Το επομενο λεει 30€ και παταω να μπω να το παρω αλλα λεει αλαμπουρνεζικα. Πανω δεξια λεει 53$. Σε ποια τιμη μπορω να αγορασω κλειδακι τωρα κι αν μπορει καποιος να μου υποδειξει τον τροπο να μην την πατησω σαν κοροιδο; Συγχωρεστε με αλλα ειναι η 1η φορα που αγοραζω παιχνιδι με αυτον τον τροπο...
bilisios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μπορει καποιος να με βοηθησει να ψωνισω κλειδι; Μπαινω στο site εδω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-nba-2k18-cd-key-compare-prices/#edition και βρισκω χαμηλοτερη τιμη τα 9.49€ αυτη την στιγμη. Μολις παταω να μπω μου δειχνει 34€ αγορα.Οκ λεω λαθος εγινε. Το επομενο λεει 30€ και παταω να μπω να το παρω αλλα λεει αλαμπουρνεζικα. Πανω δεξια λεει 53$. Σε ποια τιμη μπορω να αγορασω κλειδακι τωρα κι αν μπορει καποιος να μου υποδειξει τον τροπο να μην την πατησω σαν κοροιδο; Συγχωρεστε με αλλα ειναι η 1η φορα που αγοραζω παιχνιδι με αυτον τον τροπο... https://www.kinguin.net/category/41072/nba-2k18-steam-cd-key/?r=3445&nosalesbooster=1&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop 35€ και μείον 3% με το allkeyshop32 πάει στα 33.95€!
Fronimitis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μου γραφει οτι το συγκεκριμενο κουπονι δεν ειναι εγκυρο...
babis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Χρονια ειχα να ευχαριστηθώ ετσι το 2k...το παιρνω απο εποχες dreamcast ανελλιπώς παρολο που εχει αρνητικές κριτικες στο steam εμενα μου αρεσει πολυ το gameplay του ειναι πολυ ρεαλιστικό....το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιον το σκέφτεται
bilisios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μου γραφει οτι το συγκεκριμενο κουπονι δεν ειναι εγκυρο... Ε και να μην το βάλεις δεν χάνεις και πολλά 1€ παραπάνω είναι! Χρονια ειχα να ευχαριστηθώ ετσι το 2k...το παιρνω απο εποχες dreamcast ανελλιπώς παρολο που εχει αρνητικές κριτικες στο steam εμενα μου αρεσει πολυ το gameplay του ειναι πολυ ρεαλιστικό....το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιον το σκέφτεται Τα περισσότερα παράπονα είναι για το MyCareer, το πόσο P2W είναι, τα άπειρα ανούσια cutscenes που έχει αλλά και το γεγονός πως όσο καλός ή κακός κι αν είσαι δεν θα αλλάξει καθόλου ο πυρήνας του story του! 1
AlienTechGR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το παιχνίδι είναι φοβερό. Έχω κάποια θέματα με stuttering βέβαια, στο PC της υπογραφής μου, αλλά υποθέτω ότι είναι θέμα του hardware μου και όχι του παιχνιδιού. Πάντως, το παιχνίδι όταν παίζει ανθρώπινα, παίζει σταθερά στα 720p / 60fps σε low - medium ρυθμίσεις. Πάντως, σε hall of fame δυσκολία δε μπορώ να πω ότι είδα να κλέβει το AI. (έπειδη είχαν αναφερθεί περιστατικά σε παλαιότερα 2K, απλά εγώ δεν έχω άποψη επειδή το τελευταίο που έπαιξα πριν το 2K18, ήταν το...2K14) Μέχρι στιγμής, έχω παίξει γύρω στα 10 ματς (τα 7 από αυτά ήταν Warriors - Raptors στον πρώτο γύρο των playofff ) και δεν είδα κάτι που να κάνει το ματς μη ρεαλιστικό ας πούμε. Δηλαδή, ούτε τρελά εύστοχα σουτ (ένα τρελό έβαλε ένας δικός μου, ο McCaw, fadeaway τρίποντο σχεδόν από το κέντρο...20 φορές να το ξαναδοκιμάσει, δε πρόκειται να μπει ξανά ) από τον αντίπαλο, ούτε "περίεργα" κλεψίματα σε pick n roll καταστάσεις. Πολύ βελτιωμένα τα rebounds, έχουν έρθει αρκετά κοντά στην πραγματικότητα. Επίσης παρατήρησα, ότι -σε hall of fame δυσκολία τουλάχιστον- πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε τεράστιο βαθμό στην άμυνα. Λίγο χώρο να δώσεις ή λίγο να κολλήσεις στα screen έχεις φάει καλάθι για πλάκα. Εν κατακλείδι, το παιχνίδι είναι άψογο, χωρίς προβλήματα στο gameplay και πολύ απολαυστικό μπορώ να πω. Υ.Γ. Pre-game show, halftime show και παρουσίαση ομάδων σε τελικούς κτλ όλα τα λεφτά. Όπως επίσης και το κοινό, και η ατμόσφαιρα του γηπέδου κτλ. 2
Fronimitis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 https://www.gamivo.com/product/nba-2k18?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Απο εδω ειναι κομπλε να το παρω;33€ μου το βγαζει... Βαζω paypal ή κατι αλλο να προσεξω;Ή πυροβολαω και συνεχιζω; Σιγουρα θα με κοροιδευετε αλλα φοβαμαι μην κανω γκαφα.
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εννοείται μέσω Paypal και καλού-κακού πλήρωσε και το έξτρα 1 ευρώ για προστασία. Το συγκεκριμένο όμως είναι από το marketplace τους, όχι από το ίδιο το site. Και έχουν υπάρξει αναφορές για περιπτώσεις με used κλειδιά στις οποίες έχει αργήσει να ενεργήσει το gamivo. Καλή περίπτωση θα ήταν και το https://www.cjs-cdkeys.com/products/NBA-2K18-CD-Key-For-Steam.html αλλά νομίζω δεν έχουν διαθέσιμα κλειδιά αυτή τη στιγμή. 1
Fronimitis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εννοείται μέσω Paypal και καλού-κακού πλήρωσε και το έξτρα 1 ευρώ για προστασία. Το συγκεκριμένο όμως είναι από το marketplace τους, όχι από το ίδιο το site. Και έχουν υπάρξει αναφορές για περιπτώσεις με used κλειδιά στις οποίες έχει αργήσει να ενεργήσει το gamivo. Καλή περίπτωση θα ήταν και το https://www.cjs-cdkeys.com/products/NBA-2K18-CD-Key-For-Steam.html αλλά νομίζω δεν έχουν διαθέσιμα κλειδιά αυτή τη στιγμή. Τελικα απο το cjs-cdkeys ψωνισα και δεν ειδα οτι δεν εχουν διαθεσιμα κλειδια,οποτε περιμενω.Γραφει οτι τις επομενες 12 ωρες θα μου στειλουν το κλειδι μου. Δεν πειραζει περιμενω...Ισως εκανα και βλακεια που δεν περιμενα την Black Friday,αλλα οκ βαρεθηκα με το πειρατικο που ηταν αδειο.
Fronimitis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 3η μερα σημερα που δεν μου δινουν ουτε το κλειδι,ουτε τα λεφτα μου πισω κι ας εκανα refund. Φυσικα πληρωσα με paypal. Τωρα θα μου πειτε γιατι το γραφω εδω....Ηθελα καπου να πω τον πονο μου. Ειχα φτιαχτει να λιωσω το Σαβ/κο και μου το χαλασαν. 200 mail και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε...
bilisios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 3η μερα σημερα που δεν μου δινουν ουτε το κλειδι,ουτε τα λεφτα μου πισω κι ας εκανα refund. Φυσικα πληρωσα με paypal. Τωρα θα μου πειτε γιατι το γραφω εδω....Ηθελα καπου να πω τον πονο μου. Ειχα φτιαχτει να λιωσω το Σαβ/κο και μου το χαλασαν. 200 mail και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε... Επειδή είσαι καινούργιος στο pc gaming. Θα σου έλεγε να προσπαθείς όσο το δυνατόν να αγοράζεις από τα μεγάλα καταστήματα (G2A, Kinguin, Instant-gaming, cdkeys, Humble bundle) όχι πως αν αγοράσεις από κάποιο μικρό μαγαζί θα σου φαν τα λεφτά απλός δεν θα χρειαστεί να περάσεις όλο αυτό που περνάς τώρα, θα βρεθεί πιο εύκολα και άμεσα ή λύση. Όπως και να έχει νομίζω το παιχνίδι θα το πάρεις αργά ή γρήγορα αλλά δεν χάνεις να αφήσεις και ένα review για το κατάστημα εδώ https://www.trustpilot.com/review/www.cjs-cdkeys.com
Fronimitis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Επειδή είσαι καινούργιος στο pc gaming. Θα σου έλεγε να προσπαθείς όσο το δυνατόν να αγοράζεις από τα μεγάλα καταστήματα (G2A, Kinguin, Instant-gaming, cdkeys, Humble bundle) όχι πως αν αγοράσεις από κάποιο μικρό μαγαζί θα σου φας τα λεφτά απλός δεν θα χρειαστεί να περάσεις όλο αυτό που περνάς τώρα, θα βρεθεί πιο εύκολα και άμεσα ή λύση. Όπως και να έχει νομίζω το παιχνίδι θα το πάρεις αργά ή γρήγορα αλλά δεν χάνεις να αφήσεις και ένα review για το κατάστημα εδώ https://www.trustpilot.com/review/www.cjs-cdkeys.com Εχω τοσα νευρα μαζι τους που και στο allkeys αφησα review,κι εκει που μου υπεδειξες(στο site τους),και 200 mails εστειλα,και refund εκανα,αλλα και παλι με γραφουν κανονικα. Μαλιστα ειναι και προκλητικοι αφου μου εστειλαν ενα mail που μου γραφουν να τους αφησω να εξυπηρετησουν αλλους μιας και ειναι everything ok με την παραγγελια μου(ναι κι ομως αυτο απαντησαν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα