jpentz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μία ερώτηση. Πολύ συχνα και στο 17 αλλά και στο 18 που πήρα τώρα, παίκτες μου κάνουν intentional foul. Δεν αναφέρομαι στη λήξη του παιχνιδιού, το κάνουν σε μη τακτά χρονικά διαστήματα, συνήθως 1-2 φορές ανά παιχνίδι, και πάντα μετά την επαναφορά του αντιπάλου από την τελική γραμμή, σχεδόν πάντα μετά από καλάθι μου. Έχω απενεργοποιήσει και την επιλογή του να κάνει αυτόματα intentional foul, αλλά τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα; Παίζω με πληκτρολόγιο, σε περίπτωση που έχει σχέση.
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ. Για bug μου κάνει. Να υποθέσω ότι δεν κρατάς κάτι πατημένο (πχ. το κουμπί του κλεψίματος ή αυτό που παίρνει timeout) και ότι δεν κολλάει κάποιο πλήκτρο στο keyboard. (Φυσικά καλά θα ήταν να έπαιζες με χειριστήριο μιας και το παιχνίδι δεν έχει φτιαχτεί για πληκτρολόγια αλλά τελοσπάντων). Κατά τ' άλλα είχαμε patch για κονσόλες και PC αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω changelog. Αν κατάλαβα καλά δεν το έχουν καν ανακοινώσει ακόμα, το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο, μου θυμίζει παλιά ΕΑ Sports που έβγαζε patch για το Fifa και δεν έμπαιναν καν στον κόπο να πουν τι αλλάζει. Επίσης έχω ακούσει ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα saves του που δεν λειτουργούν μετά το update.
omghi2u Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Με τα saves δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ακόμα... αλλά έχω χάσει πολλά VC απο παιχνίδια... που φάνηκε να τα δίνει αλλά με την λήξη του παιχνιδιού δεν ήταν εκεί.
babis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει κανεις θεματα με το παιχνίδι;το πρωί πηγα να παιξω 2 ματσακια ετσι για να το δω μου εβγαλε μαυρη οθονη μετα το loading των γραφικων...διαβασα με ενα ψαξιμο οτι υπάρχουν θεματα με crashed και low fps θεματακα... Ενημερωτικα εχω την zotac 1060 3gb καινούργια και ο υπολογιστης εγινε φορματ προχθες!
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έπαιξα άλλους τρεις αγώνες. Εναντίον των Thunder. Έναν εντός και δύο εκτός. Έχασα σε όλους με παρόμοια σκορ αλλά όχι με παρόμοιους τρόπους. Δεν εκνευρίστηκα ούτε στιγμή. Είτε έχω αρχίσει να γερνάω και να παραξενεύω, είτε το φετινό παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό. Έως πάρα πολύ καλό. Μέχρι στιγμής δεν έχω καν καταφέρει να βρω λόγους για να κράζω. Απίστευτο πραγματικά. Στον πρώτο αγώνα (εντός) νικούσα σε όλη τη διάρκεια με Γιάννη, Parker, Monroe να οργιάζουν ενώ είχα αφήσει τον Westbrook να παίζει μόνος του. Προς το τέλος κόλλησε η επίθεσή μας, βγήκε μπροστά ο Paul George, χάσαμε 3-4 πόντους. Το αποτέλεσμα δεν μου φάνηκε λογικό, υπό την έννοια ότι σύμφωνα με το ΝΒΑ 2k18 οι Thunder είναι η 6η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ (3η στην άμυνα) και οι θεωρητικά 9οι Bucks (στην πράξη αρκετά χειρότεροι) θα έπρεπε να δυσκολευτούν περισσότερο. Έβαλα λοιπόν να παίξω εκτός έδρας. Κατ' αρχάς εδώ κατάλαβα καλύτερα το θέμα που έχουν πολλοί με την default κάμερα του παιχνιδιού. Ενώ στην αρένα των Bucks, η λήψη γίνεται από ψηλά και είναι πολύ εύκολο να κατανοήσεις το βάθος του χώρου και να βγάλεις τα επιθετικά συστήματα, σε αυτή της Oklahoma η κάμερα βρίσκεται πολύ χαμηλά και πιο κοντά στο παρκέ οπότε μου πήρε πάνω από 5 λεπτά να συνηθίσω κάπως. Έχασα 6-7 πόντους αφού με σκότωσαν τα τρίποντα, στην τελευταία περίοδο έφαγα σερί 13-0 και σχόλασε ο γάμος. Στον επόμενο αγώνα (ξανά εκτός) βρέθηκα πίσω 33-8 (!), ροκάνισα τη διαφορά, έφτασα στο 56-59 αλλά τελικά έχασα ξανά 7 πόντους. Έλειψε ο Parker που παραπάτησε πάνω σε σουτ στα μισά της δεύτερης και έχασε όλο τον υπόλοιπο αγώνα. Ο απολογισμός του παιχνιδιού μέχρι τώρα είναι: μακράν οι πιο ρεαλιστικές διεκδικήσεις rebound που έχω δει ποτέ, συχνά οι παίκτες όχι μόνο δεν πιάνουν σταθερά την μπάλα αλλά μπορεί απλώς να την χτυπήσουν με την άκρη του χεριού τους και να τη βγάλουν άουτ. Φαντάζομαι ότι το απόλυτο θα είναι να χρειαστεί instant replay σε κάποια τέτοια διεκδίκηση, αλλά ακόμα δεν έχω δει κάτι, δεν ξέρω αν υπάρχει (σίγουρα όμως θα υπάρξει κάποια στιγμή στο μέλλον, μιας και είναι η πλέον συνηθισμένη φάση που απαιτείται replay) μπορείς να βάλεις heavily contested σουτ, ακόμα και τρίποντο. Προφανώς όχι συνέχεια αλλά σίγουρα γίνεται, εν αντιθέσει με προηγούμενα 2k που ούτε ο Curry δεν μπορούσε να σκοράρει έτσι. το ΑΙ παίζει αρκετά έξυπνα στην επίθεση και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα πάντα, το καταλαβαίνεις μόλις σφίξεις την άμυνα στην κορυφή οπότε και αρχίζουν να βγάζουν τρίποντα από τις γωνίες. Άπαξ και αλλάξεις το focus της άμυνας σε No Threes, αμέσως αρχίζουν να περνάνε την μπάλα κοντά στο καλάθι συχνά βάζοντας και δεύτερο ψηλό στο παιχνίδι. σε κρίσιμα σημεία ενός εκτός έδρας αγώνα, η λήψη αρχίζει να τρέμει όπως κάνει στις βολές. Το εφέ σε βάζει μέσα στο κλίμα και προκαλεί μεγαλύτερη ένταση και άγχος. Πάντως αν κάποιος ενοχλείται, μπορεί να το απενεργοποιήσει. εξακολουθεί να με χαλάει η έλλειψη vibration, υπάρχει μόνο στο σουτ και πουθενά αλλού (ούτε καν στο κάρφωμα). Bug ή νέο feature; Ελπίζω το πρώτο. Πιθανότατα ισχύει για το PC, γιατί στο Xbox υπάρχει κόσμος που διαμαρτύρεται ότι υπάρχει vibration για τα πάντα και ότι είναι πιο δυνατό από όσο θα έπρεπε. ps: Babis13, μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι παρόμοιο εκτός από κάποια σπάνια slowdowns που διαρκούν λιγότερο από δευτερόλεπτο. Λογικά είναι συνδυασμός παιχνιδιού και drivers για την κάρτα γραφικών; 2
alimentas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλαξα κ γω γνωμη γιατι με την πρώτη ματιά φαίνεται ίδιο με το περσινό. Όσο το παίζεις όμως βρίσκεις πραγματα.Παιχνιδαρα 1
morgoth_gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικά φέτος έχουν αλλάξει ριζικά το πως αντιδρά η AI στα συστήματα που βγάζεις και στον τρόπο παιχνιδιού γενικότερα. Έχω μείνει ενθουσιασμένος με την άμυνα που παίζει η ΑΙ πάνω στο pick n roll, όπου στο 17 απλά έκανες το pick και πέρναγες αέρα μέσα στη ρακέτα για εύκολους πόντους. Φέτος απλά κάνουν αλλαγή άμυνας και μπαίνει αντίπαλος μπρόστα σε κάθε pick! Challenging όπως και να έχει 1
Inler Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχω παιξει το φετινο αλλα οχι και κακη η αμυνα του AI σε pick and roll στο 17; Σε HOF και με ιδια sliders η ΑΙ παιζει εξαιρετικη αμυνα στα ποδια σχεδον αλανθαστη....Στο low post ειναι που υστερει λιγο
tak_loyk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τι θα γίνει ρε παιδιά με τους διθυράμβους?? Πάνω που είπα ότι ξέμπλεξα και ότι δε θα ξαναπληρώσω τη βρωμο-2Κ θα με κάνετε να τα σπρώξω πάλι! 1
morgoth_gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Η παρατήρηση μου για το pick n roll στο 17 βασίζεται πάντα σε προσωπική εμπειρία, και μου φαινόταν υπερβολικά εύκολο να ξεγελάσεις την ΑΙ και να μπείς στη ρακέτα ακόμα και σε HOF. Αφού με έπιανα να βαριέμαι να κάνω το ίδιο πράγμα σε κάθε επίθεση, πόσο μάλλον όταν το ματς ήταν στη κόψη του ξυραφιού και χρειαζόμουν "σίγουρες" επιθέσεις. Χωρίς να σημαίνει οτι έμπαιναν πάντα όλα, αλλά σου έδινε πολλές επιλογές αυτή η τρύπα όπως πχ αν έπεφτε ο ψηλος κατά το drive να έσπαγες τη μπάλα έξω για 3ποντο κτλ. Εξαρτάται πάντα απο το πως παίζεις και στήνεις την ομάδα
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τι φοβερό παιχνίδι το φετινό ρε παιδιά. Έπαιξα το τέταρτο παιχνίδι Bucks-Thunder πιο πολύ για το yolo του πράγματος μιας και μετά την προσθήκη του Καρμέλου οι Ζομπισόνικς έχουν ανέβει υποτίθεται επίπεδο. Παρ' ολ' αυτά τους ξεφτίλισα στα ριμπάουντ στο ημιχρόνιο (18-5 ή κάτι τέτοιο) κσι βρισκόμουν σταθερά μπροστά με 10-15 πόντους διαφορά. Συγκλονιστικός Πάρκερ με 26π σε 22' (4/7 3π). Ο δε Γιάννης κόντευε να κάνει τριπλ νταμπλ με 9-7-8 (σε εξάλεπτα). Εκεί που σκεφτόμουν ότι δύο τινά συμβαίνουν: είτε το All Star φέτος είναι πιο εύκολο από ποτέ, είτε το παιχνίδι είναι τόσο ρεαλιστικό που με το που πήγε στους Thunder ο Καρμέλος, αμέσως καταστράφηκε η ομάδα, το 61-46 του 3'50" έγινε... 61-62 στα 50". Απίστευτο πραγματικά, διαρκής τρικυμία εν κρανίω σε επίθεση και άμυνα, άφθονα χαμένα σουτ, πανικός να κυριεύει την ομάδα. Τελικά ένα τεράστιο καλάθι του Αντεμπούτου στα 30" έσωσε την παρτίδα (αριστερό drive από τη δεξιά μεριά στα ίσια με τον Paul George, σταμάτημα του μπασίματος στο πρώτο βήμα και layup με το αριστερό χέρι του Γιάννη που είναι πιο μακρύ και από, εχμ, κάτι άλλο, τα animations στο 2k18 έχουν πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο και είναι απόλαυση να τα βλέπεις). 63-62 μεγάλη νίκη και ο κόσμος κατέβηκε στις κεντρικές πλατείες του Milwaukee για να πανηγυρίσει ψήσει αρνιά και να χορέψει καλαματιανό. 4
tak_loyk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αλήτες! Ανάλγητοι! 3 hrs left to download... Zeppo, άμα κλαίω το 40ρι θα έρθω να σε βρω! 1
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 40άρι για PC; Πολλά δεν είναι; Εγώ το πήρα κάπου ένα 29άρι ενώ αυτή τη στιγμή έχει λίγο πάνω από 30. Τελοσπάντων όπως και να 'χει νομίζω θα τα βγάλει τα λεφτά του φέτος, είναι καλό λέμε (τουλάχιστον το offline, για τα υπόλοιπα δεν εγγυώμαι).
tak_loyk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά από κλειδαράδες προτιμώ τον πιγκουίνο. Τσιμπαέι λίγο αλλά δεν είχα ποτέ prob. Ε, και ξέρεις τώρα πως πάει, 35+guarantee+paypal fee, ε ανεβαίνει η λυπητερή. Λεφτά έχουμε. Χρόνο δεν έχουμε! Και αντοχή στις μαλακίες. Γεράσαμε γαρ..
variemai Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πωπω ρε μαγκες εχω να παιξω απο το 2κ14 και το παιχνιδι εχει αλλαξει τρελα.. Εκανα 3 ωρες να αποφασισω τι παιχτη να φτιαξω, με τοσα archetypes... Εψαχνα, εψαχνα, εψαχνα.... Φτιαχνω εναν Driving-Shot creator Small Forward κ πηγα στους Rockets αλλα παναγια μ δε μπορω να βαλω ουτε layup... Κατι πρεπει να κανουν με τα cutscenes... Ειναι απιστευτα τραγικα ορισμενα και ΠΡΕΠΕΙ να βαλουν να μπορεις να τα κανεις skip. Αυτη η B Fresh ειναι οτι χειροτερο εχω δει στη ζωη μου σε βιντεο game. Επισης ειναι τραγικο οτι αμα θελεις να κανεις 2-3 παιχτες να δοκιμασεις πρεπει να περιμενεις 1-2 ωρες να τελειωσει το prelude...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα