nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό πρακτικά έχει αφαιρεθεί από πέρσι, μιας και στο 2k17 θυμάμαι ελάχιστες συνεντεύξεις τύπου. Φέτος ό,τι έχω προλάβει να δω πρακτικά ήταν cutscene, οπότε δεν μετράει. Λογικά δεν θα υπάρχει θέμα. έλεγε τις ίδιες κοινοτυπίες με την ίδια εκνευριστική αλαζονική φωνή Σάμπως και στην πραγματικότητα αυτό δεν γίνεται;
Tiphonas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Bug μεγάλο ειναι το κλασσικό που συνέβαινε και στον nba2k17 όταν πρωτοβγήκε (μετα με patch το έφτιαξαν) Αλλάζεις συστήματα κατα την διάρκεια του timeout και τις αλλαγές δεν τις παίρνει. Λογικα με καποιο patch τις επομενες μερες θα διορθωθεί.
Inler Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το roster πως φορτωνει στο single match; Κατι σε μοχλο ειναι αλλα δεν βγαζω ακρη
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν μιλάμε για την οθόνη που επιλέγεις ομάδες, τότε πατάς μέσα τον αριστερό μοχλό (αν υποθέσουμε ότι έχεις gamepad που το υποστηρίζει αυτό).. Επόμενος αγώνας εναντίον της "ομάδας" που εξακολουθεί να φοράει τη δοξασμένη φανέλα των Λέικερς. Μέτριο μπάσκετ και γενικά θέαμα, αν και σαφώς καλύτερο από αυτό της Σούπερ Λίγδας που παρακολούθησαν όσοι ψυχοπαθείς ξεροκέφαλοι φίλαθλοι εξακολουθούν να ασχολούνται με το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο (βλ. 6 γκολ σε 7 αγώνες το Σ-Κ, ούτε ένα από σουτ). Πίσω στα δικά μας, ήμουν μπροστά καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησα με 67-55 το οποίο θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν: το LA δεν έγραφε τουλάχιστον δύο σερί 8-0 και δεν έκλεινε την ψαλίδα σε διάφορα σημεία του αγώνα. Ή αν δεν έβαζαν τρίποντη βόμπα από την απέναντι ρακέτα με το που ήχησε η μπουρούχα της γραμματείας για το ημιχρόνιο. Ή αν ο Αντεμπούτος δεν πατούσε αχινό σε drive μετά από μόλις 11 λεφτά συμμετοχής (10π-6ρ) και δεν έχανε το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ή αν είχα περισσότερο το μυαλό μου στο να κλείσω τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (νομίζω μακράν το καλύτερο ονοματεπώνυμο μετά από των Ερίκ Ραμπεσαντρατανά και Γκίντερ Φριζενμπίχλερ) αντί να σκέφτομαι τι έχει στο ψυγείο για να σαβουρώσω μόλις τελειώσει το παιχνίδι. Τεσπά όπως και να έχει νίκησα με Πάρκερ, Μονρό, Μίντλετον και (τον απίστευτο παιχταρά) Μπρόγκντον να έχουν διψήφια νούμερα. Το σημαντικότερο ήταν πως το ΑΙ δεν κατάφερε να με εκνευρίσει, δεν είδα τίποτα εξωπραγματικές φάσεις και ξεφτιλίκια, δεν είχαμε τα γνωστά περσινά φαινόμενα οι Λέικερς '17 να μετατρέπονται ξαφνικά σε Λέικερς '87 κλπ. Πάει να πει μέχρι στιγμής είναι μακράν το καλύτερο NBA 2k που έχω παίξει και έπεται συνέχεια. Τώρα θέλω να βάλω ένα αγώνα απέναντι σε πραγματικά δύσκολο αντίπαλο (σαν την Παπαγάρα 96-97) να δω πόσο μπορεί να αλλάξει το gameplay.
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 All Star όπως πάντα. Παραδοσιακά το πιο ισορροπημένο επίπεδο στα NBA 2k. Δεν είναι για παρακάτω (πολύ εύκολο) και δεν είναι για παραπάνω (πρακτικά σε Superstar/HoF το AI δεν παίζει καλύτερο μπάσκετ, απλώς κλέβει περισσότερο). Αν δω ότι εξακολουθώ να νικάω με τους Bucks (σημειωτέον η 9η ομάδα του ΝΒΑ βάσει rating), θα δοκιμάσω και το επόμενο επίπεδο δυσκολίας.
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τα sliders τα έχεις σε simulation? Αν είναι όπως τα λες σκέφτομαι να το δοκιμάσω μετά απο 3 χρόνια αποχής.
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχουν πια simulation/arcade sliders, έχουν καταργηθεί από πέρσι. Σετάρονται ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας αν και προφανώς μπορείς να τα σκαλίσεις αν θέλεις. Αν όμως υπήρχε ακόμα simulation, εννοείται θα έβαζα αυτό (διαφορετικά καλύτερα να έπαιζα κανα NBA Jam...) Ρίξε μια ματιά στα διάφορα reviews που κυκλοφορούν στο Internet και αποφάσισε. Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και επιμένω πως θέλω να το δω ακόμα περισσότερο το παιχνίδι πριν αρχίσω κάποιο σοβαρό mode (πχ. MyGM). 1
deus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 nzeppos περίμενα το κράξιμο σου (δικαιολογημένο πάντα αλλά γελάω πάντα με τις περιγραφές σου) και δεν έχω πάρει το παιχνίδι ακόμη. Φέτος αξίζει κάθε χρονιά βλέπω το hype και το έπαιρνα νωρίς προπαραγγελία κλπ και μετά το τρώει η σκόνη. Αξίζει εφέτος λες;
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, οπότε ακόμα λέω να κάνετε λίγο κράτει αν δεν καίγεστε να το παίξετε από τώρα. Δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη, μιας και έχω καεί πολλάκις στο χυλό αλλά και στο γιαούρτι. Οι πρώτες εντυπώσεις όμως είναι αρκετά θετικές, τουλάχιστον σύμφωνα με τα γούστα μου (offline 5vs5 με κανονικές ομάδες). Άλλοι που έχουν διαφορετικές απαιτήσεις ή ενδιαφέρονται κυρίως για MyCareer, online κλπ, πιθανόν να έχουν και διαφορετική άποψη. Θα σας κρατάω ενήμερους για ό,τι νεότερο, επόμενος αγώνας ελπίζω αύριο βράδυ (σήμερα έγραφα γύρους ταλαιπωρούσα τους γρηγορότερους οδηγούς στο iRacing, οπότε δεν πρόλαβα για περισσότερες δοκιμές με το 2k). 1
BRAXOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα δεν μου βγαίνουν με τίποτα οι άμυνες. Μου φαίνεται πιο δύσκολο από το περσινό με πιο πολλές επιλογές. Στο ίδιο επίπεδο παίζουμε αλλά στα σκριναρισματα τους χάνω είτε κάνω αλλαγή είτε πάω πίσω από τον παίχτη μου. Επίσης μου αρέσει που πλέον χωρίς σύστημα στην επίθεση δεν πας πουθενά
Tiphonas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει αυτό που λεει ο zeppos. Άποψη μου φέτος εχουν διορθωθεί πολλα προβληματα απο τα προηγούμενα χρόνια. Ισως ειναι το πληρέστερο nba2k που εχει βγει. 1
variemai Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια.... Το τελευταιο 2k που επαιξα ηταν το 14 λογω κακου pc, επιτελους εκανα αναβαθμιση κ ειμαι ετοιμος να το αγορασω αλλα δυστυχως βλεπω ΠΟΛΛΑ κακα reviews.... Τα περισσοτερα εχουν να κανουν με το ποσο διαφορετικο ειναι σε σχεση με προηγουμενα, κατι που δε με νοιαζει μιας και δε τα εχω παιξει. Αλλα πολλοι λενε οτι πλεον ολα ειναι πανακριβα, σε στυλ οτι ενα κουρεμα κοστιζει vc 2 αγωνων και τετοια... Επισης τα cutscenes και οι διαλογοι του my player ειναι τραγικα. Εσας πως σας φαινεται;
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τα περισσοτερα εχουν να κανουν με το ποσο διαφορετικο ειναι σε σχεση με προηγουμενα, κατι που δε με νοιαζει μιας και δε τα εχω παιξει. Αλλα πολλοι λενε οτι πλεον ολα ειναι πανακριβα, σε στυλ οτι ενα κουρεμα κοστιζει vc 2 αγωνων και τετοια... Επισης τα cutscenes και οι διαλογοι του my player ειναι τραγικα. Δεν ξέρω ποιος τα γράφει αυτά. Όσο έχω παίξει σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να είναι ριζικά διαφορετικό από τα προηγούμενα, ίσα ίσα που είναι και βελτιωμένο. Σάμπως και τα προηγούμενα ήταν καλά; Μια τραγωδία ήταν. Για τα κουρέματα και τα έξτρα του MyCareer δεν έχω κανένα σχόλιο μιας και δεν έχουν καμία σχέση με το gameplay. Όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με αυτά, ας αγοράσει VC ή ας λιώσει στους αγώνες για να μαζέψει λεφτά. Από πλευράς voice acting οι διάλογοι του MyCareer είναι καταπληκτικοί. Μακράν οι καλύτεροι που έχω ακούσει σε NBA 2k. Απίστευτα ζωντανοί κα συχνά αστείοι. Τώρα το πόση σημασία έχουν σε βάθος χρόνου ή πόσο ρεαλιστικά είναι αυτά που ακούγονται, μάλλον δεν αποτελούν και σοβαρό λόγο για να αγοράσει (ή να μην αγοράσει) κάποιος το παιχνίδι. 2
alimentas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Το φερε ο θειος για δοκιμη και μαλλον θα φαει uninstall στο διωρο.Πραγματικα μου φαινεται τοσο βαρετη πλεον η σειρα που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με κραταει ν ασχοληθω πανω απο 2 λεπτα ανα ματς κ αυτο πιο πολυ για να δοκιμασω παιχτες. Εχει χαθει η μαγεια σ αυτον τον τιτλο γιατι απλα η 2k εχει να επιδειξει κατι νεο και φρεσκο πανω απο 5ετια.Παλια με το που το επερνα αν δεν δοκιμαζα πρωτα ολες τις ομαδες σε διπλο δεν το κλεινα το παιχνιδι.Μακαρι απ του χρoνου να δουμε το live στο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα