nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αυτό λένε όλοι τελικά. Ότι η ιστορία είναι για τα πανηγύρια. Σάμπως και προπέρσι με το πολυδιαφημισμένο σενάριο του Spike Lee, τα ίδια χάλια ήταν. Ήδη πριν το τέλος της πρώτης σεζόν είχε τελειώσει το κύριο μέρος της ιστορίας και μετά απλώς έπαιζες τους αγώνες όπως σε όλα τα προηγούμενα 2k. Τελικά αυτό που μένει είναι το gameplay και μόνο. Τουλάχιστον το φετινό είναι αξιοπρεπές και έχω ψιλομετανιώσει που δεν το πήρα για κονσόλα. Στο PC πραγματικά βαριέμαι να παίξω (πλέον ζήτημα να ανάβω το μηχάνημα μια φορά τη βδομάδα), ενώ αν το είχα εύκαιρο στην TV και τον καναπέ, όλο και κανα ματσάκι θα έβαζα στη χάση και στη φέξη. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, nzeppos είπε Αυτό λένε όλοι τελικά. Ότι η ιστορία είναι για τα πανηγύρια. Σάμπως και προπέρσι με το πολυδιαφημισμένο σενάριο του Spike Lee, τα ίδια χάλια ήταν. Ήδη πριν το τέλος της πρώτης σεζόν είχε τελειώσει το κύριο μέρος της ιστορίας και μετά απλώς έπαιζες τους αγώνες όπως σε όλα τα προηγούμενα 2k. Τελικά αυτό που μένει είναι το gameplay και μόνο. Τουλάχιστον το φετινό είναι αξιοπρεπές και έχω ψιλομετανιώσει που δεν το πήρα για κονσόλα. Στο PC πραγματικά βαριέμαι να παίξω (πλέον ζήτημα να ανάβω το μηχάνημα μια φορά τη βδομάδα), ενώ αν το είχα εύκαιρο στην TV και τον καναπέ, όλο και κανα ματσάκι θα έβαζα στη χάση και στη φέξη. Αυτό ισχύει. Το gameplay ευτυχώς φέτος είναι σε άλλο επίπεδο. Αλλά η ιστορία ειναι για τα πανηγύρια... Ενας τυχαιος παιζει έναν αγώνα streetball, παίζει καλά, τον παίρνει ομάδα ΝΒΑ, σιγά σιγά ακομα και αν παιζεις μετρια αυξάνεται ο χρόνος συμμετοχής σου, βγαζεις 2-3 διαφημιστικά, λες και καμιά βλακεία με Irving, Towns, Lillard και... that's all!!!!! Δεν πα να βγεις Rookie of the Year, δεν πα να βγεις MVP Finals, δε πα να βγάζεις 40αρες σε κάθε παιχνίδι, δεν αλλάζει τπτ και πάνω απ' όλα δεν κερδίζεις με τίποτα VC (άλλωστε πρέπει να βρει έναν τρόπο να στα πάρει κι άλλο η 2Κ, αφού πρώτα στα εχει πάρει μαζί με την Sony για το παιχνίδι και επισης η Sony μονη της για να παίζεις στο MyPark. Τουλάχιστον πέρσι δεν ήταν τόσο αίσχος. Ησουν στο Κολλέγιο, έπαιζες με την Εθνική κλπ... Χιλιες φορές το NBA Live σε αυτό το κομμάτι. Όσον αφορά την γειτονιά, που όλοι λένε για επανάσταση κλπ (καλά παπαγαλάκια και αυτοι), είναι 5-6 τετράγωνα που δεν σου προσφέρουν τπτ, απλά περπατάς απο το ένα κτίριο στο άλλο. Πραγματικά το MyPlayer είναι αίσχος!
BRAXOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 γεια χαρα . επαναφερω λιγο το τοπικ γιατι θελω μια μικρη βοηθεια. κατα την διαρκεια του αγωνα, επιλεγω παραδειγμα focus στην αμυνα σε ενα παιχτη ή σε κατι αλλο (οχι τριποντα κλπ). Αυτο πως ακυρωνεται; πρεπει να επιλεξω auto ή εχει καποιο συνδιασμο που το ακυρωνει;
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Παίδες αν επιλέξετε Injury Free Roster, είναι updated ή εχει τις αρχικές συνθέσεις (Thomas σε Cavs κλπ)?
AlienTechGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλησπέρα παίδες, Ψήνομαι να αγοράσω το 2K18, το έχω βρει κοντά στο 20€. Με ενδιαφέρει κυρίως να παίζω απλά online ματσάκια με άλλους. Έχει αρκετό κόσμο, ή θα κάνω αμάν για να βρω αντίπαλο;
nzeppos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από nzeppos 2
bilisios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 13/9/2017 στις 9:49 ΜΜ, nzeppos είπε Αυτό είναι επίσημο θέμα του παιχνιδιού για PC (moderator του insomnia επιτρέποντος). Και αυτό είναι το επίσημο trailer (μια τραγωδία είναι αλλά τελοσπάντων): https://www.youtube.com/watch?v=lwBqitrE3ww Και αυτό είναι το επίσημο βίντεο που παρουσιάζει την μεγαλύτερη αλλαγή στον φετινό τίτλο, τη Γειτονιά™ (θα γελάσει ο κόσμος με το "μπάσκετ" που θα παίζεται): https://www.youtube.com/watch?v=3EPHnjHu77g Και αυτή είναι η τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή στα κλειδάδικα: περίπου 29,50 με 30 ευρώ. Αγόρασα τώρα και περιμένω να δω πόσο σύντομα θα το μετανιώσω (και φέτος). Λένε θα στείλουν το κλειδί αύριο ή μεθαύριο, πριν το τέλος της Παρασκευής. Κατά τ' άλλα από τις διάφορες αλλαγές που διάβασα για φέτος, οι σημαντικότερες μου φαίνεται να είναι αυτές οι δύο: AI demonstrated a noticeable improvement to their ball movement on offense, including the use of realistic and varied tempos. The AI showed to be smarter on defense as well. For instance, last year it seemed I could always generate one of two scenarios in a traditional pick-and-roll. This year, I would call for it, and the defense would really force me to improvise some at times. This provided for a lot of unique scenarios which kept even running a vanilla offense interesting. Να το δω και να μην το πιστέψω. Δεν κάνεις και ένα θέμα για το 19;
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Περίεργο που δεν υπάρχει ακόμα, νομίζω αύριο πρωί κάτι θα πρέπει να κάνουμε για να αρχίσουμε σιγά σιγά να ζεσταινόμαστε. Φέτος πάντως σκέφτομαι να το πάρω σε κονσόλα μόνο (για πρώτη φορά μετά από πολλά-πολλά χρόνια), ακόμα κι αν το πληρώσω διπλάσια τιμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. ps: αρκεί φυσικά να αξίζει και να μην έχουμε κανα πισωγύρισμα
Gkostas2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, nzeppos είπε Περίεργο που δεν υπάρχει ακόμα, νομίζω αύριο πρωί κάτι θα πρέπει να κάνουμε για να αρχίσουμε σιγά σιγά να ζεσταινόμαστε. Φέτος πάντως σκέφτομαι να το πάρω σε κονσόλα μόνο (για πρώτη φορά μετά από πολλά-πολλά χρόνια), ακόμα κι αν το πληρώσω διπλάσια τιμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. ps: αρκεί φυσικά να αξίζει και να μην έχουμε κανα πισωγύρισμα Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Απο όσα διάβασα καταλαβαίνω ότι σε σχέση με το 2Κ18, το μόνο που αλλάζει είναι ότι έβαλαν κανονική ιστορία στο MyPlayer και λίγο η τεχνική στο σουτ. Γενικά αν δεν υπάρξει κάποια τρελή αλλαγή δεν αξίζουν αυτά τα παιχνίδια για κονσόλα. Ουσιαστικά updated rosters δίνουν κυρίως. ΥΓ Ήμαρτον με τα micro transactions! Αν είναι να πληρώνω για να παίξω, ας μου το δώσουν τζάμπα ή εστω με χαμηλή τιμή! 65 ευρώ δεν δικαιολογούνται με ΤΙΠΟΤΑ!
bilisios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Gkostas2007 είπε Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Απο όσα διάβασα καταλαβαίνω ότι σε σχέση με το 2Κ18, το μόνο που αλλάζει είναι ότι έβαλαν κανονική ιστορία στο MyPlayer και λίγο η τεχνική στο σουτ. Γενικά αν δεν υπάρξει κάποια τρελή αλλαγή δεν αξίζουν αυτά τα παιχνίδια για κονσόλα. Ουσιαστικά updated rosters δίνουν κυρίως. ΥΓ Ήμαρτον με τα micro transactions! Αν είναι να πληρώνω για να παίξω, ας μου το δώσουν τζάμπα ή εστω με χαμηλή τιμή! 65 ευρώ δεν δικαιολογούνται με ΤΙΠΟΤΑ! Λίγο που έχω δει απ'το myplayer prelude φέτος θα είναι πολύ πιο εύκολο να μαζεύεις vc, πλέον θα έχεις 2 goals για κάθε ματς που αν τα πετύχεις το καθένα δίνει 500vc επίσης επιτέλους φέτος μπορείς να κάνεις skip τα cutscenes αλλά προς το παρόν δεν το έκανα,έχει ενδιαφέρουσα ιστορία! 1
momotis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι έχει μεγάλες και αισθητές βελτιώσεις απο πέρισυ. Tαχύτερα loadings,ομαλότερα/νέα animations,βελτιωμένα γραφικά γενικώς φαίνεται πιο "ελαφρύ". Ένα bug που βγαλε είναι οταν το κοινό φωνάζει "airball" σε κάθε άστοχο σουτ που έκανα. Σε επόμενο game το έκανε μόνο στου αντιπάλου. Κάτι τελευταίο που αντιλήφθηκα ήταν οτι σε φάουλ που γίνεται σε παίκτη στιγμιαία σταματάνε τo defending οι αμυνόμενοι με το σφύριγμα και ο επιτιθέμενος παίκτης συνεχίζει 1-2 βήματα μόνος και σκοράρει,ενω όλοι οι υπόλοιποι έχουν παρατήσει τη φάση, στο 18 δε μου έκανε πότε με τόση αληθοφάνεια θα 'λεγα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από momotis
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε σεις; Έχει βγει το παιχνίδι;;;!!! Είχα την εντύπωση ότι κυκλοφορεί τέλη του μήνα ή Οκτώβρη, δεν είχα τσεκάρει καθόλου το release date. Ντροπή και αίσχος. Δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό. Όπως έλεγα, φέτος ψήνομαι να το πάρω μόνο σε κονσόλα πρώτον γιατί το PC μου έχει αρχίσει να γίνεται λίγο χρέπι (άσχετα αν το περσινό παίζει μια χαρά και, απ' ότι λέτε, λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και με το φετινό). Δεύτερον γιατί καλά είναι να μπορώ να παίζω κανα αγώνα στο χωριό στις διακοπές να περνάει η ώρα, τις κονσόλες μπορώ να τις κουβαλήσω αλλά το PC όχι. Οπότε λέω να αμαρτήσω προκειμένου να δώσω 30 ευρώ τώρα στα κλειδάδικα κι άλλα 20-30 αργότερα σε προσφορά για X1/PS4, καλύτερα να το πάρω εξαρχής στο US PSN store που έχει κανα 50άρικο με την τρέχουσα ισοτιμία. Bugs είναι βέβαιο ότι θα έχει, δεν το συζητάμε. Αλλά συνήθως τα περισσότερο από αυτά λύνονται μέσα στον πρώτο μήνα ενώ τα υπόλοιπα "features" (όπως την περσινή ξεφτίλα που καταργήθηκε το vibration σχεδόν από παντού) τα τρώμε στη μάπα όλη τη χρονιά. Το νέο θέμα που λέγαμε:
Gkostas2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, bilisios είπε Λίγο που έχω δει απ'το myplayer prelude φέτος θα είναι πολύ πιο εύκολο να μαζεύεις vc, πλέον θα έχεις 2 goals για κάθε ματς που αν τα πετύχεις το καθένα δίνει 500vc επίσης επιτέλους φέτος μπορείς να κάνεις skip τα cutscenes αλλά προς το παρόν δεν το έκανα,έχει ενδιαφέρουσα ιστορία! και πάλι, απο την στιγμή που δινουμε 65 ευρώ για το παιχνίδι, συν την συνδρομή του PS+, δεν δικαιολογείται ούτε ευρώ για να προχωρήσεις το story σαν άνθρωπος. αν θέλουν να βάλουν επιπλέον χρεώσεις, ας τις κάνουν για να παίρνεις ρούχα κλπ για τον παίκτη σου. Αλλά δεν γίνεται να παίζω απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να μαζεύω VC μπας και αυξήσω το rate μου ή να φτάνω στο 99 λίγο πριν το τέλος της σεζον.
tak_loyk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Ξέρει κανείς αν μπορείς πλέον να κάνεις skip τα cutscenes? Ξεσκονίζω το steam και έλεγα να αρχίσω κάνα mycareer αλλά αυστηρά μόνο αν έχουν φτιάξει το skip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα