nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό είναι επίσημο θέμα του παιχνιδιού για PC (moderator του insomnia επιτρέποντος). Και αυτό είναι το επίσημο trailer (μια τραγωδία είναι αλλά τελοσπάντων): https://www.youtube.com/watch?v=lwBqitrE3ww Και αυτό είναι το επίσημο βίντεο που παρουσιάζει την μεγαλύτερη αλλαγή στον φετινό τίτλο, τη Γειτονιά™ (θα γελάσει ο κόσμος με το "μπάσκετ" που θα παίζεται): https://www.youtube.com/watch?v=3EPHnjHu77g Και αυτή είναι η τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή στα κλειδάδικα: περίπου 29,50 με 30 ευρώ. Αγόρασα τώρα και περιμένω να δω πόσο σύντομα θα το μετανιώσω (και φέτος). Λένε θα στείλουν το κλειδί αύριο ή μεθαύριο, πριν το τέλος της Παρασκευής. Κατά τ' άλλα από τις διάφορες αλλαγές που διάβασα για φέτος, οι σημαντικότερες μου φαίνεται να είναι αυτές οι δύο: AI demonstrated a noticeable improvement to their ball movement on offense, including the use of realistic and varied tempos. The AI showed to be smarter on defense as well. For instance, last year it seemed I could always generate one of two scenarios in a traditional pick-and-roll. This year, I would call for it, and the defense would really force me to improvise some at times. This provided for a lot of unique scenarios which kept even running a vanilla offense interesting. Να το δω και να μην το πιστέψω. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Nzeppos is back with a new NBA2K!! :D 1
alimentas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ξαναζεσταμενο φαι φαινεται, Τεραστια μαλ@κια της ΕΑ που εγραψε εμας τους pcακιδες στ @@ της με το live το οποιο φαινεται παιχνιδαρα.
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι έτσι να αρχίζω να κοιτάω προς ΧΒΟΧ μεριά για το Live. Μην πάρω το 2k και στα δύο format, μια φορά το έκανα πριν 2-3 χρόνια αλλά δεν το ξανακάνω ποτέ. Κατά τ' άλλα πρακτικά δεν έχω διαβάσει απολύτως τίποτα για το φετινό παιχνίδι. Απλώς έχω δει στα γρήγορα ένα gameplay βίντεο χαμηλής ποιότητας στο YT, που δείχνει τι περίπου παίζει με την open world neighborhood. Τα διάφορα ελληνικά reviews από oneman ή από άλλα "εξειδικευμένα" site τα γράφω εκεί που δεν πιάνει το μελάνι (ηλεκτρονικό ή μη), οι τύποι δεν πρέπει να ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα του μπάσκετ και πιο πολύ μοιάζουν να αντιγράφουν το δελτίο τύπου της 2k Sports (με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και από τον CEO της εταιρείας). Περιμένω να τα ελέγξω όλα στην πράξη την Παρασκευή, αν προλάβω. Όπως πάντα θα κρατάω πάρα πολύ μικρό καλάθι και θα είμαι 100% υποκειμενικός και προκατειλημμένος. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 την open world neighborhood. ΕΜΕΤΟΣ open world στα αθλητικά παιχνίδια...ΓΤΠ
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Άρχισε το preload, 56,5GB ακατέβατα. Θα κάνει 4-5 ώρες όπως το κόβω, ούτως ή άλλως όμως ξεκλειδώνει αύριο βράδυ νομίζω ή ξημερώματα Σαββάτου.
babis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μου ηρθε και εμενα ο κωδικος αλλα λογω οτι πουλησα την καρτα γραφικων και περιμενω την καινουργια να το απολαυσω και φέτος...οσοι παίξετε πειτε μας καμια εντυπωση
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τελειώνει το preload σε 10 λεπτά. Σύμφωνα με το Steam ξεκλειδώνει σε 5 ώρες ακριβώς, οπότε ίσως δω το πρωί έστω ένα αγώνα αν φιλοτιμηθώ να σηκωθώ νωρίς.
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί να κατέβηκε μεν, αλλά θέλει τετρακόσες ώρες μέχρι να κάνει ινστάλ (sic) αυτό το πράμα, ήμαρτον. Άμα το ήξερα έτσι θα είχα σηκωθεί από το άγριο χάραμα να το βάλω να εγκαθιστιέται (πάλι sic). Περιμένω να τελειώσει μπας και γίνει κανα θαύμα και προλάβω να το δω, κι ας αργήσω στη δουλειά. Εγώ ο ήρωας. Που σε λίγες ώρες θα λέω "τι βλέπουν τα κατακαημένα τα ματάκια μου, ένα μείγμα μπασκετοσύνης, τυχαιότητας και κοπριάς που θα έκανε ακόμα και άγιο να βλαστημήσει".
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν, πάμε στα πάρα πολύ γρήγορα γιατί έχω ήδη αργήσει χαρακτηριστικά στη δουλειά. Μόνο ένα αγώνα πρόλαβα να παίξω (Bucks-Knicks) κι αυτόν σε τρίλεπτα, οπότε η γεύση που πήρα ήταν σαν να δοκίμασα σούπα με το πιρουνάκι που τρώμε το ραβανί. Γραφικά μέσες άκρες ίδια. Μικρή διαφορά στον φωτισμό (σαν να είναι λίγο πιο σκοτεινό, ειδικά εκτός παρκέ). Στα συν οι αυξομειώσεις της έντασης των προβολέων στα τάιμ άουτ κλπ. Γενικά παίζει καλά και δεν φαίνεται να είναι πιο βαρύ από το περσινό. Μοντέλα παικτών ελάχιστα βελτιωμένα και εξακολουθεί να υπάρχει το περσινό θέμα, που οι παίκτες δεν φαίνονται τόσο τουμπανιασμένοι όσο θα έπρεπε. Ο Γιάννης πχ. έχει ελάχιστα πιο φουσκωμένα χέρια σε σχέση με το 2k17 αλλά απέχει από την πραγματικότητα. Η κίνηση και τα animations των παικτών σαφώς βελτιωμένα. Αν και σε ορισμένες φάσεις παίκτες όπως ο Γιάννης ή ο Πάρκερ μπορούσαν να κινηθούν αφύσικα γρήγορα σε μια crossover τρίπλα, σε γενικές γραμμές η συνολική κίνηση είναι πάρα πολύ αληθοφανής. Ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα όταν ξεκίνησα τον αγώνα. Αμήν, επιτέλους για το double team αρκεί ένα ελαφρύ πάτημα του σχετικού κουμπιού, δεν χρειάζεται να το βαστάω πατημένο για 2" και να περιμένω πόοοτε θα φιλοτιμηθεί να έρθει η βοήθεια. Τρία χρόνια ήταν χαλασμένο αυτό το πράγμα, επιτέλους το έφτιαξαν. Στα συν το (προαιρετικό) κείμενο που εμφανίζεται πάνω από τα κεφάλια των αμυνομένων της ομάδας μας, όπου πρακτικά επικοινωνούν αν είναι αυτοί που θα πάνε προς τον κάτοχο της μπάλας, αν χρειάζεται να γίνει switch στο pick 'n' roll ή θέλουν να περάσουν από πάνω και κάμποσα άλλα. Δεν πρόλαβα να δω περισσότερα μηνύματα, ομοίως δεν πολυκατάλαβα ακόμα αν η συνολική άμυνα πάνω στο p'n'r, οι περιστροφές κλπ έχουν βελτιωθεί ή είναι τα ίδια χάλια με τα τελευταία χρόνια που πραγματικά ήταν θέμα τύχης αν θα έτρωγες το καλάθι ή όχι (όπως η Εθνική μας ένα πράμα). Δεν είδα τίποτα ακρότητες αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Το ΑΙ κάνει αρκετές έξυπνες προσποιήσεις κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι, που συχνά σε πιάνουν κορόιδο και πρέπει να προσέχεις πολύ αν δεν το έχεις συνηθίσει. Σε τουλάχιστον μία φάση έκανα drive με το Γιάννη με 2-3 αμυντικούς στη ρακέτα και αντί να έχουμε την κλασική κατάσταση που πάει και πέφτει ηρωικά σαν κριάρι πάνω τους (συνήθως χωρίς να δίνεται φάουλ ακόμα κι αν είναι), ο τύπος έκοψε αυτόματα το βηματισμό του, έκανε eurostep, ελίχθηκε ανάμεσά τους και τελείωσε με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Εξαιρετικά ρεαλιστικό. Δεν υπήρχε πέρσι αυτό από κανένα παίκτη. Ομοίως σε κατάσταση ντεμέκ αιφνιδιασμού, ο Πάρκερ πήρε φόρα από τα δεξιά, πήγε προς το καλάθι και υπήρχε αμυντικός που έλεγχε τη ρακέτα. Σύμφωνα με τα περσινά ξεφτιλίκια, θα σε συνέφερε περισσότερο να κάνεις καμια προσποίηση της τελευταίας στιγμής, γιατί συχνά ο επιτιθέμενος είτε ακουμπούσε τον αμυντικό, σκάλωνε και σηκωνόταν για... jump shot από τα τρια μέτρα χωρίς λόγο και αιτία (ακόμα κι αν πατούσες κατεύθυνση, τούρμπο και σουτ), είτε πήδαγε για layup χωρίς καμία ισορροπία και φυσικά 8 στις 10 φορές το έχανε. Φέτος όμως υπήρξε posterize αφού ο Πάρκερ απλώς πήδηξε υπό πίεση και κάρφωσε στη μάπα του αμυντικού, ο οποίος μάταια προσπάθησε για την τάπα, πολύ ωραία φάση. Μενού κλπ μέσες άκρες τα ίδια όσο πρόλαβα να δω. Για όλα τα υπόλοιπα το βράδυ, αν με αφήσει το iRacing. Συμπέρασμά: ουδέν. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για το οποιοδήποτε ασφαλές σχόλιο. Η παραδοσιακή σαπίλα του παιχνιδιού πάντα βγαίνει μετά από 10-15 αγώνες τουλάχιστον. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν, πάμε στα πάρα πολύ γρήγορα γιατί έχω ήδη αργήσει χαρακτηριστικά στη δουλειά. Μόνο ένα αγώνα πρόλαβα να παίξω (Bucks-Knicks) κι αυτόν σε τρίλεπτα, οπότε η γεύση που πήρα ήταν σαν να δοκίμασα σούπα με το πιρουνάκι που τρώμε το ραβανί. Γραφικά μέσες άκρες ίδια. Μικρή διαφορά στον φωτισμό (σαν να είναι λίγο πιο σκοτεινό, ειδικά εκτός παρκέ). Στα συν οι αυξομειώσεις της έντασης των προβολέων στα τάιμ άουτ κλπ. Γενικά παίζει καλά και δεν φαίνεται να είναι πιο βαρύ από το περσινό. Μοντέλα παικτών ελάχιστα βελτιωμένα και εξακολουθεί να υπάρχει το περσινό θέμα, που οι παίκτες δεν φαίνονται τόσο τουμπανιασμένοι όσο θα έπρεπε. Ο Γιάννης πχ. έχει ελάχιστα πιο φουσκωμένα χέρια σε σχέση με το 2k17 αλλά απέχει από την πραγματικότητα. Η κίνηση και τα animations των παικτών σαφώς βελτιωμένα. Αν και σε ορισμένες φάσεις παίκτες όπως ο Γιάννης ή ο Πάρκερ μπορούσαν να κινηθούν αφύσικα γρήγορα σε μια crossover τρίπλα, σε γενικές γραμμές η συνολική κίνηση είναι πάρα πολύ αληθοφανής. Ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα όταν ξεκίνησα τον αγώνα. Αμήν, επιτέλους για το double team αρκεί ένα ελαφρύ πάτημα του σχετικού κουμπιού, δεν χρειάζεται να το βαστάω πατημένο για 2" και να περιμένω πόοοτε θα φιλοτιμηθεί να έρθει η βοήθεια. Τρία χρόνια ήταν χαλασμένο αυτό το πράγμα, επιτέλους το έφτιαξαν. Στα συν το (προαιρετικό) κείμενο που εμφανίζεται πάνω από τα κεφάλια των αμυνομένων της ομάδας μας, όπου πρακτικά επικοινωνούν αν είναι αυτοί που θα πάνε προς τον κάτοχο της μπάλας, αν χρειάζεται να γίνει switch στο pick 'n' roll ή θέλουν να περάσουν από πάνω και κάμποσα άλλα. Δεν πρόλαβα να δω περισσότερα μηνύματα, ομοίως δεν πολυκατάλαβα ακόμα αν η συνολική άμυνα πάνω στο p'n'r, οι περιστροφές κλπ έχουν βελτιωθεί ή είναι τα ίδια χάλια με τα τελευταία χρόνια που πραγματικά ήταν θέμα τύχης αν θα έτρωγες το καλάθι ή όχι (όπως η Εθνική μας ένα πράμα). Δεν είδα τίποτα ακρότητες αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Το ΑΙ κάνει αρκετές έξυπνες προσποιήσεις κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι, που συχνά σε πιάνουν κορόιδο και πρέπει να προσέχεις πολύ αν δεν το έχεις συνηθίσει. Σε τουλάχιστον μία φάση έκανα drive με το Γιάννη με 2-3 αμυντικούς στη ρακέτα και αντί να έχουμε την κλασική κατάσταση που πάει και πέφτει ηρωικά σαν κριάρι πάνω τους (συνήθως χωρίς να δίνεται φάουλ ακόμα κι αν είναι), ο τύπος έκοψε αυτόματα το βηματισμό του, έκανε eurostep, ελίχθηκε ανάμεσά τους και τελείωσε με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Εξαιρετικά ρεαλιστικό. Δεν υπήρχε πέρσι αυτό από κανένα παίκτη. Ομοίως σε κατάσταση ντεμέκ αιφνιδιασμού, ο Πάρκερ πήρε φόρα από τα δεξιά, πήγε προς το καλάθι και υπήρχε αμυντικός που έλεγχε τη ρακέτα. Σύμφωνα με τα περσινά ξεφτιλίκια, θα σε συνέφερε περισσότερο να κάνεις καμια προσποίηση της τελευταίας στιγμής, γιατί συχνά ο επιτιθέμενος είτε ακουμπούσε τον αμυντικό, σκάλωνε και σηκωνόταν για... jump shot από τα τρια μέτρα χωρίς λόγο και αιτία (ακόμα κι αν πατούσες κατεύθυνση, τούρμπο και σουτ), είτε πήδαγε για layup χωρίς καμία ισορροπία και φυσικά 8 στις 10 φορές το έχανε. Φέτος όμως υπήρξε posterize αφού ο Πάρκερ απλώς πήδηξε υπό πίεση και κάρφωσε στη μάπα του αμυντικού, ο οποίος μάταια προσπάθησε για την τάπα, πολύ ωραία φάση. Μενού κλπ μέσες άκρες τα ίδια όσο πρόλαβα να δω. Για όλα τα υπόλοιπα το βράδυ, αν με αφήσει το iRacing. Συμπέρασμά: ουδέν. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για το οποιοδήποτε ασφαλές σχόλιο. Η παραδοσιακή σαπίλα του παιχνιδιού πάντα βγαίνει μετά από 10-15 αγώνες τουλάχιστον. αχ.. χαίρομαι που έχω σταματήσει να το αγοράζω.. Άντε του χρόνου να έρθει το nba live της ΕΑ και στα pc μήπως αλλάξουν τα πράγματα,με την ευχή να πάει καλά φέτος στις κονσόλες! Τα μονοπώλια που λέγαμε..
newlynx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 @nzeppos φιλοτιμήσου να αλλάξεις και κάμερα φέτος να βλέπεις το μισό γήπεδο από πίσω. Απορώ πως τρέχεις συστήματα με την τηλεοπτική κάμερα!
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Προσπάθησα πέρσι, δεν τα κατάφερα δυστυχώς. Το πρόβλημά μου είναι πως όταν αλλάζει κατοχή η μπάλα γυρίζει και η κάμερα, πράγμα που μου φέρνει ζαλάδα μετά από 2-3 φάσεις. Και αν παίξω με την default (βλ. σταθερή) κάμερα του MyCareer, τότε ναι μεν είναι όλα τέλεια στην επίθεση, στην άμυνα όμως δεν βλέπεις τι γίνεται πίσω σου, εκτός κι αν ελέγχεις παίκτη κοντά στη ρακέτα. Δεν έχω αντίρρηση να δοκιμάσω ξανά, αλλά δεν πιστεύω να αντιδράσω διαφορετικά. Φαντάζομαι ότι τα συστήματα με την τηλεοπτική κάμερα είναι θέμα συνήθειας. Βοηθάει προφανώς ότι έχω πάντα ενεργοποιημένα τα βελάκια των plays στο παρκέ. Θα βάλω τώρα να παίξω ένα δεύτερο, μεγαλύτερο αγώνα και θα επανέλθω με εντυπώσεις. 1
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά από κόσμο γίνεται χαμός στο ίσιωμα, οπότε τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα έχει πλάκα. Gameplay πρακτικά δεν έχω προλάβει να δω ακόμα. Στο MyCareer πάντως έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα. Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει, είτε ότι vibration στο χειριστήριο νιώθω μόνο όταν σουτάρω. Ούτε καν στα σκριν ή γενικά στις επαφές με το σώμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα