Πιτούλιας Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 . Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.Πειτε μου τι να κάνω τώρα γιατί βλέπω να εξαντλείτε.Περισσοτερο για φωτογραφίες το θέλει και γενικά για κλήσεις και λίγο internet δεν παίζει παιχνίδια. Βασίλη, για σένα έκανα εγγραφή. Έχω το ζ5 κόμπακτ με παρόμοια μπαταρία και κάμερα και κάνω ακριβώς τη χρήση που γράφεις. Μέγιστο 20 λεπτά διαδίκτυο τη μέρα, 5-6 κλήσεις και οι φωτογραφίες είναι το χόμπι μου. Αυτή τη στιγμή το BatteryBot, το οποίο έχω καρφιτσωμένο, δείχνει 98 ώρες αποσυνδεδεμένο και έχω 34% υπόλοιπο. Οι hardcore users, οι οποίοι πάνε με το κινητό στην τουαλέτα, και 15000 μπαταρία να τους βάλεις δεν ικανοποιούνται με τίποτα και "σταυρώνουν" τα πάντα. Αν ο πατέρας σου λοιπόν δεν θέλει να κυκλοφορεί με βατραχοπέδιλο στο χέρι, προχώρα στο χ κόμπακτ άφοβα. 3
kseniastos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ο Κωτσόβολος έχει βάλει την compact έκδοση στα ίδια λεφτά. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/166819-sony-xperia-x-compact-black ειναι εκθεσιακο τελευταιο γιαυτο. απορια : Αξιζει αραγε να παρεις εκθεσιακο μοντελο με ενσωματομενη μπαταρια...απο την στιγμη που θα ειναι 24/7 στον φορτιστη για τουλαχιστον 3-4 μηνες? 2
labakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Να πουμε μονο, πως αν δεις καλυτερα το ιστορικο, ειναι απο 267-277 επι 6 μηνες, το 199 ειναι μια νορμαλ λοιπον τιμη για ξεστοκαρισμα σε ενα μοντελο 1.5 ετους. στο μαύρο δεν έπεσε ποτέ η τιμή του σε αυτά τα ποσά για το rose gold ναι
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι εκθεσιακο τελευταιο γιαυτο. απορια : Αξιζει αραγε να παρεις εκθεσιακο μοντελο με ενσωματομενη μπαταρια...απο την στιγμη που θα ειναι 24/7 στον φορτιστη για τουλαχιστον 3-4 μηνες? Δε νομίζω να παθαίνει κάτι από τη στιγμή που σταματάει η φόρτιση όταν γεμίζει. Σαν να του έκανες χρήση κανονικά είναι.
mpokwsths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 απορια : Αξιζει αραγε να παρεις εκθεσιακο μοντελο με ενσωματομενη μπαταρια...απο την στιγμη που θα ειναι 24/7 στον φορτιστη για τουλαχιστον 3-4 μηνες? Σωστός! Ακούμε και πότε πότε στο insomnia και καμία λογική κουβέντα. Εννοείται δεν αξίζει, αν σε ενδιαφέρει έστω και λίγο η αυτονομία. Δε νομίζω να παθαίνει κάτι από τη στιγμή που σταματάει η φόρτιση όταν γεμίζει. Σαν να του έκανες χρήση κανονικά είναι. Δε σταματάει. Για την ακρίβεια φορτίζει μόλις φτάσει στο 99%. Δηλαδή θα φορτίζει σχεδόν συνέχώς. Τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα με ενεργοποιημένο το battery care αλλά και πάλι μιλάμε για μεταχειρισμένη μπαταρία. 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά βλέποντας τα review δε βλέπω να τα αξίζει ούτε τα 200. Πολύ καλύτερη μπαταρία το redmi note 4. Η κάμερά του ενώ θεωρείται το δυνατό του σημείο είναι μέτρια. Η μπαταρία είναι το χάλι το μαύρο.3 ώρες sot με δεδομένα ανοιχτά.Τέτοιο χάλι ούτε το παλιό μου moto g2. Είχα κλείσει ένα για την που έχει μείνει με το πρώτο Moto g και μου είπε όχι κινέζικο αλλά τελικά θα το δώσω σε άλλο παιδί που μου είπε ότι το θέλει. Τουλάχιστον έχει το + της ελληνικής εγγύησης.
constantineparas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν γίνεται να βάζουν τόσο μικρή μπαταρία! Θα πρέπει να είναι φοβερής ποιότητας! Έχει δοκιμάσει κανείς τη συσκευή για το πως τα πάει σε σχέση με ένα xiaomi χωρητικότητας 4000mah;
stelios18120 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Η μπαταρια του ειναι χαλι μαυρο. Δεν χρειαζεται να εισαι hardcore user γ να αδειασει. Πλεον αν ειναι κατω των 3500mah δεν αξιζει γ εμενα. Δεν βολευει ν θελεις ν φορτιζεις 2 και 3 φορες την μερα,εκτος κ αν δνε το ακουμπας καθολου το κινητο. 1
vairass Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν γίνεται να βάζουν τόσο μικρή μπαταρία! Θα πρέπει να είναι φοβερής ποιότητας! Έχει δοκιμάσει κανείς τη συσκευή για το πως τα πάει σε σχέση με ένα xiaomi χωρητικότητας 4000mah; Φίλε τι λες ; η μπαταρία του xiaomi 4x σε συνδυασμό με τον 625 κάνει τρελά πράγματα...Απο το πρωί στις 10 έως τώρα έχω 56% υπόλοιπο με 3 ώρες σοτ, 4 τζι όλα ανοιχτά στο φουλ και δικαρτο μέσα... Όλα ανοιχτά τα πάντα όλα!!. Δεν το πιάνει κανένα!!
mpokwsths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι μόνο το πιάνει αλλά το δαγκώνει κιόλας αυτό. 2
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι μόνο το πιάνει αλλά το δαγκώνει κιόλας αυτό.Χάχα καλό αστείο.. Lenovo; που βαράνε μητρικές κάθε λίγο και λιγάκι; που χαλάνε τα ηχεία τους; που χτυπάει το λειτουργικό σύστημα τους; που η απόδοση τους είναι για το λουτσο; έλα Ρέ φίλε.. Από τις χειρότερες μαρκες, πήρε και την Motorola και την γ@μησε. Το 90% αυτών που έχουν lenovo θα πάει στο σέρβις τουλάχιστον μια φορά. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Χάχα καλό αστείο.. Lenovo; που βαράνε μητρικές κάθε λίγο και λιγάκι; που χαλάνε τα ηχεία τους; που χτυπάει το λειτουργικό σύστημα τους; που η απόδοση τους είναι για το λουτσο; έλα Ρέ φίλε.. Από τις χειρότερες μαρκες, πήρε και την Motorola και την γ@μησε. Το 90% αυτών που έχουν lenovo θα πάει στο σέρβις τουλάχιστον μια φορά. ποιος ειναι ο αριθμος δειγματοληψιας απ' τον οποιο εχεις αντλησει το στατιστικο σου αποτελεσμα;
nek4d Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Χάχα καλό αστείο.. Lenovo; που βαράνε μητρικές κάθε λίγο και λιγάκι; που χαλάνε τα ηχεία τους; που χτυπάει το λειτουργικό σύστημα τους; που η απόδοση τους είναι για το λουτσο; έλα Ρέ φίλε.. Από τις χειρότερες μαρκες, πήρε και την Motorola και την γ@μησε. Το 90% αυτών που έχουν lenovo θα πάει στο σέρβις τουλάχιστον μια φορά. Αστοχες υπερβολες. Πανω απο 10 εχουν περασει απο τα χερια μου για μενα και γνωστους και δεν υπηρχαν προβληματα. Ενα επεζησε μεχρι και απο πτωση μεσα στο νερο της τουαλετας, απιστευτο!
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ένταξει παιδιά πάρτε Lenovo δεν έχω κανένα πρόβλημα 1
Πιτούλιας Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα αλλά όταν γράφεις μιά μη αποδεδειγμένη και τεκμηριωμένη αρλούμπα, όπως παραπάνω και ο Στέλιος, ο οποίος παρουσιάζει μιά απόλυτα υποκειμενική άποψη ως "γεγονός" (η οποία λέξη, ως έννοια, περικλείει και την αντικειμενικότητα), τότε ναί, υπάρχει πρόβλημα. Δημιουργείτε εντυπώσεις. Το να αναφέρεις μία άποψη είναι σεβαστό. Το να την εμποτίζεις όμως με αοριστολογίες και γενικόλογα να προβαίνεις σε ένα τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα, είναι τουλάχιστον γραφικό. Δυστυχώς όμως αυτό αποτελεί παθογένεια του σύγχρονου Έλληνα, οπότε μην ανησυχείς, ούτε κι εμείς έχουμε πρόβλημα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα