Προς το περιεχόμενο

[Κινητό] SONY Xperia X Graphite Black @mediamarkt 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5" εχω τωρα , 5.5' ειναι το honor δεν με πειραζει , εχει και η γυναικα ενα 5.2" lg nexus 5x μια χαρα μου κανουν ολα

Κράτησε το 6x..το σονυ έχει κάτω του μετρίου μπαταρία.

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βάζω στον τρόπο πληρωμής ''πληρωμή στο κατάστημα'' και στο τέλος γράφει ''οριστική υποβολή με υποχρέωση πληρωμής''.

Για ποιό λόγο;

Χρειάζεται να το παραλάβω αν το μετανιώσω;

Υ.γ. Αυτό ή το Redmi Note 4.To Sony έχει καλύτερη κάμερα που τη θέλω αλλά διαβάζω ότι ζεσταίνεται πολύ ειδικά όταν χρησιμοποιείται η κάμερα ενώ το Xiaomi είναι μέτριο σε αυτό το κομμάτι αλλά έχει καλύτερη αυτονομία.

Δημοσ.

Ναι πρεπει να παραλαβεις γιατι θα σε δειρουν η θα σου κανουν κατασχεση στο σπιτι.:P

Αν θελεις δεν παραλαμβανεις αυτα τ γραφουν γ να τρομαξουν κοσμο ωστε να παει 100%

Κανεις μια αρνηση παραλαβης επειδη αλλαξες γνωνη η εισαι εκτος και δεν μπορεις και τελειωσε.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Θελω να μου απαντήσετε εάν κάνει για τον πατέρα μου(40 χρόνων) θέλει πολυ καλή κάμερα κυρίως και μπαταρία.Δεν αλλάζει εύκολα κινητά πάνω από 2ετια τα κρατάει σίγουρα.Ειμουν έτοιμος να του παρω το xiaomi 4x και είδα αυτό και σταμάτησα.Επισης είδα και την compact έκδοση.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Θελω να μου απαντήσετε εάν κάνει για τον πατέρα μου(40 χρόνων) θέλει πολυ καλή κάμερα κυρίως και μπαταρία.Δεν αλλάζει εύκολα κινητά πάνω από 2ετια τα κρατάει σίγουρα.Ειμουν έτοιμος να του παρω το xiaomi 4x και είδα αυτό και σταμάτησα.Επισης είδα και την compact έκδοση.

Μπαταρία

Αστο ξέχνα το, κάμερα εκπληκτική!

Δημοσ.

Μπαταρία

Αστο ξέχνα το, κάμερα εκπληκτική!

. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.Πειτε μου τι να κάνω τώρα γιατί βλέπω να εξαντλείτε.Περισσοτερο για φωτογραφίες το θέλει και γενικά για κλήσεις και λίγο internet δεν παίζει παιχνίδια.
Δημοσ.

επειδη θελει και καλη μπαταρια και κραταει καιρο τα κινητα ας κανει λιγο υπομονη ..προσφορες βγαινουν αρκετες εδω και μερικες ημέρες ... ισως να περιμενεις καποια και για το redmi που επειδξ βγηκε νεο μοντελο θα πεσει η τιμη

Δημοσ.

. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.Πειτε μου τι να κάνω τώρα γιατί βλέπω να εξαντλείτε.Περισσοτερο για φωτογραφίες το θέλει και γενικά για κλήσεις και λίγο internet δεν παίζει παιχνίδια.

Παρτο φίλε, δεν παίρνεις σπίτι μιλάμε Για 200 ευρώ.

Δημοσ.

επειδη θελει και καλη μπαταρια και κραταει καιρο τα κινητα ας κανει λιγο υπομονη ..προσφορες βγαινουν αρκετες εδω και μερικες ημέρες ... ισως να περιμενεις καποια και για το redmi που επειδξ βγηκε νεο μοντελο θα πεσει η τιμη

Εντάξει θα περιμένω απλά μου άρεσε αρκετά προσωπικά και μέχρι 200 ευρο που θέλει μου φάνηκε τέλεια προσφορά γιατί τo xiaomi που το έχει φίλος μου την ημέρα πάει μπάλες η κάμερα αλλά όταν νυχτώσει λίγο έχει αρκετό θόρυβο.Κοιταω γενικά να έχουν 3 γίγα γιατί με 2 θα μου πείτε βρίσκω πολλά σε αυτή την τιμή αλλά δεν είναι future proof.
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το κινητάκι για το 95% που ψάχνουν κινητό! Λίγο η μπαταρία στα χαρτιά είναι μικρή αλλά δεν μας λέει και κανένας που το έχει, αν το έχει, πως είναι στη πραγματικότητα και με τι χρήση το δουλεύει! Κατά τα άλλα πιστεύω ότι είναι vfm αγορά όπως και να το κάνουμε!

• Like 1
Δημοσ.

εχω κανει κρατηση στην αργυρουπολη ενα sony - επειδη δεν θα το παρω εαν καποιος το θελει ας μου πει να του στειλω τα στοιχεια να παραλαβει

Δημοσ.

Σκεφτομαι για αντικατασταση του Redmi Note 3 που εχω. Λογω καμερασ. Ειναι πολυ απογοητευση η καμερα του και με ενδιαφερει πολυ. Βεβαια τα παει αρκετα καλα στην μπαταρια. Απο specs εχουν ακριβως τα ιδια. Γνωμη;

Δημοσ.

Σκεφτομαι για αντικατασταση του Redmi Note 3 που εχω. Λογω καμερασ. Ειναι πολυ απογοητευση η καμερα του και με ενδιαφερει πολυ. Βεβαια τα παει αρκετα καλα στην μπαταρια. Απο specs εχουν ακριβως τα ιδια. Γνωμη;

Μπαταρία σε ενδιαφέρει η κάμερα; και τα δύο δεν τα έχει κανένα.

• Like 1
Δημοσ.

πριν  ένα μήνα , ΠΑΛΙ σε προσφορά, η ίδια εταιρεία το πουλούσε 249 ευρώ. Η ίδια εταιρεία σήμερα , σε προσφορά , το δίνει 199 , βγάλτε συμπεράσματα για την εταιρεία και την πολιτική της . 'Οπου σε πιάσει και όπου σε δαγκώσει .

Σαν τηλέφωνο στα 199 είναι καλή προσφορά .Η μπαταρία όντως θέλει κάποια προσοχή , δεν είναι για άγρια σπόρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...