therock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει κανεις αποψη για τη παρακατω μοντα? Παιρνει στοκ κοολερ απο Ryzen και βαζει τη ψυκτρα του C7 και αναφερει οτι η θερμοκρασια πεφτει 35 βαθμους (στο Node202 minitx case που εχω και γω) https://www.youtube.com/watch?v=dNULaYlBFKY
dimoskoutr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνεις mini-itx με Ryzen; Με τον 1600 ή με κάτι άλλο; Μου ήρθε και εμένα το τελευταίο που περίμενα για να στήσω το δικό μου (noctua mounting kit), παρασκευή πιστεύω αν με αφήσει η δουλειά και η μικρή να τον στήσω με το καλό...(άντε να μοιραστούμε εμπερίες με τα μικρά...σε τι mobo πήγες; ). Όσο για την μόντα ποιος ο λόγος να πάρεις την c7 και να μην την στήσεις στον επεξεργαστή παρά να κρατήσεις μόνο το φουρφούρι της; Χάνει το νόημα νομίζω... 1
therock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ryzen 5 1600x. Περιμενω μες στη βδομαδα να συγκεντρωσω και τα υπολοιπα κομματια. Ασε γιατι τωρα ειδα οτι ο C7 θελει και ενα upgrade kit για να κουμπωσει με Ryzen και θα καθηστερησει και αλλο στο στησιμο Μαλλον θελει να πει οτι ο stock εχει καλυτερο κοολερ ενω ο C7 καλυτερο ανεμιστηρα και σα συνδυασμος πετυχαινει το μεγιστο
dimoskoutr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Με το καλό να στήσεις και να αλλάξουμε απόψεις εδώ σε ένα ξεχωριστό topic για Mini-itx pcs...λείπει από εδώ μέσα...όσο για το upgrade kit εμένα με πήγε πίσω 20 μέρες περίπου (Noctua NH-D9L)!!! Με την πρώτη δεν παρέλαβα ποτέ από ταχυδρομείο...την δεύτερη το έστειλαν με dhl express...Δεν νομίζω ότι το stock έχει καλύτερο cooler,σαφώς η C7 είναι προτιμότερη ακόμη και την ίδια απόδοση να έχουν σαν ψύκτρες λόγω ανεμιστήρα η c7 είναι πιο αθόρυβη. Εσύ πάντως πήγες για πολύ mini...εγώ σε κύβο θα στήσω...thermaltake core v1...το δικό σου λιλιπούτειο θα είναι. Θα έχει ενδιαφέρον από πλευράς θερμοκρασιών. Όταν παραλάβεις τα κομμάτια στείλε μια φώτο σε pm ή αν έχουμε ανοίξει topic ρίχτο εκεί...και εμείς με mini-itx έχουμε ψυχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα