Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε.. όχι και μεγάλος... διανύουμε τη δεύτερη 20ετία της ζωής μας!!!

Τώρα στο θέμα: αν θέλανε σκοτεινό Star Wars θα προσλάμβαναν αντίστοιχο σκηνοθέτη Guilermo Del Toro, Peter Jackson, James Cameron, κλπ....

Disney θέλει money γι' αυτό και βλέπεις 18λογίες από Πειρατές της Καραϊβικής, Star Wars, Marvel,κλπ.

Φρέσκες ιδέες γιοκ...

Εμένα προσωπικά δε με χαλάει, πάω με τον γιο μου, περνάμε ωραία και έχουμε κοινά πράγματα να συζητάμε και να ερχόμαστε και πιο κοντά σε μια εποχή που είμαστε όλοι πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο..

Χαχαχαχα! Καλό!! 2η 20ετία της ζωής μας!  :-D

Όπως πολύ σωστά είπες, παίρνω και εγώ τους πιτσιρικάδες μου (2 τα μικρά στο σύνολο - η κόρη μεγάλωσε!  :fear: ) και βλέπω τις τρελές εξαλογίες Pirates, Marvel κτλ, καταλαβαίνω ώρες ώρες τα μισά απο αυτά που βλέπω, αλλά όλη αυτή η δημιουργία εμπειριών για τους μικρούς, είναι όλα τα λεφτά. 

Να είμαστε όλοι καλά!!

• Like 1
Δημοσ.

ο jj ειναι τοσο κενος και ανουσιος που μπροστα του ακομα και ο michael bay φαινεται σαν christopher nolan

νταξει τα σταρ τρεκ ηταν καλα κυριως γιατι οι οριτζιναλ ταινιες ηταν για το πουτ$ο 

ακομα και το σταρ γουορς μπορουμε να πουμε οτι ηταν καλο γιατι η τα προηγουμε ηταν επισης για το πουτ$ο 

ομως για τα σταρ γουορς πρεπει να συγκρινονται με την παλια τριλογια οχι την καινουρια

και δυστηχως με τον jj abrams και την disney κατηντησαν φασαριοζηκες ανουσιοτητες τυπου pirates of the carribean ή τυπου marvel 

κριμα οταν προκαταβολικα ξερεις πως η συνεχεια της μεγαλυτερης τριλογιας ολων των εποχων θα ειναι μια μπουρδα πριν καν βγει

• Like 1
Δημοσ.

Τα prequels του lucas μπροστα στο force awakens ήταν υποδείγματα φαντασίας, world building και αξιομνημόνευτων σκηνών (έμειναν σκηνές στην ιστορια του κινηματογράφου ακομα και οι κακες, ως χαβαλες). Ήταν κάτι. Το ανοσιούργημα του jj abrams δεν ήταν τίποτα!

• Like 1
Δημοσ.

δε μπορω να πω. με αποστομωσε το επιχειρημα σου

επιχειρημα ειναι η ιδια η ταινια. αυτη κρινεται. και οπως ειπε ο φιλος πανω ηταν κενη απο ιδεες και φαντασια.

εχεις εναν τηλεοπτικο σκηνοθετη, γιατι αυτο παραμενει ο JarJar, να αρμεγει ξεδιαντροπα τις ιδεες ενος δασκαλου και 30 χρονια ιστοριας SW, και το μονο που καταφερνει ειναι να τους δινει ενα μικρο twist. 

και μετα παει και βιαζει τους ηρωες με τους οποιους μεγαλωσαμε. τους ξεσκιζει. το ευτυχισμενο τελος του ROTJ? δεν υπαρχει πλεον. το ακυρωσε.

επομενως γιατι να δεχτω οτι αυτο ειναι αψογη σκηνοθεσια, οταν η ιδια η ταινια δεν μου προσφερει τον παραμικρο λογο για κατι τετοιο;

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως ολο το saga ηταν, ειναι και πιθανοτατα να συνεχισει να ειναι ψιλοαστειο.

Το μαγικο ομως με την "σειρα" ειναι οτι παρολο που οι περισσοτεροι γνωριζουν οτι προκειτε για αντικειμενικη αστειοτητα ψηνοντε να την δουν(και εγω μεσα σε αυτους).

Και εκει ειναι η τρομακτικη επιτυχια της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...