Antonisk78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε:200-300 2) Την χρήση του κινητού :πιο πολυ για messenger ,instagram , και γενικα οχι πολυ βαριες εφαρμογεςαλλα και να βγαζει αξιολογες φωτογραφιες βιντεο 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:οθονη απο 4-5-5,5 ιντες δεν εχω θεμα 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: θα ηθελα οπωσδηποτε να εχει δαχτυλικο απτωτυπομα τωρα κατι παραπανω χαρακτηριστικο δεν με πολυνοιαζει 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ ΤΟΣΟ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;Δεν γνωριζω 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;δεν ξερω τι ειναι αυτο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;αν εχει καλο θα ηταν 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;χρηστησ ios εδω και χρονια αλλα δεν θα ειχα θεμα και με sndroid 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να ειναι ικανοποιητικη δηλαδη μια μερα χρηση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;αν ειναι ευκολο να το αγορασω απο εξωττερικο χωρις να μπλεξω 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα ; οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; θα ηθελα καινουργιο αλλα αν ειναι μεταχειρισμενο και σε καλη κατασταση δεν θα ειχα κανενα προβλημα
saruman123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παίζει και το J7(2017). Αλλα το P9 είναι πρώτο.
Talixx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 LeEco Le Pro 3 X720 ναι ως εταιρία δεν παει καλα οικονομικα αλλα το συγκεκριμενο επειδη το εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος σιγουρα το design και το support υστερη αλλα εχει δυνατα χαρακτηριστικα και ειναι παρα πολυ οικονομικο.
saruman123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 LeEco Le Pro 3 X720 το design και το support υστερη αλλα εχει δυνατα χαρακτηριστικα και ειναι παρα πολυ οικονομικο. Τότε μην του το προτείνεις.... επειδή είναι οικονομικό δεν λέει κάτι ... LeEco Le Pro 3 X720 ναι ως εταιρία δεν παει καλα οικονομικα αλλα το συγκεκριμενο επειδη το εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος Μια από τα ίδια ....Επειδή το έχεις και σε έχει βολεψει δεν σημαίνει ότι προτείνουμε κάτι.... Να βοηθήσουμε θέλουμε οχι να τον "κάψουμε"
Talixx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τότε μην του το προτείνεις.... επειδή είναι οικονομικό δεν λέει κάτι ... Μια από τα ίδια .... Επειδή το έχεις και σε έχει βολεψει δεν σημαίνει ότι προτείνουμε κάτι.... Να βοηθήσουμε θέλουμε οχι να τον "κάψουμε https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p9,huawei-p9-lite-2017,leeco-le-pro-3 ουτε καν τα χαρακτηριστικα δεν ειδες αλλα ναι για εσενα ειναι οικονομικο. 1)το support τις leeco θεωρω οτι ειναι πισω γιατι απλα δεν εχει ελληνικο menu και ειναι ακομα android 6 αλλα ευκολα rootarete και βαζεις πολλα roms. 2)δεν βλεπω κατι λαθος στις απαιτησεις που ζηταει, ουτε βλεπω κατι που να τον καιω κιολας μια χαρα κινητο ειναι. φυσικα επρεπε να πω 2/3 πραγματα για την leeco αν και ολα αυτα τα εχω διαβασει.
vchristod84 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p9,huawei-p9-lite-2017,leeco-le-pro-3 ουτε καν τα χαρακτηριστικα δεν ειδες αλλα ναι για εσενα ειναι οικονομικο. 1)το support τις leeco θεωρω οτι ειναι πισω γιατι απλα δεν εχει ελληνικο menu και ειναι ακομα android 6 αλλα ευκολα rootarete και βαζεις πολλα roms. 2)δεν βλεπω κατι λαθος στις απαιτησεις που ζηταει, ουτε βλεπω κατι που να τον καιω κιολας μια χαρα κινητο ειναι. φυσικα επρεπε να πω 2/3 πραγματα για την leeco αν και ολα αυτα τα εχω διαβασει. Το βιολί σου εσύ. Ο saruman123 έχει (ή έστω είχε) leeco και παρόλα αυτά δεν το προτείνει στον ts. Λες να μην το προτείνει απλά επειδή έτσι του ήρθε; 1
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p9,huawei-p9-lite-2017,leeco-le-pro-3 ουτε καν τα χαρακτηριστικα δεν ειδες αλλα ναι για εσενα ειναι οικονομικο. 1)το support τις leeco θεωρω οτι ειναι πισω γιατι απλα δεν εχει ελληνικο menu και ειναι ακομα android 6 αλλα ευκολα rootarete και βαζεις πολλα roms. 2)δεν βλεπω κατι λαθος στις απαιτησεις που ζηταει, ουτε βλεπω κατι που να τον καιω κιολας μια χαρα κινητο ειναι. φυσικα επρεπε να πω 2/3 πραγματα για την leeco αν και ολα αυτα τα εχω διαβασει. Όπως είπε και ο @vchristod84 είχα όντως το le max 2 και ξέρω τη παίζει με την Leeco.Το κινητό δεν χρειάζεται καν να το δω γιατί και αυτό το ξέρω ,οπότε δεν μπορώ να προτείνω σε έναν άνθρωπο ένα κινητό το οποίο θα κάτσει να ασχοληθεί με root,rom,custom και τα σχετικά. Επίσης δεν υπάρχει κάποια υποστήριξη μόνο το δίπλα forum (πάλι καλά). Καλη κάμερα δεν έχει,βάρη το λειτουργικό,δεν ξέρω αν έχει καλή αυτονομία γιατί το le max ήταν άστα να πάνε και εγγύηση. Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι η ram και ο επεξεργαστής. Αυτα όμως δεν φτάνουν για κάποιον που θέλει να δώσει ένα ποσό των 300€ και να έχει ένα κινητό που να ανταποκρίνεται στο σύνολο των απαιτήσεων του. Υ.Γ το οικονομικό δεν το είπα εγώ αλλά εσύ πιο πάνω στο τέλος. LeEco Le Pro 3 X720 και ειναι παρα πολυ οικονομικο.
thanasis00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα που περίμενα να πάρω το δικό μου κινητό (S7 Edge) 2 άτομα μπροστά μου πήραν το J7 2017, γενικά βλέπω έχει μεγάλη πέραση το συγκεκριμένο και φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του. Τώρα, μέχρι 300 ευρώ, σε μεταχειρισμένα παίζουν διάφορα (OnePlus 3, Samsung S7, Huawei P9, 6 Plus ή 6S σχετικά κοντά). Ρίξε μια ματιά και εσύ εκεί να δεις αν κάτι σου κάτσει καλά στο μάτι (και στα λεφτά).
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα που περίμενα να πάρω το δικό μου κινητό (S7 Edge) 2 άτομα μπροστά μου πήραν το J7 2017, γενικά βλέπω έχει μεγάλη πέραση το συγκεκριμένο και φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του. Τώρα, μέχρι 300 ευρώ, σε μεταχειρισμένα παίζουν διάφορα (OnePlus 3, Samsung S7, Huawei P9, 6 Plus ή 6S σχετικά κοντά). Ρίξε μια ματιά και εσύ εκεί να δεις αν κάτι σου κάτσει καλά στο μάτι (και στα λεφτά). Και να φανταστείς ότι είχε 250€ ,αλλά λόγο αύξησης ανέβηκαν όλα 1
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού είσαι κ στο iOS κ δεν σε νοιάζει το μέγεθος iPhone se . 32 αρι τουλάχιστον κ έχει ένα μικρό 6s στα χέρια σου . Το ότι εοναι pocket rrocket είναι ήδη γνωστό .
Vice Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Και να φανταστείς ότι είχε 250€ ,αλλά λόγο αύξησης ανέβηκαν όλα Που οφείλεται αυτή η αύξηση; ειδα διαφορές της τάξεως του +10% 2
panos- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Που οφείλεται αυτή η αύξηση; ειδα διαφορές της τάξεως του +10% Δείτε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/654098-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-skroutz/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα