Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα  φίλε μου .Όσα συμβόλαιά είναι εν ισχύ εξακολουθούν  να  ισχύουν  όπως είναι μέχρι να λήξουν.  Δεν έχουν το δικαίωμα  να αλλάξουν τίποτα. Στο λέω υπεύθυνα γιατί η αδελφή μου είναι δικηγόρος. Όταν το συμβόλαιο  λήξη θα ρωτήσεις τι προσφορά  θα σου κάνουν  και αν σε συμφέρει  μένεις στη Vodafone.  Αν δεν θέλεις και βρεις καλύτερη τιμή σε άλλη  εταιρεία  μπορείς να φύγεις χωρίς καμία επιβάρυνση.  Ελπίζω να βοήθησα. 

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cosmonaut21 είπε

Εγώ έβαλα τελικά το 50άρι με 25ευρώ στη voda.

Μου κάναν και μένα προσφορά 50άρι   VDSL με 25ευρώ  (Προσφορά για ήδη πελάτες cyta). ME δώρο τα τέλη σύνδεσης  η προσφορά είναι μέχρι σήμερα η και αύριο ....αν γίνεται να το κάνω ? η να περιμένω νέες προσφορές στη συνέχεια ? Το συμβόλαιό μου  ADSL  στη cyta έληξε... και μου προσθέσαν καπέλο για διατήρηση προσφοράς  3.5 ευρώ....Πλήρωνα 17.3  και τώρα που έληξε το 24 μηνο  21 ευρώ.Απεριόριστα σταθερά  300 προς κινητά και έως 24 ταχύτητα ...10 πιάνω...ΤΙ  ΜΕ προτείνεται να κάνω???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο πρόγραμμα έχω και γω στη cyta και πιάνω επίσης 10mbps.Απ'ότι μου είπαν και ελπίζω να ισχύει,εφόσον ούτως ή άλλως γίνεται η μεταφορά των πελατών στη Vodafone δεν υπάρχουν πέναλντι από τη cyta για συμβόλαια που είναι ακόμα εντός 24μηνης δέσμευσης.
Η προσφορές που δίνουν για vdsl ή adsl είναι ανάλογα με το αν υπάρχουν οπτικές ίνες στην περιοχή.Σε σχέση με ότι τρέχει μέχρι τώρα αξίζει πιστεύω.

Επεξ/σία από Cosmonaut21
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cosmonaut21 είπε

Το ίδιο πρόγραμμα έχω και γω στη cyta και πιάνω επίσης 10mbps.Απ'ότι μου είπαν και ελπίζω να ισχύει,εφόσον ούτως ή άλλως γίνεται η μεταφορά των πελατών στη Vodafone δεν υπάρχουν πέναλντι από τη cyta για συμβόλαια που είναι ακόμα εντός 24μηνης δέσμευσης.
Η προσφορές που δίνουν για vdsl ή adsl είναι ανάλογα με το αν υπάρχουν οπτικές ίνες στην περιοχή.Σε σχέση με ότι τρέχει μέχρι τώρα αξίζει πιστεύω.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ  οπτικές ίνες ..20 μέτρα απο το καινούριο κουτί  cafao   είμαι...

Δημοσ.

Μια ισως χαζη ερωτηση.

Οι δικοι μου μου λενε οτι εχουν "απεριοριστο" συμβολαιο με την cyta.δηλαδη το εχουν πολλα χρονια τωρα και δεν ξαναεκαναν συμβολαιο ποτε απο τοτε που ξεκινησε.

καταρχας γινεται κατι τετοιο?

και δευτερον τωρα με την εξαγορα απο τον vodafone τι γινεται? πρεπει να κανουν καινουριο συμβολαιο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DYEL είπε

Μια ισως χαζη ερωτηση.

Οι δικοι μου μου λενε οτι εχουν "απεριοριστο" συμβολαιο με την cyta.δηλαδη το εχουν πολλα χρονια τωρα και δεν ξαναεκαναν συμβολαιο ποτε απο τοτε που ξεκινησε.

καταρχας γινεται κατι τετοιο?

και δευτερον τωρα με την εξαγορα απο τον vodafone τι γινεται? πρεπει να κανουν καινουριο συμβολαιο?

Γίνεται, συγκεκριμένα έχει λήξη το συμβόλαιο και η δέσμευση και έχει γίνει "αορίστου". Όποτε θέλουν μπορούν να φύγουν χωρίς πέναλτι. Με την εξαγορά φαντάζομαι ότι το συμβόλαιο απλά μεταφέρεται στην vodafone. Μπορούν να το αφήσουν έτσι όπως είναι ή να ζητήσουν καλύτερη προσφορά με ανανέωση συμβολαίου.

Δημοσ.

εμένα το συμβόλαιο στη cyta έληξε 24 μηνο  στον προηγούμενο λογαριασμό ενώ πλήρωνα 17.30 ευρώ  γράφει τη λέξη διατήρηση προσφοράς + 3.5 ευρώ σύνολο 20.80 τελική τιμή για να συνεχίσω... η  να πάω σε 50αρι VDSL με 25 ευρώ στη vodafone ... η προσφορά λήγει σήμερα σάββατο  απο δευτέρα 1 απριλίου ίδωμεν

Δημοσ.
Στις 31/3/2019 στις 10:48 ΠΜ, panos2008 είπε

μετά τη cyta ποιά εταιρεία είναι πιο καλή εκτος cosmote??? Wind  nova   vodaphone ???

Στην εταιρία που έχει αναλάβει την περιοχή σου και σε κανέναν άλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...