Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Όλοι το μοιράζουν, αλλά άλλο 1/2 και άλλο 1/15. Μην ξεχνάς ότι προφανώς αν τα μοίραζαν όπως ο "δικτυουχος" δεν θα είχανε κέρδη και χαμηλότερες τιμές.

Νομίζω ότι κανείς δεν δίνει στην Ελλάδα σε οικιακό πακέτο κάτω από 1/20, παίζει να είμαι και αισιόδοξος και να είναι αρκετά χειρότερα...

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι κανείς δεν δίνει στην Ελλάδα σε οικιακό πακέτο κάτω από 1/20, παίζει να είμαι και αισιόδοξος και να είναι αρκετά χειρότερα...

Tυχαία νούμερα, την αναλογία είναι σημαντικό να καταλάβεις. Δεν έβαλα ακριβή νούμερα 1ον γιατί δεν τα γνωρίζω αφού αλλάζουν απο περιοχή σε περιοχή, αλλά και για να μην μπερδευτεί κανένας.

Πχ πες 1/α ο "δικτυούχος", και 1/5α ο "επινοικιαστής". Τα πραγματικά νούμερα δεν είναι far off.

Το είδα τυχαία, στα περιεχόμενά μου http://www.insomnia.gr/topic/624011-wind-αξιζει/?p=55948807

Απολαύστε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το content ratio που λέω δεν αλλάζει ανά περιοχή, είναι κοινό για όλους τους συνδρομητές ενός πχ οικιακού πακέτου.

Δημοσ.

Το content ratio που λέω δεν αλλάζει ανά περιοχή, είναι κοινό για όλους τους συνδρομητές ενός πχ οικιακού πακέτου.

Αλλάζει ελαφρώς ανάλογα την πελατιακή πυκνότητα της κάθε περιοχής και το διαθέσιμο Bandwith. Ο αριθμός των καλωδίων δεν είναι δυναμικός. Φυσικά έχει ένα κατώτατο όριο.

BTW ρίξε μια ματιά στο άλλο θέμα για να μην νομίζεις ότι τα φαντάζομαι αυτά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το είδα τυχαία, στα περιεχόμενά μου http://www.insomnia.gr/topic/624011-wind-αξιζει/?p=55948807

Απολαύστε.

Μιλάει για συγχρονισμό, όχι για throughput.

O συγχρονισμός δεν επηρέαζεται από το bandwidth που έχουν οι οπτικές ίνες του παρόχου μετά το DSLAM.

Δημοσ.

Μιλάει για συγχρονισμό, όχι για throughput.

O συγχρονισμός δεν επηρέαζεται από το bandwidth που έχουν οι οπτικές ίνες του παρόχου μετά το DSLAM.

Έχει με το πόσο μοιράζεται όμως, σωστά?

Anyway, έχουμε ξεφύγει αρκετά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχει με το πόσο μοιράζεται όμως, σωστά?

Anyway, έχουμε ξεφύγει αρκετά.

O συγχρονισμός? Έχει σχέση με την απόσταση, τις παρεμβολές και γενικότερα την κατάσταση της γραμμής που έρχεται στο σπίτι. Όλα αυτά είναι θέματα του last mile του ΟΤΕ.

Btw μια που έλεγες για τον ΟΤΕ http://www.insomnia.gr/topic/654801-cosmote-ασχετοι-η-απατεωνες/

Δημοσ.

Αν πάει στην Wind και σας δωθεί η ευκαιρία να φύγετε, ΦΥΓΕΤΕ ΤΡΕΧΝΤΑΣ.

Δεν χρειάζεται να την πάρει η Wind για να φύγουμε.

Με 17.7 Attenuation Rate και κλείδωμα γραμμής στα 15Mbps κατεβάζω με 800mb/sec.

Παίζουν κόφτες δηλαδή.

Δημοσ.

Παίζουν κόφτες δηλαδή.

Torrent/Internet Downloads κτλ? Λογικά λες 800Kbps

Εγώ με 24άρα φτάνω μέχρι 2.1mb/s ή άντε να πέσει 1.9mb/s

Δημοσ.

Παίζουν κόφτες δηλαδή.

Με 800kb /s ενωεις . Στην Κρήτη αν ψάχνεις για wifi σε πολυκατοικίες πάνω από τα misa ssid που βλέπεις είναι cyta.

Το αττ δείχνει χοντρικά την απόσταση του χαλκού και όχι τόσο την ποιότητα. έχω δει αττ 14/7 down/up να συγχρονίζει με 16mbps και έχω δει 20/10 να χει μέγιστα 19mbps.

Δεν ξέρω γενικά στην Ελλάδα τι γίνεται στη πολη που ζω επειδή λόγω επαγγελματος βλέπω πολλούς dsl routers καθημερινα θέμα με το bandwith έχει μόνο η vdfne .δεν έχω δει άλλη εταιρεία με πιταρισμενο dslam να συγχρονίσεις πχ με 16 και να καταιβαζω με 800κβ/ς

Δημοσ.

αν θες να μπορεις να κατεβασεις 1,5 οταν συγχρονιζεις 16mbps με <1km απο το κεντρο ; Για κρητη απο οτι καταλαβα voda και wind ειναι φτηνα σκ@τα .  Πας αναγκαστικα σε οτε η forthnet σωστα ?

Δημοσ.

Νομίζω τον Ιανουάριο που θα πάω στον ΟΤΕ θα φανεί καθαρά πόσο ρόλο μπορεί να παίξει ο ISP.

Μιας και ανοίξαμε το θέμα παιδιά με την αλλαγή provider πότε πρέπει να παω στον καινούριο provider να κάνω αίτηση;Το διετές συμβόλαιο με τη cyta τελειώνει τέλος του χρόνου.

Δημοσ.

Προσοχή, δεν θέλω να πείσω κάποιον να πάει (cosm)ΟΤΕ με αυτά που έγραψα παραπάνω, αλλά περισσότερο να ενημερωθείτε για μερικές άλλες εταιρίες.

Απο Vodaphone πχ δεν έχω ακούσει πολλά αρνητικά πέρα αυτού με τα κανάλια, που ήταν και απάτη στην διαφήμιση.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά απ ότι είδα η cyta τελικά πουλήθηκε 10/7 έτσι γράφει μέσα, οπότε τώρα τι γίνεται; έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο, και κάτι μέσα μου έλεγα να μην το κάνω 

Δημοσ.

Υπομονή και θα δούμε και η hol πουλήθηκε το 2014 αλλά άλλαξε το 2016 

Στους πελάτες τους η cyta δίνει dns και ip  απο cyta η απο vodafone;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...