Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωφειλεται σε μια γενικη μανια του κρατους της κυπρου να εφαρμοσει τις ιδεες του περι ιδιωτικοποιησης δημοσιων υπηρεσιων...

επειδη φαινεται παντου οπου εφαρμοστηκε πετυχε , λογικα ο νεος ιδιοκτητης θα συνεχισει να λειτουργει και θα υπαρχει περιοδος χαριτος οπου οι υφισταμενοι πελατες θα μπορουν να φυγουν

Δημοσ.

εεε οχι ρε παιδιά τώρα που έκανα δέσμευση συμβολαίου για ένα χρόνο;  τι γίνεται δηλαδή τώρα;  θα την κλείσουν την cyta; θα έχει δηλαδή την τύχη της hellas on line που πήγε με την vodafone και μετά αντίο;

• Super Moderators
Δημοσ.

ωφειλεται σε μια γενικη μανια του κρατους της κυπρου να εφαρμοσει τις ιδεες του περι ιδιωτικοποιησης δημοσιων υπηρεσιων...

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι η Cyta (Hellas) μπαίνει μέσα...

εεε οχι ρε παιδιά τώρα που έκανα δέσμευση συμβολαίου για ένα χρόνο;  τι γίνεται δηλαδή τώρα;  θα την κλείσουν την cyta; θα έχει δηλαδή την τύχη της hellas on line που πήγε με την vodafone και μετά αντίο;

Το ότι είναι προς πώληση η Cyta το ξέρουμε εδώ και κάνα χρόνο περίπου...

Δημοσ.

Εγώ που ειχα ρωτήσει την cyta με ειπε αυτα ειναι ανοησίες και δεν θα γίνει κατι τέτοιο τον ιουνιο έκανα την δέσμευση

Δημοσ.

Είναι καλή αυτή η wind;  εγώ μόνο πάγιο πληρώνω ας πούμε ούτε τηλέφωνο δεν κάνω, έχω 8mbps γιατί μέχρι 10 πάει οπότε 24 δεν με συμφέρει 

• Super Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

εγω ειμαι στην cyta αλλα εχει ληξει το συμβολαιο και το παω μηνα μηνα μπας και γινει κατι με vdsl που δεν το βλεπω

Δημοσ.

Και εάν οι ταχύτητες πέσουν; Όσοι κάναμε συμβόλαιο θα μπορούμε να φύγουμε;

πως θα πέσουν? Θα σου βαλουν παλιο χαλκο στα τηλεφωνα για να συγχρονιζεις λιγοτερο ή θα κοψουν μερικά υποθαλλασια καλωδια να μειωθει το Bandwith?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...