rasmus elm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα Μαγκες Μας εγινε προσφορα προσφατα απο Forthnet για μεταβιβαση τηλεφωνου + internet (από φιλικό προσωπο που ξενοικιαζει) με 17€ /μηνα για την 24αρα ταχυτητα, οπότε συμφερει απο οικονομικης αποψης. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν ειναι αξιοπιστη η Forthnet η ειναι too good to be true η προσφορα. Να σημειωθει οτι η περιοχη ειναι Ζωγραφου αρκετα κοντα στο κουτι (~100m αν χρησιμοποιουν τα ιδια OTE και Forthnet),και αυτη τη στιγμη με ΟΤΕ εχω με την 24αρα ταχυτητα 10 Μbps ομως αν με Forthnet γινονται συχνες αποσυνδεσεις η εχω χαμηλες ταχυτητες να το βρασω... Ευχαριστω
makfil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Η αλλαγή σε adsl από ένα πάροχο σε άλλο δεν έχει ουσιαστική διαφορά σε ταχύτητες εκτός από το profil της Forthnet που μπορεί να πάει στο 6 έναντι 9 και παραπάνω άλλων παρόχων. Εάν με "κουτί" εννοείς τις νέες καμπίνες, αυτές δίνουν vdsl στην περιοχή σου αλλά δεν αλλάζει τίποτε στο adsl.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω εφυγα την προηγουμενη βδομαδα απο Forthnet μετα απο 12 χρονια...δεν ειχα καποιο τρομερο προβλημα ομως μεσα στην χρονια θα υπηρχε ενα διαστημα εναν μηνα οπου για καθε Σ/Κ του μηνα μου κανε 5 αποσυνδεσεις ανα 5 λεπτα για 2-3 ωρες...και μου σπαγε τα νευρα.Επερνα τηλ ελεγα τι γινεται ρε παιδια?μου λενε φυσιολογικα ειναι μεχρι τοσες αποσυνδεσεις και κατι τετοια κουλα. αυτο συν οτι χρεωνουν την τεχνικη υποστηριξη με το λεπτο και τρως ανετα 15λεπτο συν οτι 10πλασιασαν την χρεωση του κινητου απο 3 λεπτα του ευρο σε 30λεπτα το λεπτο με καναν να φυγω...
rasmus elm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλιστα μαλιστα...απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ πιθανα τα θεματα με τις αποσυνδεσεις και μαλλον δε θα υπαρχει και πολυ καλη εξυπηρετηση ( σαν του ΟΤΕ ας πουμε) Το default profile της Forthnet ποιο ειναι γνωριζετε?
makfil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αν η βλάβη είναι μεχρι το ΑΚ τότε αντιμετωπίζεται από τη Forthnet, αν είναι από το ΑΚ μέχρι το κουτί του ΟΤΕ πριν το χώρο σου τότε από τον ΟΤΕ. Έραψα παραπάνω ότι δίνει 6 αλλά και 9 αν η γραμμή είναι ασταθής.
rasmus elm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγινε κατι επιασα ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα!
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το οτι εισαι κοντα σε καποιο κουτι του οτε δεν λεει τίποτα, πιθανόν (απο την ταχύτητα που εχεις) εισαι μακρια απο το κεντρο του οτε για να έχεις καλη γραμμή και σωστές υπηρεσίες, απο εκει και περα εσυ αποφασίζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα