adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Απο το ασυρματο ρουτερ στο οποιο συνδεονται διαφορες συσκευες μπορω να δω σε ποιες σελιδες εχουν μπει οι χρηστες ? Μπορω επισης να μπλοκαρω καποια ακατάλληλα sites για προσβαση σε καποιο παιδι πχ ? (εχω το zyxel VMG1312-B10D της wind)
Undertaker25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι γίνεται στο δικό σου ρούτερ, πάντως το δικό μου (ZTE H108L) έχει επιλογή να μπλοκάρεις ιστοσελίδες. Στο δικό μου είναι σε μια κατηγορία που λέγεται Access Management, Filter / Url Filter. Εκεί βάζεις όποια ιστοσελίδες θες να μπλοκαριστει η πρόσβαση. Ψάξε μήπως έχει κάτι αντίστοιχο και το δικό σου.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι γίνεται στο δικό σου ρούτερ, πάντως το δικό μου (ZTE H108L) έχει επιλογή να μπλοκάρεις ιστοσελίδες. Στο δικό μου είναι σε μια κατηγορία που λέγεται Access Management, Filter / Url Filter. Εκεί βάζεις όποια ιστοσελίδες θες να μπλοκαριστει η πρόσβαση. Ψάξε μήπως έχει κάτι αντίστοιχο και το δικό σου. Μποκαρει σελιδες ανα μηχανημα?
Undertaker25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι βέβαια. Απλά το λέω αν θέλει να μπλοκάρει κάποιες σελίδες μέσω ρούτερ.
BELL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Στα win 10 κάπου στην καρτέλα ασφαλείας είχα δει μια επιλογή για parental controlcontrol η οποία σε παρέπεμπε στην ιστοσελίδα της Microsoft και εφταιχνες λογαριασμό για το κάθε μέλος της οικογένειας και τι επιθυμείς να μπλοκάρεις. Αυτό νομίζω ψάχνει ο φίλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα