Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιβεβαιωνω το ακυρο και σε μενα homtom ht20 ,Πιστετω θεμα χρονου για τους υπολοιπους

Επεξ/σία από forgotten
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οσοι ακυρωθηκαν ή οχι, ας λενε και για ποιο απο τα 2 που αναφερθηκαν στο θεμα μιλουν. (ισως ακυρωθηκε μονο το ενα για την ωρα)

Δημοσ.

Ht17 pro στα 25.59. Το paypal ενημέρωσε για το refund, το site ζμπούτσα του. Ψάχνω το ισπανοκινεζικο Σκρουτζ να κάμω καταγγελία.

Ας κανονίσουμε να χάσουμε τα χρήματα. Για μένα το λέω που δεν πήρα refund ακόμα.

Δημοσ.

Και εμένα το ίδιο, γράφει στο site "επιστρέφονται" αλλά ή πληρωμή έγινε με κάρτα και δεν μπορώ να δώ τώρα αν μου έκαναν refund. Θέλω να πιστεύω ότι μου έκαναν.

Η μαλακία είναι ότι δεν έχουν στείλει ένα e-mail που να ενημερώνουν για την ακύρωση της παραγγελίας και την επιστροφή των χρημάτων. 

Εγώ θα ξέρω, ανάλογα την τράπεζα, σε 2-5 εργάσιμες αν έχουν γυρίσει τα χρήματα.

Αρ. Παραγγελίας IS1709132026373930 [Αποστολή / Εμφάνιση μηνυμάτων]

επιστρέφονται
 Δεν στέλνουν ακόμα εξυπηρέτησης πελατών Επικοινωνία 1500949758304390273.jpg?4

Homtom HT17 Pro 5.5 ιντσών phablet 4G Android 6.0 MTK6737 Quad Core αισθητήρα 1.3GHz 2GB RAM 16GB ROM HotKnot δακτυλικών αποτυπωμάτων Bluetooth 4.0 OTG OTA

Χρώμα: Μπλε

ποσό: 1

EUR 153,33

EUR 20.84

των τιμών των εμπορευμάτων: EUR 20,84

-μεταχειρισμένα εξοικονόμηση 10 F Πόντοι: EUR 0,17

+ Έξοδα αποστολής: £ 4,75

+ Ασφαλής: EUR 1,27

+ Ο αριθμός εντοπισμού: 2.00

Σύνολο: EUR 28.39

Δημοσ.

Εγώ που έχω ebanking τίποτα ακόμα.

Μιλάμε για μπάχαλο site. Τα μηνύματα που μου ήρθαν με την εγγραφή και την παραγγελία το gmail τα είχε στα ανεπιθύμητα.  

Ελπίζω να ξεμπερδεύουμε γρήγορα. 

Δημοσ.

Οσοι πληρωσατε με καρτα να ελεγξετε αν σας εκαναν επιστροφη ολο το ποσο και δεν λειπει ουτε σεντ. Ειδικα αν στα χαρακτηριστικα της συναλλαγης δεν γραφει αντιλογισμος χρεωσης.

Δημοσ.

Εχουμε καποιο νεοτερο? Ειχα παρει το Homtom HT17 Pro αλλα ακομα γραφει  Tratamiento 

Ουτε απο παυπαλ επιστροφη πηρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...