grsaridhtc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας και από μένα! Το ρίσκαρα και εγώ και πριν από λίγο πήρα και εγώ ένα HT20! Το πλήρωσα με paypal 26.37. Δεν είχα κάνει log in στο site, (αν είχα κάνει log in μου το εβγαζε 32+ μαζι με τα μεταφορικα) όποτε το έβαλα στο καλάθι χωρίς να κάνω log in, και μετά πάτησα το paypal κουμπί για να πληρώσω, μου άνοιξε η σελίδα του paypal, έβαλα τα στοιχειά μου κανονικά προχώρησα στην πληρωμή, μου έγραψε ότι ολοκληρώθηκε, όμως δεν έχει χρεωθεί το paypal acount μου? ούτε πήρα μαιλ από paypal ούτε από το site. Έχει ιδέα κάνεις τι έγινε?
dimigar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μάλλον τέλος και τα δύο. Non están en offerta Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2017 από dimigar
manosfp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας και από μένα! Το ρίσκαρα και εγώ και πριν από λίγο πήρα και εγώ ένα HT20! Το πλήρωσα με paypal 26.37. Δεν είχα κάνει log in στο site, (αν είχα κάνει log in μου το εβγαζε 32+ μαζι με τα μεταφορικα) όποτε το έβαλα στο καλάθι χωρίς να κάνω log in, και μετά πάτησα το paypal κουμπί για να πληρώσω, μου άνοιξε η σελίδα του paypal, έβαλα τα στοιχειά μου κανονικά προχώρησα στην πληρωμή, μου έγραψε ότι ολοκληρώθηκε, όμως δεν έχει χρεωθεί το paypal acount μου? ούτε πήρα μαιλ από paypal ούτε από το site. Έχει ιδέα κάνεις τι έγινε?Εμένα με πήγε paypal όπου εξουσιοδότησα την πληρωμή και μετά με ξαναγύρισε στο site για ολοκλήρωση (αν το κατάλαβα καλά). 1
Heybro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα με πήγε paypal όπου εξουσιοδότησα την πληρωμή και μετά με ξαναγύρισε στο site για ολοκλήρωση (αν το κατάλαβα καλά). Το ίδιο έγινε και σε μένα. γεια σας και από μένα! Το ρίσκαρα και εγώ και πριν από λίγο πήρα και εγώ ένα HT20! Το πλήρωσα με paypal 26.37. Δεν είχα κάνει log in στο site, (αν είχα κάνει log in μου το εβγαζε 32+ μαζι με τα μεταφορικα) όποτε το έβαλα στο καλάθι χωρίς να κάνω log in, και μετά πάτησα το paypal κουμπί για να πληρώσω, μου άνοιξε η σελίδα του paypal, έβαλα τα στοιχειά μου κανονικά προχώρησα στην πληρωμή, μου έγραψε ότι ολοκληρώθηκε, όμως δεν έχει χρεωθεί το paypal acount μου? ούτε πήρα μαιλ από paypal ούτε από το site. Έχει ιδέα κάνεις τι έγινε? HT17 pro μήπως?
Heybro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως πιστεύω δεν θα υπάρξει θέμα ούτε με το κινητό ούτε με το τελωνείο. 20.84 έκανε η απόδειξη εδώ είναι αν θέλουν ας βάλουν. Ένα 3ευρω και πολύ είναι εφόσον περάσει.
manosfp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ο εκτελωνισμός γίνεται με βάση την αληθινή τιμή, δηλαδή ότι βρουν στο Σκρουτζ..
makhs5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ο εκτελωνισμός γίνεται με βάση την αληθινή τιμή, δηλαδή ότι βρουν στο Σκρουτζ.. Ακριβως ετσι είναι. Καλη τυχη σε οσους το πηραν 1
black66.gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμένα μου αρέσει που στον τίτλο γράφει "παίζει να είναι refurbished". Μα δεν "παίζει", είναι σίγουρα refurbished. Το γράφει στο site σε τι κατηγορία είναι : Hogar > Teléfonos Móviles> Teléfonos móviles restaurados . Restaurados = Restored. Και Reacondicionado = Ανακατασκευή. edit: Οι τελωνειακοί ΠΟΤΕ δεν λαμβάνουν υπόψιν τις τιμές που αναγράφουν οι Κινέζοι πάνω,γιατί πολύ απλά το 99,99% είναι ψεύτικες. Ψάχνουν στο internet (KIMOVIL???) και βάζουν τον μέσο όρο. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2017 από black66.gr 3
makhs5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το κακο δε θα είναι μονο να περασει από τελωνειο και να παει κανενα 100αρι, αλλα και να ερθει χαλασμενο, η να χαλασει μετα από λιγο αφου είναι refurbished, εκει πλεον η υποθεση είναι αστα να πανε
manosfp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Όποιος φοβάται πάει και κοιμάται. Και σε μας εδώ τα κοράκια των προσφορών μας αρέσει να ζούμε επικίνδυνα! 3
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ο εκτελωνισμός γίνεται με βάση την αληθινή τιμή, δηλαδή ότι βρουν στο Σκρουτζ.. Ποτε δεν εγινε αυτο και ειναι και εκτος λογικης καθως οι τιμες σκρουτζ περιλαμβανουν ηδη ελληνικο φπα. Θα φορολογηθει ο φπα με φπα? Μην λετε οτι θελετε η οτι νομιζετε οτι συμβαινει. Οι τελωνειακοι κοιτανε τις τιμες ειτε στο σαιτ του πωλητη μας αν αναγραφεται στο πακετο ειτε γενικοτερα ψαχνουν μια τιμη απο κινα. 1
manosfp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Κόλλησες με το Σκρουτζ. Άντε να το διορθώσουμε. Στο κινέζικο Σκρουτζ.
Heybro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ο εκτελωνισμός γίνεται με βάση την αληθινή τιμή, δηλαδή ότι βρουν στο Σκρουτζ.. Ο εκτελωνισμός θα γίνει με βάση την τιμή αγοράς. 20.84 δηλαδή. Έχουμε απόδειξη οπότε το πολύ 3ευρω να πληρώσουμε μην σκάτε. Το κινητό είναι μια χαρά και σπάνια refurbished να βγάλει θέμα. Εξαιρετικά κινητά τα homtom για την τιμή τους.
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια δεν θα κοιταξουν τι πληρωσατε στο paypal Εγω μπορει να εκανα συμφωνια με τον κινεζο να μ το δωσει ενα κινητο αξιας 300 ευρω στα 100 ευρω με πχ κουπονια εκπτωτικα η ποντους η οτιδηποτε αλλο. Ο τελωνιακος θα δει ποσο παιζει στην αγορα και θα ριξει αναλογα. Επισεις εχω αγορασει πολλες φορες σε καλυτερη τιμη ρολογια και ταμπλετ μετα απο "συμφωνια" με τον κινεζο. Ο τελωνης τσεκαρε την τιμη στο ιντερνετ (δεν ξερω που την ειδε) και επραξε τα αναλογα. Καλα κανατε κ αγορασατε βεβαια και μακαρι να δει οτι δωσατε 20 ευρω και να πραξει με αυτο το ποσο.μακαρι γτ θελουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
black66.gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον πολλοί δεν έχετε καταλάβει. Και αποδεδειγμένα ΤΖΑΜΠΑ να σας το έχουν στείλει το προϊόν (κάποιος φίλος από Κίνα,Αμερική,κλπ),περνάει πάντα τελωνείο και φορολογείται με την αξία που έχει δώσει ο κατασκευαστής η τα διάφορα μαγαζιά,από την χώρα που στάλθηκε. http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1319.html Τέλη προς το Δημόσιο (δασμοί, ΦΠΑ, ΔΕΤΕ) Τα τέλη αυτά καταβάλλονται ανεξαρτήτως του παρόχου που έχει αναλάβει τη διακίνηση της αποστολής. Τα αντικείμενα μη εμπορικού χαρακτήρα, των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει τα 350€ υπόκεινται σε κατ' αποκοπήν δασμό 3,5%, εκτός κι αν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον εκτελωνισμό με βάση τη δασμολογική κατάταξη του είδους. Ως εμπορεύματα μη εμπορικού χαρακτήρα θεωρούνται εκείνα που περιλαμβάνονται αποκλειστικά στις αποστολές που πραγματοποιούνται από ιδιώτη σε ιδιώτη, χωρίς οποιασδήποτε μορφής πληρωμή και τα οποία, λόγω της φύσης τους και της ποσότητάς τους, (μικρή) προορίζονται, χωρίς καμία αμφιβολία, για προσωπική, ιδιωτική ή οικογενειακή χρήση εκ μέρους των παραληπτών. Για αξίες από 22€ μέχρι 150€ επιβάλλεται μόνο ο ΦΠΑ. Αν η αξία του αντικειμένου είναι πάνω από 150€ τότε επιβάλλονται ΦΠΑ και δασμοί. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις